Is de moordenaar van jouw mama nog jouw papa?

Maanden gekend voor Huiselijke geweld.

Eind 2015. X steekt voor de ogen van zijn dochtertje van 2 jaar zijn partner dood. Een echt bloedbad, hij steekt verschillende keren en loopt daarna ijzig kalm met zijn dochtertje op de arm het huis uit. Geen onbelangrijk detail : dit gezin was alweer maanden gekend voor huiselijk geweld. Hij werd bijna meteen na […]

via Is de moordenaar van jouw mama nog jouw papa? — Saskia Van Nieuwenhove

 

 

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Johan Persyn.

In schril contrast, wanneer je vervuld bent van je eigen zelfliefde en eigenwaarde als resultaat van het helen van de overtuigingen van ‘gevoed  worden door heel het bestaan ​​om jezelf te zijn’ en het opruimen van alle pijnlijke innerlijke kwetsuren, dan zul je je heel en volledig voelen en oprecht ook anderen op gezonde manieren valideren en liefhebben.

Je zult het niet langer onbewust doen om goedkeuring te krijgen. Je doet het gewoon onvoorwaardelijk als een uitstorting van jezelf.

Heb je ooit de volgende waarheid over het leven opgemerkt? Wanneer je niet langer iets nodig hebt en dat jezelf bent, dan komt het in overvloed?

Het is waar, je zult beginnen met het kiezen en samenleven van relaties met andere gezonde mensen die ook over de middelen beschikken om je gezond te verbinden en te valideren en je zult met gemak die relaties die dat niet doen alleen laten.

Ik hoop dat een nauwe band tussen ons je daarbij zal helpen  en dat je het veel goeds doet om over dit onderwerp na te denken!

En ik kijk er naar uit om uw opmerkingen en vragen over deze blog te beantwoorden en precies te weten hoe u een glorieuze zelfbevestiging kunt behalen.

Aanverwante teksten.

Transformatieve yoga yoga op basis van een cursus in WonderenTransformatieve yoga yoga op basis van een cursus in Wonderen.

Catharsis, integratie en transformatie handboek transpersoonlijke regressietherapieCatharsis, integratie en transformatie handboek transpersoonlijke regressietherapie.

Koendalini en transformatieKoendalini en transformatie.

EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapieEMDR de meest effectieve traumatherapie.

Trauma ervaringen Verhalen van mensen met ptss en hun naastenTrauma ervaringen Verhalen van mensen met ptss en hun naasten

 

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.