Hoe te Praten met kinderen in een narcistische scheiding over persoonlijkheidsstoornissen.

Narcisten frauderen om voordelen te halen bij een echtscheiding.

Wat zijn de gevolgen voor kinderen in een narcistische scheiding?

Kinderen in een narcistische scheiding helpen tijdens een scheiding is lastig zolang volwassenen en hulpverleners onvoldoende afweten over narcisme en andere psychische ziekten. Volwassenen en hulpverleners willen en kunnen niet inzien dat er kinderen zijn die ouders hebben met een psychische ziekte.

Volwassenen en hulpverleners willen en kunnen niet inzien dat de psychisch zieke ouder, de narcist, de andere ouder willen treffen daar waar het meest pijn doet: via de kinderen! En dat gaat altijd ten koste van het kind! 

Echtscheiding wordt regelmatig beschreven als een stressvolle en verontrustende ervaring.

Wat mensen zich niet realiseren is dat sommige echtscheidingen degene zijn met de narcistische soort. Dat is dikwijls zo dat rechters, therapeuten, politie en familie dat zich dat niet realiseren.

Het is alleen als niemand “dat” heeft gezien dat het een zeer pijnlijke echtscheiding wordt. Niet alleen voor de partner, maar voor alle slachtoffers waaronder de kinderen in een narcistische scheiding en hun geliefden.

Dat is precies de reden waarom we allen jouw steun nodig hebben. Immers als iemand van ons gelukkiger wordt, worden we dat allen.

Narcisten zullen ook alle mogelijke fraudepraktijken gebruiken om hun voordelen bij een echtscheiding te kunnen bekomen. Dit doen ze zowel wat mutualiteit, studiebeurs, kindergeld en alimentatie betreft.

Kinderen in een narcistische scheiding kunnen op die manier verstrekkende gevolgen ondervinden van het gedrag van de narcist(e).

Sommige kinderen in een narcistische scheiding hebben psychisch letsel als gevolg van de narcistische gedragingen.

Zelfs minnelijke echtscheidingen hebben niet de neiging om het beste in mensen naar boven te brengen. Al te vaak ondervinden mensen en  vaak vragen ze zich af of ze hun ex-echtgenote wel volledig kennen.

Een echtscheiding van een narcist(e) is hard werken te beginnen met de voorbereiding.

Je vraagt je af wat er nu weer te gebeuren staat als de narcist(e) ‘s morgens opstaat.

Narcisten presenteren zichzelf vanaf het begin echter verkeerd.

Hoe moeilijk het ook is om te accepteren dat de persoon van wie je hield misschien al de hele tijd tegen je heeft gelogen, het is belangrijk om terug te gaan naar wat je dacht te weten over je ex-echtgenoot om zich passend voor te bereiden op de rechtbank en op de opvoeding van de kinderen tijdens en na de scheiding.

Helaas kan een scheiding van een narcist(e) zelfs nog traumatischer zijn dan het huwelijk zelf, wat niet betekent dat je het huwelijk dient verder te zetten.

De pijn moet stoppen en uw leven te veranderen, zodat jijzelf en de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ze mogen niet opgevoed worden tot narcisme door de narcistische ouder en  hun entourage.

klik voor meer info

Kies het juiste moment.

Het is absoluut geen optie om nog zeer lang te blijven en de denigratie tegenover jullie verder te laten duren eens je zeker bent dat je met een narcist(e) getrouwd bent want van gedachten manipulatie kun je alleen weglopen.

Het is onmogelijk om hem of haar te begrijpen, noch om hem of haar te genezen.

Maar kies het juiste moment, en zeker niet als je al volledig bent uitgeput en de kinderen getraumatiseerd zijn.

De veiligheid van de kinderen in een narcistische scheiding en jezelf komen op de eerste plaats.

Een time-out kan een veilige manier zijn als eerste stap in voorbereiding van een scheiding, ook voor de kinderen in een narcistische scheiding.

Narcisten, zoals je uiteindelijk leert, gaan niet stil in de nacht; ze gebruiken het juridische systeem als nog een ander wapen in hun arsenaal aan manipulatie en angst.

Geen leugens zijn te vergezocht of vreemd voor narcisten om te vertellen.

Echtscheiding, voor een narcist(e), is gewoon een andere manier voor hen om door te gaan met misbruik en het rechtssysteem wordt een onwetende pion in hun pathologische spel.

Wellicht door een therapeut die je heeft aangezet om te werken aan jezelf, ben je sneller tot inzicht gekomen.

Je dient van plan te zijn om goed voorbereid actie te ondernemen.

 

In alle geval om het partnergeweld en huiselijk geweld(fysiek, financieel, emotioneel, seksueel) te stoppen ga je één en ander moeten veranderen.

Je wilt  niet opgeven.

Integendeel je wenst te stoppen met huilen.

De meeste wonden kunnen snel genezen eens je afstand hebt genomen, maar je hebt enkele opties waar je over gaat beslissen.

Maar wees niet meer bang voor de narcist(e), noch voor fouten die je kunt maken.

Door dit artikel grondig te bestuderen kun je er zeker enkele vermijden.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Share
Leave a Comment
%%footer%%