Narcisten frauderen om voordelen te halen bij een echtscheiding.

Wat zijn de gevolgen voor kinderen in een narcistische scheiding?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Kinderen in een narcistische scheiding helpen tijdens een scheiding is lastig zolang volwassenen en hulpverleners onvoldoende afweten over narcisme en andere psychische ziekten. Volwassenen en hulpverleners willen en kunnen niet inzien dat er kinderen zijn die ouders hebben met een psychische ziekte.

Volwassenen en hulpverleners willen en kunnen niet inzien dat de psychisch zieke ouder, de narcist, de andere ouder willen treffen daar waar het meest pijn doet: via de kinderen! En dat gaat altijd ten koste van het kind! 

 

Echtscheiding wordt regelmatig beschreven als een stressvolle en verontrustende ervaring.

Wat mensen zich niet realiseren is dat sommige echtscheidingen degene zijn met de narcistische soort. Dat is dikwijls zo dat rechters, therapeuten, politie en familie dat zich dat niet realiseren.

Het is alleen als niemand “dat” heeft gezien dat het een zeer pijnlijke echtscheiding wordt. Niet alleen voor de partner, maar voor alle slachtoffers waaronder de kinderen in een narcistische scheiding en hun geliefden.

Dat is precies de reden waarom we allen jouw steun nodig hebben. Immers als iemand van ons gelukkiger wordt, worden we dat allen.

Narcisten zullen ook alle mogelijke fraudepraktijken gebruiken om hun voordelen bij een echtscheiding te kunnen bekomen. Dit doen ze zowel wat mutualiteit, studiebeurs, kindergeld en alimentatie betreft.