Hoe kunnen we onze trauma’s echt helen? (taak)

Kijk naar binnen, in jezelf.

Met liefde …

Dit betekent het herkennen van het ware doel van trauma dat in ons opkomt, als het glorieuze CORRECTE signaal om ons te laten weten dat een aanpassing nodig is om weer gezond te worden — net als de slijpmachine, het druipende dak en de pijnlijke fysieke wond.

Kun je je voorstellen dat deze signalen niet aanwezig waren en we wisten het niet? Zijn ze geen vermomde zegen?

Dus in plaats van onze slechte gevoelens te veroordelen, te demoniseren en te belasteren, kunnen we onze gevoelens met liefde accepteren.

Herhaal na mij deze uitspraak eerst — “Ik haat mijn negatieve emoties” — als je al een bloeier bent, weet je dat je daar niet eens heen zult gaan en dat tegen jezelf zegt …

Oké, als je dit zei — hoe voelde het in je lichaam?

Wees heel eerlijk.

Zeg tegen jezelf: “Ik zegen en accepteer dit gevoel. Nu kan ik glorieus naar binnen gaan om dit trauma vast te houden, te voelen, op te laden en los te laten, het Licht binnen te brengen, dit te genezen en verder te gaan dan dit pijnlijke patroon naar de volgende hoogste en vrijere versie van mezelf. “

Hoe voelt dit in je lichaam?

Oké, ik wil dat je naar beneden scrolt en schrijft wat deze uitspraken je naar voren brachten.

Zoals ik je keer op keer vertel, als je wilt genezen van narcistisch misbruik, moet je uit je hoofd en in je lichaam komen en daar gaan helen. Het is de enige manier

Hoe denk je dat we in de eerste plaats in deze puinhoop terecht zijn gekomen? Ik beloof je dat het kwam, omdat we volledig uit ons lichaam waren en NIET geïntegreerd en er niemand thuis was!

Begrijp je wat het tegenovergestelde van integratie is? Het is desintegratie … wat precies is wat narcistische mishandeling is, en het is tijd om dat te beëindigen!

En we kunnen het beëindigen, we hebben de supertools en we hebben de methode. We zijn allemaal gecodeerd in ons DNA om echt te genezen.

Het is tragisch dat we zijn geprogrammeerd door de samenleving en onze opvoeding.

Maar we kunnen je helpen er weer verbinding mee te maken, net als wij en talloze mensen in deze gemeenschap.

Deze mensen en mijn vorige zelf, zoals jij, waren doodsbang om naar binnen te keren, maar ontdekten toen we het op de juiste manier deden dat de opluchting onbeschrijflijk was.  We vroegen ons af waarom we het in hemelsnaam niet eerder hadden gedaan.

Ik beloof je dat de meeste mensen, zelfs bij hun eerste Quanta Freedom Healing-ervaring, zelfs als mishandeling en trauma alles zijn wat ze ooit hebben gekend, een gevoel van somatiek, opluchting, hoop en liefde voor zichzelf voelen, als gevolg van het naar binnen keren op de juiste manier.

Maar, je moet het echt persoonlijk ervaren om te weten dat wat ik zeg waar is.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Ik wil je gewoon laten weten dat dit je laatste kans is om met ons mee te doen aan de eendaagse interactieve workshop You Can Thrive After Narcissistic Abuse dit weekend.

Waar je zult ontdekken hoe je … Giftige mensen identificeert en nooit meer voor misbruik valt.

Creëer oprechte, gezonde en liefdevolle relaties.

Krijg echte oplossing van trauma.

Keer naar binnen en win je ziel en leven terug.

Maak verbinding met je Ware Zelf en doel.

Weet wat er nodig is om nooit meer vatbaar te zijn voor narcisten. Zelfpartner om het leven te creëren en te genereren waarvoor je bent geboren.

Deze workshop omvat ook:

Twee ingrijpende Quanta Freedom Healing-verschuivingen die

familie-, collectieve, kinder- en vorige levenstrauma’s krachtig uit je cellen zullen halen, en ze zullen vervangen door je superbewustzijn (Hogere Zelf) om je krachtig naar je ware essentie te verplaatsen met betrekking tot interpersoonlijke relaties.

Als je Quanta Freedom Healing eerder hebt meegemaakt, of de resultaten hebt gehoord van mensen in de gemeenschap die over NARP praten, dan heb je een idee wat dit betekent.

Laat me je vertellen, de kracht van Quanta Freedom Healing in groepsverband is nog veel sterker!

Oké, ik zeg het niet nog een keer … dit is je laatste kans om je digitale pas voor de eendaagse workshop te krijgen!

Ga je digitale pas halen voor de You Can Thrive One-Day Workshop, ik kan niet wachten om je daar te zien!

Europa en Oceanië: Saturday 26th September 2020 | 9:00 am British Summer Time

Americas session Sunday 27th September 2020 | 11:00 am Pacific Standard Time

Klik voor meer info

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.