Kijk naar binnen, in jezelf.

Met liefde! Dit betekent het herkennen van het ware doel van trauma dat in ons opkomt, als het glorieuze CORRECTE signaal om ons te laten weten dat een aanpassing nodig is om weer gezond te worden. Trauma’s helen is net als de slijpmachine, het druipende dak en de pijnlijke fysieke wond die herstelling nodig heeft.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Kun je je voorstellen dat deze signalen niet aanwezig waren en we wisten het niet? Zijn ze geen vermomde zegen?

Dus in plaats van onze slechte gevoelens te veroordelen, te demoniseren en te belasteren, kunnen we onze gevoelens met liefde accepteren.

Herhaal na me deze uitspraak eerst – “Ik haat mijn negatieve emoties” – als je al een bloeier bent, weet je dat je daar niet eens heen zult gaan en dat tegen jezelf zegt …

Oké, als je dit zei — hoe voelde het in je lichaam?

Wees heel eerlijk.

Zeg tegen jezelf: “Ik zegen en accepteer dit gevoel. Nu kan ik glorieus naar binnen gaan om dit trauma vast te houden, te voelen, op te laden en los te laten, het Licht binnen te brengen, dit te genezen en verder te gaan dan dit pijnlijke patroon naar de volgende hoogste en vrijere versie van mezelf.

Hoe voelt dit in je lichaam?

Oké, ik wil dat je naar beneden scrolt en schrijft wat deze uitspraken je naar voren brachten.

Zoals ik je keer op keer vertel, als je wilt genezen van narcistisch misbruik, moet je uit je hoofd en in je lichaam komen en daar gaan helen. Het is de enige manier.

Hoe denk je dat we in de eerste plaats in deze puinhoop terecht zijn gekomen? Ik beloof je dat het kwam, omdat we volledig uit ons lichaam waren en NIET geïntegreerd en er niemand thuis was!

Begrijp je wat het tegenovergestelde van integratie is? Het is desintegratie … wat precies is wat narcistische mishandeling is, en het is tijd om dat te beëindigen!

En we kunnen het beëindigen, we hebben de supertools en we hebben de methode. We zijn allemaal gecodeerd in ons DNA om echt te genezen.

Het is tragisch dat we zijn geprogrammeerd door de samenleving en onze opvoeding.

Maar we kunnen je helpen er weer verbinding mee te maken, net als we en talloze mensen in deze gemeenschap door de groeitaken te doen die je vindt in het menu en in de categorieën trauma’s kunnen helen.

Deze mensen en mijn vorige zelf, zoals jij, waren doodsbang om naar binnen te keren, maar ontdekten toen we het op de juiste manier deden dat de opluchting onbeschrijflijk was.  We vroegen ons af waarom we het in hemelsnaam niet eerder hadden gedaan.

Ik beloof je dat de meeste mensen, zelfs bij hun eerste Quanta Freedom Healing-ervaring, zelfs als mishandeling en trauma alles zijn wat ze ooit hebben gekend, trauma’s kunnen helen. Ze krijgen een gevoel van somatiek, opluchting, hoop en liefde voor zichzelf voelen, als gevolg van het naar binnen keren op de juiste manier.

Maar, je moet het echt persoonlijk ervaren om te weten dat wat ik zeg waar is.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!