Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe kunnen we onze trauma’s echt helen?

Kijk naar binnen, in jezelf. Met liefde!

Dit betekent het herkennen van het ware doel van trauma dat in ons opkomt, als het glorieuze CORRECTE signaal om ons te laten weten dat een aanpassing nodig is om weer gezond te worden. Trauma’s helen is net als de slijpmachine, het druipende dak en de pijnlijke fysieke wond die herstelling nodig heeft.

Kun je je voorstellen dat deze signalen niet aanwezig waren en we wisten het niet? Zijn ze dan ook geen vermomde zegen?

Dus in plaats van onze slechte gevoelens te veroordelen, te demoniseren en te belasteren, kunnen we onze gevoelens met liefde accepteren.

Herhaal na me deze uitspraak eerst – “Ik haat mijn negatieve emoties” – als je al een bloeier bent, weet je dat je daar niet eens heen zult gaan en dat tegen jezelf zeggen.

Oké, als je dit zei – hoe voelde het in je lichaam? Wees eerlijk.

Zeg tegen jezelf: “Ik zegen en accepteer dit gevoel. Nu kan ik glorieus naar binnen gaan om dit trauma vast te houden, te voelen, op te laden en los te laten, het Licht binnen te brengen, dit te genezen en verder te gaan dan dit pijnlijke patroon naar de volgende hoogste en vrijere versie van mezelf. “

trauma's helen
Vind hier de tools voor traumaherstel!

Hoe voelt dit in je lichaam?

Oké, ik wil dat je opschrijft wat deze uitspraken bij je teweeg brachten. Zoals ik je keer op keer vertel, als je wilt genezen van narcistisch misbruik, moet je uit je hoofd en in je lichaam komen en daar gaan helen. Het is de enige manier.

Hoe denk je dat we in de eerste plaats in deze puinhoop terecht zijn gekomen? Ik verzeker je dat het kwam, omdat we volledig uit ons lichaam waren en NIET geïntegreerd en er niemand thuis was!

Begrijp je wat het tegenovergestelde van integratie is? Het is desintegratie. Dat is precies wat narcistische mishandeling is. Het is tijd om dat te beëindigen!

En we kunnen het beëindigen. We hebben de supertools. We hebben de methode. Bovendien zijn we allemaal gecodeerd in ons DNA om echt te genezen.

Het is tragisch dat we zijn geprogrammeerd door de samenleving en onze opvoeding.

Maar we kunnen je helpen er weer verbinding mee te maken. We kunnen net als de talloze mensen in deze lezersgroep door de groeitaken te doen onze trauma’s helen. De groeitaken vind je in het menu en in de categorie groeitaken.

Deze mensen en mijn vorige zelf, zoals jij, waren doodsbang om naar binnen te keren. Ze ontdekten toen we het op de juiste manier deden dat de opluchting onbeschrijflijk was.  We vroegen ons af waarom we het in hemelsnaam niet eerder hadden gedaan.

Ik beloof je dat de meeste mensen, zelfs bij hun eerste Quanta Freedom Healing-ervaring, zelfs als mishandeling en trauma alles zijn wat ze ooit hebben gekend, trauma’s kunnen helen. Ze krijgen een gevoel van somatiek, opluchting, hoop en liefde dat ze voor het eerst voor zichzelf voelen, als gevolg van het naar binnen keren op de juiste manier.

Maar, je moet het echt persoonlijk ervaren om te weten dat wat ik zeg waar is.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees