Hoe je angst doen stoppen zodat je een nieuw begin kunt maken?

Ik ga een uitgangspunt delen dat je nu kunt aannemen dat een totale game-wisselaar voor je zal zijn. Je kunt namelijk je angst doen stoppen. 

Als mensen lijken we altijd de neiging te hebben om dingen te ingewikkeld te maken …

Het beste deel van dit uitgangspunt is dat het ZO EENVOUDIG is, maar, als je het gaat aannemen heeft het vermogen het je het vermogen om je leven volledig te veranderen.

Stop met rondgaan in cirkels die dezelfde pijnlijke cycli herhalen.

Bekijk deze video over het vormen van een nieuwe krachtige manier van zijn die je vooruitstuwt naar het bereiken van je doelen.

We weten dat we, om vooruitgang te boeken in ons leven, angst moeten overwinnen.

Dit kan te maken hebben met het starten van een nieuw bedrijf, een nieuwe liefdesrelatie of gewoon besluiten om te socialiseren en het leven in te gaan en meer plezier te hebben nadat je narcistisch misbruik hebt meegemaakt.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

@narcismeHelp

Hoe ‘worden’ de dingen in je leven? Ga je je dromen kunnen realiseren? 

Je ‘bent’ het en dan ‘komt’ het.

Het zijn, betekent trillen met dezelfde energiefrequentie ervan. Dat is zo puur en simpel. Dan is je angst en pijn doet stoppen over het verleden of een mogelijke toekomst.

Wanneer je de gedachten, gevoelens en gedragingen bent van ‘wat je wilt’ – dan zeg je ‘JA’ tegen het leven.

Weet alsjeblieft dat ik me realiseer hoe machteloos je voelt om van deze pijnlijke focus naar de focus van ‘wat je wilt’ te verschuiven, en in deel twee zal ik je meer informatie geven om je hierbij te helpen.

Omdat het VOLLEDIG uitvoerbaar is — dat beloof ik je!

Laat het me weten wat je van dit artikel vond en of je meer wilt weten over hoe je het verschuivingsproces kunt doen in de reacties hieronder.

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel! Reactie annuleren