Hoe je angst doen stoppen zodat je een nieuw begin kunt maken? +video

Ik ga een uitgangspunt delen om je angst te doen stoppen dat je nu kunt aannemen dat een totale game-wisselaar voor je zal zijn. Je kunt namelijk je angst doen stoppen. 

Als mensen lijken we altijd de neiging te hebben om dingen te ingewikkeld te maken.

Het beste deel van dit uitgangspunt is dat het ZO EENVOUDIG is, maar, als je het gaat aannemen heeft het vermogen het je het vermogen om je leven volledig te veranderen.

Stop met rondgaan in cirkels die dezelfde pijnlijke cycli herhalen.

Bekijk deze video over het vormen van een nieuwe krachtige manier van zijn die je vooruitstuwt naar het bereiken van je doelen.

We weten dat we, om vooruitgang te boeken in ons leven, angst moeten overwinnen.

Dit kan te maken hebben met het starten van een nieuw bedrijf, een nieuwe liefdesrelatie of gewoon besluiten om te socialiseren en het leven in te gaan en meer plezier te hebben nadat je narcistisch misbruik hebt meegemaakt.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Hoe ‘worden’ de dingen in je leven? Ga je je dromen kunnen realiseren? 

Je ‘bent’ het en dan ‘komt’ het.

Het zijn, betekent trillen met dezelfde energiefrequentie ervan. Dat is zo puur en simpel. Dan is je angst en pijn doet stoppen over het verleden of een mogelijke toekomst.

Wanneer je de gedachten, gevoelens en gedragingen bent van ‘wat je wilt’ – dan zeg je ‘JA’ tegen het leven.

Weet alsjeblieft dat ik me realiseer hoe machteloos je voelt om van deze pijnlijke focus naar de focus van ‘wat je wilt’ te verschuiven, en in deel twee zal ik je meer informatie geven om je hierbij te helpen.

Omdat het VOLLEDIG uitvoerbaar is — dat beloof ik je!

Laat het me weten wat je van dit artikel vond en of je meer wilt weten over hoe je het verschuivingsproces kunt doen in de reacties hieronder.

narcisssism in the news, angst doen stoppen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Maak een wandeling

Praten met een therapeut is een uitstekende manier om met je angsten en zorgen om te gaan. U kunt echter niet altijd op het kantoor van jouw therapeut zijn. Probeer in plaats daarvan een wandeling buiten te maken! Natuurlijke schoonheid in parken, achtertuinen of waar dan ook iets groens groeit, helpt symptomen van angst en bezorgdheid te verminderen.

De natuur kalmeert mensen, vermindert stress en verandert stemmingen van angstig naar ontspannen. Bovendien vereist de fysieke activiteit van wandelen of joggen in de buitenlucht dat we onze hersenen anders moeten gebruiken, wat kan leiden tot een omschakeling van irrationele angstige gedachten naar helderder denken dat kan helpen de angst te overwinnen.

Focus op je ademhaling

Ademen is belangrijker dan je denkt. Meestal begint angst met korte ademhalingen. De korte ademhalingen veroorzaken enkele negatieve reacties in je lichaam die al snel een angstaanval worden. De sleutel tot het overwinnen van die snelle uitbarstingen van angst is om je ademhaling onder controle te houden.

Gelukkig is diep ademhalen niet ingewikkeld. Als je eenmaal hebt erkend dat je angstig wordt, stop dan en concentreer je op je ademhaling. Adem in en laat het dan langzaam uit. Zorg ervoor dat je uitademing langer is dan je inademing. Dit is niet zomaar een psychologische truc; diepe ademhaling dwingt je lichaam om zichzelf fysiek te kalmeren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Trauma en traumazorg in Europa

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Gevolgen van narcisme veranderen. Een isolerende ervaring.

Het creëren van meer intieme en toegewijde relaties begint met innerlijke werk.

narcistisch misbruik herstelprogramma
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees