Hoe doe je een bloeiend parallel ouderschap met een narcist?

Narcisten werken niet samen bij gezamenlijk ouderschap en co-ouderschap.

Met iemand met narcistisch gedrag kan het ONMOGELIJK lijken om co-ouderschap te doen. Er is een andere optie mogelijk zoals parallel – parenting met een narcist.

Ze zijn het niet eens met alles wat je voorstelt.

Ze weigeren te verschijnen of zich aan eerdere afspraken te houden en knoeien met de afspraken, bezittingen en het hoofd van uw kinderen!

Voelt u zich krachteloos of machteloos om deze toxische persoon te laten zien hoe fatsoenlijk te doen in het belang van de kinderen? 

Ben je het zat om te zien hoe je kinderen gewond, angstig, teleurgesteld en zelfs flagrant misbruikt worden?

Als dat zo is, vind je in deze video over parallel ouderschap met een narcist een andere manier om ouder te worden met een narcist die echte genezingsoplossingen biedt voor jou en de kinderen.

Als het gaat om co-ouderschap met narcisten, lijkt het echt onmogelijk, omdat ze niet meewerken.

Wanneer een narcist co-ouderschap gebruikt, zal hij of zij de kinderen regelmatig gebruiken om u te triggeren, u te beïnvloeden, u “in rechte” te houden en in hechtenis te houden en narcistische voorraad van u te krijgen.

Dit is een veel voorkomende manier waarop narcisten ex-partners blijven misbruiken.

Wat aanzienlijk kan helpen, is parallel – parenting met een narcist.

Parallel ouderschap met een narcist kan ruimte, genezing en kracht voor u creëren. 

 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/421449

Het is volledig mijn overtuiging dat als je in co-ouderschap bent, je alle steun, kracht en innerlijke verschuiving nodig hebt die je kunt krijgen voor jou en je kinderen.

Zie ook onze video’s “innerlijk proces” die je met de zoekfunctie vindt op narcisme.blog.

Aan het einde van de pagina vindt u alle links, zelfs naar het Engelse programma van Narp Melanie Tonia Evans.

Als je dit leuk vond, klik je op ‘Vind ik leuk’.

Deel het ook met je contacten, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Meestal schrijf ik in mijn teksten narcist, maar liever zou ik schrijven persoon met “narcistisch”. Dus eerder het gedrag nader benoemen in plaats van ze een narcist te noemen. Het etiket van de mens in plaats van het gedrag, of zegt dat ze NPD hebben wat betekent Narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.