Hoe doe je een bloeiend parallel ouderschap met een narcist?

Narcisten werken niet samen bij gezamenlijk ouderschap en co-ouderschap.

Met iemand met narcistisch gedrag kan het ONMOGELIJK lijken om co-ouderschap te doen. Er is een andere optie mogelijk zoals parallel – parenting met een narcist.

Ze zijn het niet eens met alles wat je voorstelt.

Ze weigeren te verschijnen of zich aan eerdere afspraken te houden en knoeien met de afspraken, bezittingen en het hoofd van uw kinderen!

Voelt u zich krachteloos of machteloos om deze toxische persoon te laten zien hoe fatsoenlijk te doen in het belang van de kinderen? 

Ben je het zat om te zien hoe je kinderen gewond, angstig, teleurgesteld en zelfs flagrant misbruikt worden?

Als dat zo is, vind je in deze video over parallel ouderschap met een narcist een andere manier om ouder te worden met een narcist die echte genezingsoplossingen biedt voor jou en de kinderen.

Als het gaat om co-ouderschap met narcisten, lijkt het echt onmogelijk, omdat ze niet meewerken.

Wanneer een narcist co-ouderschap gebruikt, zal hij of zij de kinderen regelmatig gebruiken om u te triggeren, u te beïnvloeden, u “in rechte” te houden en in hechtenis te houden en narcistische voorraad van u te krijgen.

Dit is een veel voorkomende manier waarop narcisten ex-partners blijven misbruiken.

Wat aanzienlijk kan helpen, is parallel – parenting met een narcist.

Parallel ouderschap met een narcist kan ruimte, genezing en kracht voor u creëren. 

 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/421449

Het is volledig mijn overtuiging dat als je in co-ouderschap bent, je alle steun, kracht en innerlijke verschuiving nodig hebt die je kunt krijgen voor jou en je kinderen.

Zie ook onze video’s “innerlijk proces” die je met de zoekfunctie vindt op narcisme.blog.

Aan het einde van de pagina vindt u alle links, zelfs naar het Engelse programma van Narp Melanie Tonia Evans.

Als je dit leuk vond, klik je op ‘Vind ik leuk’.

Deel het ook met je contacten, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Meestal schrijf ik in mijn teksten narcist, maar liever zou ik schrijven persoon met “narcistisch”. Dus eerder het gedrag nader benoemen in plaats van ze een narcist te noemen. Het etiket van de mens in plaats van het gedrag, of zegt dat ze NPD hebben wat betekent Narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.