Categorieën
Afkicken van de narcist Begrippen Narcisme Communicatie met de narcist narcistische moeder narcistische ouder narcistische vader Nederland België Nederlandstalig omgaan met narcisme ouderschap Recent video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Hoe doe je een bloeiend parallel ouderschap met een narcist?

Narcisten werken niet samen bij gezamenlijk ouderschap en co-ouderschap.

Met iemand met narcistisch gedrag kan het ONMOGELIJK lijken om co-ouderschap te doen. Er is een andere optie mogelijk zoals parallel – parenting met een narcist. Ze zijn het niet eens met alles wat je voorstelt.

Ze weigeren te verschijnen of zich aan eerdere afspraken te houden en knoeien met de afspraken, bezittingen en het hoofd van uw kinderen!

Voelt u zich krachteloos of machteloos om deze toxische persoon te laten zien hoe fatsoenlijk te doen in het belang van de kinderen? 

Ben je het zat om te zien hoe je kinderen gewond, angstig, teleurgesteld en zelfs flagrant misbruikt worden?

Als dat zo is, vind je in deze video over parallel ouderschap met een narcist een andere manier om ouder te worden met een narcist die echte genezingsoplossingen biedt voor jou en de kinderen.

Als het gaat om co-ouderschap met narcisten, lijkt het echt onmogelijk, omdat ze niet meewerken.

Wanneer een narcist co-ouderschap gebruikt, zal hij of zij de kinderen regelmatig gebruiken om u te triggeren, u te beïnvloeden, u “in rechte” te houden en in hechtenis te houden en narcistische voorraad van u te krijgen.

Dit is een veel voorkomende manier waarop narcisten ex-partners blijven misbruiken.

Wat aanzienlijk kan helpen, is parallel – parenting met een narcist.

Parallel ouderschap met een narcist kan ruimte, genezing en kracht voor u creëren. 

@narcismeHelp

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Het is volledig mijn overtuiging dat als je in co-ouderschap bent, je alle steun, kracht en innerlijke verschuiving nodig hebt die je kunt krijgen voor jou en je kinderen.

Zie ook onze video’s “innerlijk proces” die je met de zoekfunctie vindt op narcisme.blog.

Aan het einde van de pagina vindt u alle links, zelfs naar het Engelse programma van Narp Melanie Tonia Evans.

Als je dit leuk vond, klik je op ‘Vind ik leuk’.

Deel het ook met je contacten, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Meestal schrijf ik in mijn teksten narcist, maar liever zou ik schrijven persoon met “narcistisch”. Dus eerder het gedrag nader benoemen in plaats van ze een narcist te noemen. Het etiket van de mens in plaats van het gedrag, of zegt dat ze NPD hebben wat betekent Narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren. Links vind je in het menu of met de zoekfunctie.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren