Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe doe je een bloeiend parallel ouderschap met een narcist? +video

Narcisten werken niet samen bij gezamenlijk ouderschap en co-ouderschap.

Met iemand met narcistisch gedrag kan het ONMOGELIJK lijken om co-ouderschap te doen. Er is een andere optie mogelijk zoals parallel – parenting met een narcist. Ze zijn het niet eens met alles wat je voorstelt. Ze weigeren te verschijnen of zich aan eerdere afspraken te houden en knoeien met de afspraken, bezittingen en het hoofd van uw kinderen!

Voelt u zich krachteloos of machteloos om deze toxische persoon te laten zien hoe fatsoenlijk te doen in het belang van de kinderen? 

Ben je het zat om te zien hoe je kinderen gewond, angstig, teleurgesteld en zelfs flagrant misbruikt worden?

Als dat zo is, vind je in deze video over parallel ouderschap met een narcist een andere manier om ouder te worden met een narcist die echte genezingsoplossingen biedt voor jezelf en de kinderen. Als het gaat om co-ouderschap met narcisten, lijkt het echt onmogelijk, omdat ze niet meewerken.

Wanneer een narcist co-ouderschap gebruikt, zal hij of zij de kinderen regelmatig gebruiken om u te triggeren, u te beïnvloeden, u “in rechte” te houden en in hechtenis te houden en narcistische voorraad van u te krijgen.

Dit is een veel voorkomende manier waarop narcisten ex-partners blijven misbruiken.

Wat aanzienlijk kan helpen, is parallel – parenting met een narcist. Parallel ouderschap met een narcist kan ruimte, genezing en kracht voor u creëren. 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Het is volledig mijn overtuiging dat als je in co-ouderschap bent, je alle steun, kracht en innerlijke verschuiving nodig hebt die je kunt krijgen voor jou en je kinderen.

Zie ook onze video’s “innerlijk proces” die je met de zoekfunctie vindt op narcisme.blog. In het menu vindt u alle links, zelfs naar het Engelse programma van Narp Melanie Tonia Evans.

Als je dit leuk vond, klik je op ‘Vind ik leuk’.

De uitdaging van co-ouderschap met een narcist. dl 1

Deel het ook met je contacten, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Meestal schrijf ik in mijn teksten narcist, maar liever zou ik schrijven persoon met “narcistisch”. Dus eerder het gedrag nader benoemen in plaats van ze een narcist te noemen. Het etiket van de mens in plaats van het gedrag, of zegt dat ze NPD hebben wat betekent Narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Het is lastig om snel te transformeren en te herstellen als je geen online programma volgt, maar wel mogelijk als je de werkwijze begrijpt. De werkwijze is te vinden in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze. Je moet wel heel veel werken aan je zelfliefde.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelfliefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Praktische somatische hulpmiddelen om angst te bestrijden!

De uitdaging co-ouderschap met een narcist! Deel 1

Co-ouderschap uw kind met een narcist: de uitdaging

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees