Kritiek op Trump was een uitputtende ervaring van meer dan 4 jaar

Kritiek op Trump was een uitputtende ervaring van meer dan 4 jaar

“Ik ben mijn Trump-ondersteunende vrienden een verontschuldiging verschuldigd. Ik heb de afgelopen vier jaar kritiek geuit op het presidentschap van Trump en ben nog steeds uitgeput van de ervaring.”

Kritiek op Trump

Maar om eerlijk te zijn (sic), president Cheeto Jesus was niet zo erg. Behalve toen hij een opstand tegen de regering opzette. Daarnaast ook een pandemie slecht beheerde die meer dan een half miljoen Amerikanen doodde. Ook zorgde hij er voor dat kinderen van hun families gescheiden werden. Die kinderen verloren in de bureaucratie hun ouders met veel tranen als gevolg.

Angry Creamsicle vergaste vreedzame demonstranten op Lafayette Square zodat hij een foto kon houden terwijl hij een bijbel voor een kerk hield. Pouty Baby Trump probeerde alle moslims te beletten het land binnen te komen, werd afgezet, werd opnieuw afgezet. President Grabass had het slechtste banenrecord van elke president in de moderne geschiedenis.

Hij zette Oekraïne onder druk om Joe Biden vuil te maken. President Tons of Fun ontsloeg de FBI-directeur voor het onderzoeken van zijn banden met Rusland. Drump schepte op over het ontslaan van de FBI-directeur op tv. Hij nam het woord van Vladimir Poetin over de Amerikaanse inlichtingengemeenschap serieus. The Grim Reaper verlegde militaire financiering om zijn muur te bouwen. Hij veroorzaakte de langste sluiting van de regering in de geschiedenis van de VS.

Captain Chaos gaf aan Black Lives Matter een ‘symbool van haat’. Bijna heeft hij 30.000 keer gelogen. Hij verboodt transgenders om in het leger te dienen. Tiny Hand Sir bande verslaggevers uit de White House briefing room die lastige vragen stelde. Boven sprak Conspiracy Theorist-in-Chief zijn veto uit over de defensiefinancieringswet omdat deze de naam kreeg van militaire bases genoemd naar Zuidelijke soldaten.

Kritiek op Trump

Bovendien weigerde Trump zijn belastingaangiften vrij te geven. Onder Trump verhoogde de staatsschuld met bijna $ 8 biljoen. Onder Trump had de VS drie van de hoogste jaarlijkse handelstekorten in de geschiedenis. Ook noemde Colludacris veteranen en soldaten die stierven in de strijd “verliezers en sukkels”.

Hij vertroetelde de leider van Saoedi-Arabië nadat hij de executie en het vernietigen van een in de VS gevestigde journalist had bevolen.

Trump weigerde toe te geven aan de uitslag van de verkiezingen van 2020. Hij huurde zijn ongeschikte dochter en schoonzoon in om in het Witte Huis te werken. Dtrump verliet een interview met Lesley Stahl. Neonazi’s werden door Trump ‘zeer fijne mensen’ genoemd.

Ook stelde Mar-a-Lardo voor dat mensen bleekmiddel in hun lichaam moesten injecteren om COVID te bestrijden. Hij verliet onze bondgenoten, de Koerden aan Turkije. Bovendien schonk hij massale belastingverlagingen voor de rijksten, maar weigerden werkende Amerikanen te helpen.

“The White Pride Piper” riep anti-lockdown-demonstranten op te betogen in verschillende staten op het hoogtepunt van de pandemie.

Trump trok de VS zich terug uit het klimaat van Parijs Akkoorden.

Hij trok de VS terug uit de Iraanse nucleaire deal. Ook trok de VS terug uit het Trans Pacific Partnership dat bedoeld was om de opmars van China te blokkeren.

Colludacris beledigde zijn eigen kabinetsleden op Twitter. Hij duwde de leider van Montenegro uit de weg tijdens een foto-shoot. Hij slaagde er niet in de Amerikaanse toewijding te herhalen om de NAVO-bondgenoten te verdedigen.

Trump noemde Haïti en Afrikaanse landen ‘shithole-landen’. Man-Baby noemde de stad Baltimore de ‘slechtste van de natie’. Ook beweerde hij dat hij in zijn eentje de uitdrukking ‘Merry Christmas’ terugbracht, ook al had het nergens heen geweest. Hij dwong zijn kabinetsleden hem publiekelijk te prijzen als één of andere sekteleider. Daarbij vond hij dat hij de Nobelprijs voor de vrede moest krijgen.

The White Pride Piper hekelde en kleineerde zijn zorgvuldig uitgekozen procureur-generaal toen hij zich terugtrok van de Russische sonde. Trump stelde voor dat de VS Groenland zou moeten kopen. Hij spande samen met Mitch McConnell om federale rechters en twee rechters van het Hooggerechtshof door te drukken. Dit nadat hij inspanningen heeft ondersteund om te voorkomen dat zijn voorganger rechters benoemt. Colludacris noemde de media ‘vijanden van het volk’. Man-Baby beweerde dat als we minder mensen op COVID zouden testen, we minder gevallen zouden hebben. Hij wilde dat de VS de emolumentenclausule zouden schenden, dachten dat Nambia een land was.

Bagatelliseren van het coronavirus

Trump zou privé tegen Bob Woodward hebben gezegd dat het coronavirus een groot probleem was maar bagatelliseerde het vervolgens in het openbaar. Hij noemde zijn buitengewoon trouwe vice-president een “p — y” voor het volgen van de grondwet. Hij bracht ons bijna in een oorlog met Iran nadat we hen per tweet hadden bedreigd.

Corruptie

Drumpf heeft een corrupt hoofd van de EPA genomineerd. Daarbij ook nog een corrupt hoofd van HHS. Dit was nog niet genoeg hij vervolgde met de nominatie van een corrupte hoofd van de afdeling Binnenlandse Zaken. Dit eindigde niet met de nominatie van een corrupt hoofd van de USD. Geen probleem voor Trump, hij prees dictators en autoritairen over de hele wereld terwijl hij bondgenoten bekritiseerden.  Agent Orange weigerde de overgang naar de president te laten beginnen.  Agent Orange beledigde oorlogsheld John McCain – zelfs na zijn dood.

Golfen

Conspiracy Theorist-in-Chief bracht een obscene hoeveelheid tijd door met golfen nadat hij Barack Obama had bekritiseerd voor het spelen van (veel minder) golf. Terwijl beweerde de president ten onrechte dat hij de populaire stemming van 2016 had gewonnen. Hij noemde de moslimburgemeester van Londen een ‘stenen cold verliezer, beweerde ten onrechte dat hij weigerde Time’s Man of the Year te zijn. Hij overwoog bij verschillende gelegenheden speciale raadsman Robert Mueller te ontslaan.

Gezichtmaskers tegen covid

Drumpf spotte met het dragen van gezichtsmaskers om te waken tegen het doorgeven van COVID, en sloot het Congres af van zijn grondwettelijke plicht om kabinetsambtenaren te bevestigen door in te huren acteren, gebruikten een racistisch hondenfluitje door COVID het ‘China-virus’ te noemen.

Veroordelingen

Hij huurde in en liet zich geassocieerd met tal van duistere figuren die uiteindelijk werden veroordeeld voor federale overtredingen, waaronder zijn campagneleider en nationale veiligheidsadviseur Hij vergaf verschillende van zijn duistere medewerkers. Hij gaf de presidentiële Medal of Freedom aan twee congresleden die zijn batshit-gekke complottheorieën versterkten.

Man-Baby raakte in een telefoongevecht met de leider van Australië (!).

“Cadet Bone Spurs” had een staatssecretaris die hem een ​​idioot noemde. Trump dwong zijn perssecretaris om zonder meer te claimen zonder verdienste dat hij de grootste inauguratie-menigte in de geschiedenis was.

Verbod sociale media

De uitrol van het COVID-vaccin mislukte. “F–kface Von Clownstick” tweette zoveel gevaarlijke propaganda dat Twitter hem uiteindelijk verbood.

De geheime dienst verhoogde de tarieven die Orange Julius in rekening bracht bij zijn eigendommen.

Voortdurend onderbrak hij Joe Biden in hun eerste presidentiële debat, beweerde dat COVID ‘op magische wijze’ zou verdwijnen, Man-Baby noemde een Amerikaanse senator ‘Pocahontas’, gebruikte zijn Twitter-account om Nordstrom op te blazen toen het stopte met de verkoop van Ivanka’s koopwaar.

Milieu schade

Hij stelde miljoenen ongerepte federale landen open voor ontwikkeling en boren. raakte in een verliezende tariefoorlog met China dat Amerikaanse belastingbetalers dwong boeren te redden. Colludacris beweerde dat zijn verliezende tariefoorlog een overwinning was voor de VS, negeerde of zelfs niet deelnam aan dagelijkse inlichtingenbriefings.

Orange Anus was niet aanwezig ter ere van Amerikaanse oorlogsdoden in Frankrijk omdat het regende. Hij herontwierp Air Force One om eruit te zien als de Trump Shuttle, gespeeld door Kim Jung Un en zijn ‘liefdesbrieven’.

Hij bedreigde de sociale mediabedrijven met ongrondwettelijkheid. Orange Anus mislukte in zijn reactie op de orkaan Maria in Puerto Rico, gooide papieren handdoeken naar Puerto Ricanen toen hij ze eindelijk bezocht het land bezochte.

Conspiracy Theorist-in-Chief pushte de gouverneur en staatssecretaris van Georgia om hem stemmen te ‘vinden’.

Hij tekende op een kaart met een Sharpie om zijn onnauwkeurige tweet te rechtvaardigen dat Alabama werd bedreigd door een orkaan. Hij dwong toezichthouders om tijd te verspillen aan het bestuderen van slangenolie-remedies voor COVID.

“F–kface Von Clownstick” draaide de regels terug die kolenbedrijven ervan weerhielden afval in rivieren te dumpen.

Hij organiseerden flagrante campagnebijeenkomsten in het Witte Huis.

Orange Anus probeerden de gezondheid van miljoenen Amerikanen weg te nemen door hun verzekering op te zeggen omdat de wet was vernoemd naar een zwarte man.

Hij weigerde de inauguratie van zijn opvolger bij te wonen.

Tangerine Twitter Machine nomineerde de slechtste onderwijssecretaris in zijn geschiedenis nomineerde.

Hij bedreigde rechters die niet deden wat hij wilde.

Conspiracy Theorist-in-Chief viel verschillende malen Dr.Anthony Fauci aan.

Hij beloofden dat Mexico voor de muur zou betalen (dat deed het niet).

Trump liet toe dat politieke hacks regeringswetenschappers terzijde schoven over belangrijke rapporten over klimaatverandering en andere kwesties.

cover book nooit genoeg Trump
klik op de foto voor meer info

Nog meer afkeuring van Trump

Snake Oil Salesman worstelde met het navigeren op een helling nadat hij beweerde dat zijn tegenstander zwak was.

Een Afrikaans-Amerikaans congreslid noemde hij een persoon met een’laag IQ’.

Tangerine Twitter Machine dreigde federale hulp in te houden aan staten en steden met democratische leiders.

Hij ging door met bijeenkomsten vol maskerloze supporters midden in een pandemie.

“Rome Burning in Man Form” beweerde dat legitieme onderzoeken naar zijn wandaden ‘heksenjachten’ waren. Snake Oil Salesman leek een overtuiging aan te tonen dat er luchthavens waren tijdens de Amerikaanse Revolutie.

“F–kface Von Clownstick” eiste ‘totale loyaliteit’ van de FBI-directeur.

Hij prees een samenzweringstheorie dat democraten satanische pedofielen zijn.

Snake Oil Salesman holde volledig de Voice of America uit.

Tangerine Twitter Machine plaatste een politieke hack die de leiding had over de postdienst.

Hij beweerde zonder bewijs dat de regering-Obama Trump Tower had afgeluisterd.

President Tweety suggereerde dat COVID niet zo slecht was omdat hij herstelde met de hulp van topdokters en behandelingen die niet beschikbaar waren voor het publiek.

De normen voor energiebesparing die zelfs de industrie ondersteunde, deed hij teniet.

kritiek op Trump
De juiste groeitaken voor stimulering zelfgenezing bij trauma!

Trump verminderde het aantal vluchtelingen dat de VS accepteert.

Hij beledigde verschillende leden van het Congres en de media met infantiele bijnamen.

Unrepentant Narcissistic Asshole gaf Rush Limbaugh een presidentiële medaille van vrijheid op de State of the Union-toespraak. Hij benoemde als hoofd van het federale personeel een 29-jarige die ‘ d eerder ontslagen door het Witte Huis wegens beschuldigingen van financiële onregelmatigheden.

Afkeuring van Trump

Het Witte Huis kantoor kreeg pandemische reactie.

Soldaten gebruikt hij als rekwisieten voor campagnes, elke adviseur ontsloeg hij die de fout had gemaakt om het niet met hem eens te zijn. Hij eiste dat het Pentagon hem een ​​Sovjetstijl militaire parade zou geven.

Hij huurde een hoop blanke nationalisten in, politiseerde het ambtenarenapparaat, deed absoluut niets nadat Rusland de Amerikaanse regering had gehackt. Unrepentant Narcissistic Asshole zei dat de padvinders hem belden om te zeggen dat zijn bizarre Jamboree-toespraak de beste toespraak was die ooit voor de Scouts was gegeven.

Tangerine Twitter Machine beweerde dat zwarte mensen de buitenwijken zouden overspoelen als Biden zou winnen. Hij beledigde verslaggevers van kleur, beledigde vrouwelijke verslaggevers, beledigde vrouwelijke verslaggevers van kleur, suggereerde dat hij akkoord was met de onderdrukking van de Oeigoeren door China.

Unrepentant Narcissistic Asshole viel het Hooggerechtshof aan toen het tegen hem oordeelde en riep wetgevende leiders van Pennsylvania naar het Witte Huis om hen onder druk te zetten om de verkiezingen ongedaan te maken.

Fox News

“Screaming Carrot Demon” besteedde elke dag talloze uren aan het kijken naar Fox News. President Tweety weigerde toe te staan dat zijn regering om te voldoen aan de dagvaardingen van het Congres. Agent Orange huurde Rudy Giuliani in als zijn advocaat, probeerde Amazon te straffen omdat de Washington Post, eigendom van Jeff Bezos, negatieve verhalen over hem schreef.

President Tweety deed alsof de procureur-generaal van de Verenigde Staten zijn persoonlijke advocaat was, hij probeerde om de federale overheid ertoe te brengen hem te verdedigen in een rechtszaak wegens smaad tegen een vrouw die hem beschuldigde van aanranding.

“F–kface Von Clownstick” hield privévergaderingen met Vladimir Poetin zonder personeel, maakte zijn privé-ontmoetingen met Vladimir Poetin niet bekend, zodat de VS erachter moesten komen via Russische media, stopte maanden achtereen met het houden van persconferenties, ‘beval’ Amerikaanse bedrijven om China te verlaten, ook al heeft hij geen dergelijke macht, leidde een politieke partij die niet eens de moeite kon nemen om een ​​beleidsplatform op te stellen, beweerde belachelijk dat artikel II van de grondwet hem absolute macht gaf, probeerde het VK onder druk te zetten om de British Open op zijn golfbaan te houden.

Agent Orange suggereerde dat de regering orkanen vernietigde en suggereerde dat windturbines kanker veroorzaken.

“World’s Greatest Troll”

zei dat hij een speciale aanleg had voor wetenschap, ontsloeg het hoofd van de verkiezingscybersecurity nadat hij zei dat de verkiezingen van 2020 veilig waren.

Conspiracy Theorist-in-Chief flapte er geheime informatie uit aan Russische functionarissen, probeerde te forceren de G7 om hun vergadering te houden in zijn falende golfresort in Florida, ontsloeg de waarnemend procureur-generaal toen ze weigerde in te stemmen met zijn ongrondwettelijke reisverbod voor moslims, huurde Stephen Miller in, besprak openlijk nationale veiligheidskwesties in de eetzaal van Mar-a-Lago waar iedereen ze kon horen, bemoeide zich met plannen om de FBI te verplaatsen omdat een nieuwe ontwikkeling daar zou kunnen concurreren met zijn hotel.

Irakese vluchtelingen die de VS hadden geholpen tijdens de oorlog moesten het land verlaten.

Drumpf probeerde Rusland terug in de G7 te krijgen.

Agent Orange hield een COVID-super spreader-evenement in de Rose Garden, leek te geloven dat Frederick Douglass nog steeds leeft, verloor 60 gevallen van verkiezingsfraude in de rechtbank, ook voor rechters die hij had benoemd, ten onrechte beweerde dat fabrieken werden heropend toen ze dat niet waren.

Schaamteloos buitte hij de terreuraanslagen in Europa om zijn anti-immigrantenbeleid te rechtvaardigen.

“Godzilla with Less Foreign Policy Experience” heeft nog steeds geen plan voor de gezondheidszorg bedacht, heeft nog steeds geen infrastructuurplan bedacht ondanks herhaalde ‘infrastructuurweken’, dwong agenten van de geheime dienst om hem rond te rijden terwijl hij besmettelijk was met COVID.

Agent Orange zei tegen de Proud Boys om “een stapje terug te doen”, verkloot de Census, trok de VS terug uit de World Health Organisatie midden in een pandemie, deed zo weinig van zijn taken dat zijn perspersoneel in zijn dagelijkse schema moest vermelden: “President “Tangerine Tornado” zal van ‘s ochtends vroeg tot’ s avonds laat werken. Hij zal veel telefoontjes plegen en veel vergaderingen houden.

Darth Tax Evader

‘liet zijn personeel herhaaldelijk toe de Hatch Act te schenden.

Hij leek niet te weten dat Abraham Lincoln een Republikein was. “Short-Fingered Vulgarian” stond voor de heilige CIA-muur van helden en schepte op over zijn verkiezingsoverwinning. slechter behandeld dan welke president dan ook, waaronder vermoedelijk vier die werden vermoord.

De legitimiteit en geboorteplaats van zijn voorhanger werden uitgedaagd door een racistische reality-tv-showster genaamd Donald Trump.

Mar-a-Lardo beweerde dat Andrew Jackson de burgeroorlog had kunnen stoppen, ook al stierf hij 16 jaar ervoor.

Hij zei dat elke opiniepeiling die hem achterstand gaf op Biden nep was. Short-Fingered Vulgarian beweerde dat andere landen ons uitlachten voordat hij president werd, terwijl verschillende wereldleiders hem letterlijk uitlachten.

Drumpf beweerde dat het leger geen munitie meer had voordat hij president werd. Sweet Little Baby Trumpriep een commissie in het leven riep om de Amerikaanse geschiedenis te vergoelijken.

Hij retweette anti-islamvideo’s van een van de meest racistische mensen in Groot-Brittannië.

Belachelijk beweerde “Creep Throat” dat de Pulse nightclub-schietpartij niet zou zijn gebeurd als iemand daar een pistool had, ook al was er een gewapende bewaker.

Darth Tax Evader

huurde een senior stafmedewerker in die het niet-bestaande Bowling Green Massacre noemde als een reden om moslims te verbieden.

Drumpf had een perssecretaris die beweerde dat Nazi-Duitsland nooit chemische wapens gebruikte, ook al weet elk gezond mens dat ze gas gebruikten om miljoenen Joden en anderen te doden.

“Short-Fingered Vulgarian” liet de geheime dienst aan hogere dan de markttarieven bellen toen ze in Drumpf-eigendommen moesten verblijven.

Blijkbaar verkochte President Spanky gratie op weg naar buiten het Witte Huis, waarvan 59.000 Haïtianen de beschermende status hebben gekregen, ten onrechte beweerde dat Biden de politie wilde verdedigen.

Drumpf zei dat het hoofd van de CDC niet wist waar hij het over had.

President Spanky probeerde de bescherming tegen de dreamers in te trekken.

“Trumplethinskin” gaf zichzelf een A + voor zijn behandeling van de pandemie.

Hij probeerde een boycot van Goodyear-banden te starten vanwege een internet-hoax.

Darth Tax Evader zei dat de Amerikaanse COVID-tarieven lager zouden zijn als je de blauwe staten niet meetelde. President Spanky beweerde dat hij meer deed voor Afro-Amerikanen dan welke president dan ook sinds Lincoln.

Dictator Fan Boy sprak over een “super-duper” geheime “hydrosonische” raket die hij prees die al dan niet een nieuwe “hypersonische” raket kan zijn of helemaal niet bestaat.

Hij retweette een gif tweet die Biden een pedofiel noemde.

Commander in Beef

bedwong veiligheidsmachtigingen voor zijn familie. Hij suggereerde dat politieagenten verdachten moesten opruien.

Dictator Fan Boy suggereerde dat Biden prestatieverhogende medicijnen gebruikte.

Conspiracy Theorist-in-Chief probeerde te voorkomen dat transgenderstudenten gebruik konden maken van schooltoiletten in overeenstemming met hun geslacht.

Sweet Little Baby Trump suggereerde dat de VS geen COVID-patiënten van een cruiseschip kon accepteren omdat het de cijfers in de VS hoger zou doen lijken.

Donald the Dove nomineerde een klimaatveranderingsscepticus als voorzitter van de commissie die het Witte Huis adviseert over milieubeleid.

Hij retweette een video die was bewerkt om eruit te zien alsof Biden een lied had gespeeld genaamd ‘Fuck tha Police’ tijdens een campagne-evenement.

Commander in Beef omhelsde een verontrustend groot aantal Amerikaanse vlaggen.

De Democraten beschuldigde Dictator Fan Boy van ‘verraad’ omdat ze zijn State of the Union-adres niet hadden toegejuicht. Trump beweerde dat de FBI er niet in was geslaagd de Parkland-schoolschutter te vatten omdat ze “te veel tijd doorbrachten” in Rusland.

Bespotten

Putin’s Cock-Holster bespotte de getuigenis van dr. Christine Blasey Ford toen ze Brett Kavanaugh beschuldigde van aanranding.

Hij is geobsedeerd door toiletten met een laag debiet, en beval de heruitgifte van meer COVID-vaccins wanneer die er waren.

Commander in Beef riep op tot de bouw van een bizarre tuin van helden met statuten van beroemde overleden Amerikanen en minstens één Canadees (Alex Trebek).

Hij kaapte de vieringen van Washington op 4 juli om een ​​partizanenrede te houden. Putin’s Cock-Holster nam advies aan van de MyPillow-man.

Hij beweerde dat migranten die op zoek waren naar een beter leven in de VS gevaarlijke karavanen waren van drugsdealers en verkrachters.

Mar-a-Lardo zei niets toen Vladimir Poetin een leidende oppositiefiguur vergiftigde.

Trump leek nooit acht te slaan op het advies van de “Be Best” -campagne van zijn vrouw, die ten onrechte beweerde dat het stemmen per post frauduleus is.

Hij kondigde een plotselinge terugtrekking van troepen uit Syrië aan die niet alleen Rusland en ISIS een overwinning opleverden, maar ook zijn minister van Defensie ertoe aanzette om uit protest af te treden.

Beledigen van leiders en bondgenoten van de VS.

Hij beledigde de leider van Canada, beledigde de leider van Frankrijk, beledigde de leider van Groot-Brittannië, beledigde de leider van Duitsland, beledigde de leider van Zweden (Zweden !!).

Mar-a-Lardo eiste ten onrechte de eer op om de NAVO-leden ertoe te brengen hun aandeel in de contributie te verhogen.

Hij blies twee af Azië-topconferenties af, hoewel ze virtueel werden gehouden. Hij bleef liegen over veel tijd doorbrengen op Ground Zero met hulpverleners van 9/11.

Putin’s Cock-Holster zei dat de Japanners achterover zouden leunen en naar hun ‘Sony-televisies’ zouden kijken als de VS ooit zouden worden aangevallen.

Donald the Dove verliet een NAVO-top vroeg in een zucht.

Hij staarde rechtstreeks in een eclips, hoewel iedereen ouder dan 5 weet dat hij dat niet moet doen.

Sweet Little Baby Trump noemde zichzelf een zeer stabiel genie ondanks duidelijk bewijs van het tegendeel.

Mar-a-Lardo weigerde zich te committeren aan een vreedzame overdracht van de macht.

En er zijn nog veel verschrikkelijke zaken die ik mij niet kan herinneren.

Tot Slot

Laat me je uitleggen hoe ik je kan helpen dit echt vooruit te helpen. Allereerst is er de categorie zelfgenezers en groeitaken, die een heleboel bronnen bevat. Het is allemaal gratis en vrijblijvend. Je vindt al de links naar die programma’s, gratis of met een kleine investering hier.

De volgende stap daarop is het Engelstalig programma waar je heel diep Quanta Freedom Healing ervaart, wat je een verschuiving zal geven op die delen die bleven verbonden met iemand die met je knoeit, zodat je ze kunt helen, jezelf ervan kunt bevrijden en verankerd kunt raken in kracht en waarheid in je lichaam.

Dus ik hoop echt dat dit heeft geholpen. Deel het alsjeblieft nadat je deze oefening hebt gedaan. Deel alsjeblieft hoe het voor jou is gegaan en hoe je je voelt nadat je dat hebt gedaan. Ik hoor daar graag over en eventuele andere opmerkingen of vragen die u heeft.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Trump