Heb je schrik om jezelf te zijn en pijn los te laten? Deel 2

Wanneer je de pijn opruimt, word je je Ware Zelf.

Dat is wie je bent, wie je altijd zult zijn en wie je ooit bent geweest. Het is de echte jij. Hoe meer en meer je thuiskomt naar het Zelf hoe meer je zult uitstralen, voelen en weten wat je Waarheid is en pijn los laten.

Je zult gemakkelijk vermijden met wat niet in overeenstemming is met je droom.

Ga je niet langer meedoen met wat niet in overeenstemming is met je droom. Je zult weten dat elke ‘nadelige’ en ‘pijnlijke ‘situatie een geschenk is waardoor je weet dat je je begrip van deze situatie naar een echt zelfniveau moet verplaatsen.

Door de ‘pijnlijke’ situatie weet je wat je niet wilt, maar transformatie op 180° graden geeft je een idee van wat je wel wilt.

Dit alles geeft je de gouden kans om op één lijn te blijven.

Zonder deze pijn werkt het leven, en het stroomt letterlijk moeiteloos.

Je gevoel heeft je een idee over wat je wilt (goed gevoel) en wat je niet wilt (slecht gevoel).  Je plaatst je focus op wat je wilt.

Wat je wilt wordt je realiteit en wat je niet wilt valt weg van je ervaring.

Je bent er niet langer een vibrationele match voor.

Jouw omstandigheden omzetten in een gelukkig leven.

Dit artikel is ontstaan dankzij de weerkerende ervaringen van alle mensen die ondanks alle moeilijkheden hun leven met narcisten en ander stoornissen tot een “succes” hebben gemaakt, die hun aanvankelijke moeilijk omstandigheden hebben omgezet in een gelukkig leven. Je kunt genezen ook al heb je zelf een persoonlijke stoornis.

Eén van mijn geliefde artiesten is Chester Bennington. Uiteindelijk is hij er niet in geslaagd zijn pijn het zwijgen op te leggen, ondanks een enorme zangcarrière, 100.000-den fans, een fantastisch gezin enz. Ook ondanks dat hij zich inzette via zijn songteksten en interviews voor de kwetsbare mens.

Het is dus absoluut niet mijn bedoeling met mijn aanbeveling om je denkpatronen te veranderen je de schuld te geven als dat niet lukt. Het is voor velen een voortdurende strijd om in de juiste mindset te blijven.

pijn los laten
De juiste groeitaken voor stimulering zelfgenezendvermogen bij trauma!

Het is een proces van vallen en opstaan.  Falen is terugkoppeling.

In een onbewaakt moment kan een trigger voldoende zijn om je leven te breken. Eenzaamheid kan zo overweldigend zijn dat je suïcidaal wordt. Mocht je je soms zo voelen nu of in de toekomst hoop ik dat je je herinnert dat er mensen zijn die er voor gekozen hebben om naar je te luisteren.

Om je goed te voelen heb je anderen nodig, iedereen. Zelf een narcist verbindt zich en kan niet zonder contact. Laat je dus niet isoleren, stap uit je isolement.

Weet dan als je je niet goed voelt dat je je kunt verbinden met liefdevolle mensen, dieren en natuur.

Ik hoop dat dit je inspireert om er je grootste missie van te maken om de pijn te overstijgen!

Heb je vragen, suggesties of commentaar? Ik antwoord graag.

Onze Inspiratiebron.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei.

Hier vind je die verbondenheid met allen die een solidaire en niet narcistische gemeenschap nastreven.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je ook in het NARP programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is. De NARP methode heeft enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Bovendien als NARP lid heb je contact met een 1000-tal leden van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

U krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar u de links vindt.

U krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!” 

Bekijk het Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het Zilver herstelprogramma

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees