Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Herstellen van de narcist als ik er steeds weer mee te maken heb?

Als je kinderen hebt, is geen contact geen optie en kan het herstellen van de narcist dus erg moeilijk worden. Je stelt je eigen grenzen en je zorgt voor veiligheidsvoorzieningen voor contact.

Maar ze blijven proberen je te pakken te krijgen. Ofwel rechtstreeks via de kinderen of via de rechtbank voor de narcisten zijn dat andere favoriete wapens naar keuze.

Dus hoe herstel je van de meedogenloosheid van de narcist?

In mijn ervaring zijn degenen die in deze omstandigheden herstellen, degenen die een niveau van acceptatie hebben bereikt en hebben geleerd dat ze de kracht hebben om iets te bereiken.

Ze vinden rust in de moeilijkste situaties. Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is of ze niet irriteert of zelfs maar triggert, maar dat ze veel betere copingmechanismen hebben die ervoor zorgen dat de impact enorm wordt verminderd.

Zelfgenezing kan je echt stapje per stapje helpen om dit niveau van rust en gemak te bereiken. We kunnen je ondersteunen, je leren hoe je jouw emotionele reacties effectiever kunt beheren en uiteindelijk een plek bereiken waar je, ongeacht wat de narcist doet, in staat bent om het weg te vegen.

Je kracht terugnemen

Nogmaals, ik wil dit echt benadrukken: als je in een giftige relatie zit, in plaats van te wachten op het absolute bewijs van bedrog, wil ik dat je jezelf sterker maakt door deze waarheden in je op te nemen.

In relatie tot iemand die integriteit en zorg voor anderen mist – een relatie als deze betekent dat je rechten, waarden en je ‘zelf’ voortdurend worden ontkracht.

Met achterdocht en beschuldigingen jegens jou – dit is beledigend en zal je veel leed en pijn bezorgen want een pathologisch jaloers persoon kan NIET gestild worden.

Bij iemand zijn die seksverslaving vertoont – dit is een persoon die niet in jou als ‘persoon’ geïnteresseerd zal zijn.

Als iemand niet verbonden is met je gevoelens of ziel, is dit een zeer oppervlakkige en diep onbevredigende relatie.

Wat betreft het trianguleren van jou met iemand anders – als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt, onderschrijf ik volledig dat je onderzoek doet en de waarheid ontdekt, in plaats van het woord van de narcist ervoor te accepteren.

Als iemand oprecht is, zullen ze jouw zoektocht naar de waarheid ondersteunen, en je niet ompraten. Indien ze dat doen, of je de toegang ontzeggen om de waarheid te ontdekken, dan heb je je antwoord.

herstellen van de narcist
Ik leer je helen en bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren!

Wanneer je in een relatie bent met iemand die ontrouw gedrag vertoont, is dit onaanvaardbaar.

Ik wil echt dat je weet dat je geen relatie zou moeten hebben met iemand die helemaal niets geeft om jouw gevoelens met betrekking tot hun gedrag.

Ik weet het, zovelen van ons zijn de hele tijd met iemand verbonden gebleven tot het ontdekken van hun ontrouw, of zelfs het voortzetten van relaties nadat we het ontdekten!

Maar de waarheid is dat we genoeg aan onszelf moeten werken om GEEN ENKELE relatie voort te zetten met narcistische mensen die gewoon niet de middelen hebben voor ECHTE liefde.

Lijden dat iemand je bedriegt, is een van de meest pijnlijke trauma’s die je ooit zou kunnen ervaren … absoluut.

Als je last hebt van een van de bovenstaande situaties, of nog steeds het trauma hebt van een giftige relatie, weet ik hoeveel het NARP-programma (ENG) je zal helpen dit trauma los te laten en te helen, zodat je kunt loslaten, verder kunt gaan en een veel gezonder relatie in je toekomst. Nederlandstalige werktuigen en groeitaken voor zelfgenezers vind je hier.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over deze punten. Zijn ze jou overkomen? Heb je het gevoel dat dit nu gebeurt? Waren jouw ontdekkingen schokkend?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe doe je het werk om weer van jezelf te houden?

Hoe na misbruik door een narcist worden wat je ooit hebt gedroomd?

Gratis bronnen

Veilig, heel en geloofwaardig

Geef nooit op na narcistisch misbruik! video

Wat is het NARP herstelprogramma voor narcistisch misbruik?

Jouw streven naar gemoedsrust!

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees