Categorieën
Narcisme Overleven Nederland België Nederlandstalig Recent

Heb ik een plan om sterk te blijven en hun manipulatie te bestrijden?

Ik heb nog nooit een narcist ontmoet die de controle GEWOON zou opgeven.
De beslissing om terug te vechten tegen een narcist is moeilijk… maar wat daarna komt is nog moeilijker. Je hebt dan een plan nodig om sterk te blijven.

“Een narcist zal ALTIJD manieren vinden om ofwel de controle over je leven te behouden of er alles aan te doen om je leven tot een hel te maken.” Het maakt allemaal deel uit van hun spel. Want voor een narcist ben je voor of tegen hen. En als je tegen hen bent, dan ben je PUBLIEKE VIJAND #1.

Dus hier is de vraag die je jezelf nu moet stellen in deze kritieke fase, mijn vriend.
“Heb ik een plan om sterk te blijven en hun manipulatie te bestrijden?” Dit is nu ESSENTIEEL.

Als je hier niet met de juiste tools op ingaat, zullen ze manieren vinden om te profiteren van je kwetsbaarheid. De enige manier om een narcist in een onderhandeling te verslaan, is door in de aanval te gaan – NIET in de verdediging. Je hebt alle vuurkracht nodig die je kunt inzetten bij de onderhandelingen. Je toekomst hangt ervan af.

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren