Goede keuzes met een NPD maken na misbruik. Deel 4 +video

Goede keuzes met een NPD maken na misbruik. Deel 4 +video

Wat je moet doen als je in een relatie bent met een narcist(e)?

Zet kinderen eerst.

Of u nu inzet om te blijven bij uw narcist(e) of het krijgen van een scheiding je dient de kinderen op de eerste plaats te zetten. Of u nu te maken hebt met een ouder, grootouder, broer of zus.

Het maakt niet uit wat uw situatie is.  Allereerst is het altijd een goede visie om de behoeften van minderjarige kinderen op de eerste plaats te zetten. Ze hebben niet de middelen – of het wettelijk recht – uit een slechte situatie te komen door zichzelf.

Immers ze zijn afhankelijk van de geestelijk gezonde volwassenen in hun leven om het te doen voor hen.

Als u een echtscheiding wil verkrijgen ga dan naar deze pagina.

Bescherm uzelf in uw keuze met een NPD.

Wees waakzaam of jezelf bevindt in een soort van situatie waarin geweld of dreiging met geweld tegen personen en goederen kan voorkomen.  Met inbegrip van zelfbeschadiging dan moet u onmiddellijk de politie bellen.

Door professionals die hun werk doen verkrijg je veiligheid. Zie ook de pagina noodsituatie.

Leer zelf!

Je hebt een goede start gemaakt door op deze website te komen. Leer alles wat je kunt door het lezen van mijn artikels. In het bijzonder vind ik de transformatie artikels zeer belangrijk. De woordenschat leren om je gedachten te kunnen uiten leer je in de begrippenlijst.

Immers is het zeer moeilijk om het te verteren als je het niet kunt uiten. Eerst denk je dat uw narcist(e) heel uniek gedrag ontwikkeld heeft, maar er is ook zoveel gemeenschappelijke gedrag waarover je hier lijst.

Hier lees je de echte verhalen en ontdek je ook boeken en Links in de aanverwante artikel die een diepe bron van genezing kunnen worden.

keuze met een NPD
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Accepteer uw situatie is de belangrijkste keuze met een NPD.

Dit kost tijd. Hoe sneller je kunt de realiteit van de geestelijke ziekte te aanvaarden in een geliefde hoe beter. Doordat je een situatie accepteert kun je je denken verplaatsen.

Eerst dacht je hoe een situatie zou moeten zijn en later ga je denken ga de situatie echt is. Wanneer je daar bent kun je starten met betere keuze te maken voor jezelf, je kinderen. Uiteindelijk is dat ook voor de NPD in uw leven ook de beste keuze. Als jij niet nadenkt over jouw behoeften, wie anders?

Vraag om hulp voor een keuze met een NPD!

Omring jezelf met zoveel stabiele en betrouwbare ondersteuning als je kunt opbrengen. Word lid van een steungroep en Ondersteuning Forum.

Werk aan jezelf — Streef naar je dromen!

Wanneer je zoveel tijd en energie besteedt door zorg te dragen over een geliefde kan het erg eenvoudig zijn om uw eigen behoeften te verwaarlozen. Dit kan leiden tot depressie.

Daarom raad ik je aan je eigen behoeften net zo sterk te onderhouden als het even welk familielid die een persoonlijkheidsstoornis heeft. Dat zal de beste keuze met een NPD zijn.

Door een dagboek bijhouden kun je jezelf in de gaten houden. Uiteindelijk heeft niemand er baat bij als je jezelf verwaarloost in uw keuze met een NPD.

Neem de langetermijnvisie.

Leven of omgaan met een persoon die lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis kan een vluchtige strijd vol ups en downs zijn. We raden u aan een langetermijnstandpunt in te nemen in uw keuze met een NPD, zodat je niet uit de koers door de passerende stormen worden gegooid.

Heb je vragen laat het me weten via Facebook of in de commentaren hieronder.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees