Een toxische partner die niet de wens heeft om voor jou te zorgen.

Er zijn mensen die hun onverschilligheid voor anderen uiten, lachen om integriteit en morele code omdat ze het gewoon niet kan schelen. Dat kan een toxische partner zijn die je in het begin van de relatie verleidde met veel mooie praatjes en beloftes.

Giftige relaties missen zorg. Een toxische partner mist zorg.

Dit betekent dat er een gebrek aan empathie en geweten is. Er is een onvermogen om te begrijpen hoe woorden en daden een ander beïnvloeden.

Wanneer deze persoon op je tenen trapt en je pijn doet, ronduit wreed en gruwelijk kan zijn, zal je reactie ertoe leiden dat ze je nog meer zullen misbruiken, maar niet als je niet meer emotioneel afhankelijk bent. Mensen die geen rekening houden met anderen, missen integriteit en morele code.

Het kan ze gewoon niet schelen!

Ik weet dat zo velen van ons hebben geprobeerd om fatsoenlijke diepgaande menselijke gedragsfundamenten uit te leggen aan een toxische partner die het gewoon niet begrepen en weigerden het te beseffen.

Of, als ze dat zogenaamd deden, uiteindelijk na dagen of weken dat wij hen lezingen hadden gegeven of hen hadden voorgeschreven, serieel en ernstig in herhaling vielen.

De waarheid die je echt moet accepteren, is dit: iemands karakter is iemands karakter. Als je een relatie hebt met een toxische partner die onattent is en niet de middelen of de wens heeft om voor je te zorgen, dan heb je een ongezonde relatie.

Als je de zoekfunctie gebruikt en zoekt in het menu en “groeitaak” als keyword in brengt leidt dat naar mijn bronnen voor genezende oplossingen – waar authentieke, bewuste relaties de norm worden.

Voeg hieronder een reactie toe!

%d bloggers liken dit: