Een oude complottheorie om te verwijzen naar Openbaringen

De beeldtaal van het bijbelboek Openbaringen triggert sommige christenen kennelijk om meteen de link naar de eindtijd te leggen. Maar het Bijbelboek Openbaringen is helemaal niet bedoeld om daar een precies te berekenen spoorboekje over de eindtijd van te maken.

Al in de eerste eeuwen werd dat gedaan, maar de beelden die Johannes beschrijft in Openbaringen vormen slechts de contouren van datgene wat er in de toekomst zal gebeuren.
Als er iemand was die destijds in de context van de vervolging leefde was het de apostel Johannes wel, die naar het eiland Pathmos was verbannen.

De overheid onder Keizer Nero nam steeds krassere maatregelen om alle andere godsdiensten in het Romeinse Rijk uit te roeien.
Het is een oude complottheorie te verwijzen naar Openbaringen als je denkt aan QRCode epidemie, streepjescode, bankpas, vaccinatie.

De ontwikkeling van de technologie en de privacy

Dat betekent niet dat ik me niet bewust ben van de gevaren van psychometrics, camera gegevens, telefoongegevens (verkeer) aankopengegevens, financiële en genetische gegevens als dat in de handen komt van privé-bedrijven al dan niet via lekken bij de data-gegevens van de overheid.

We weten dat er misbruik is. Maar niet om daaruit af te leiden dat je je nu niet best laat vaccineren. Of dat de eindtijd daar is en dat je je om godsdienstige redenen je niet mag laten vaccineren.

openbaringen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Niemand weet hoe onze wereld er over 25 jaar uitziet.

Misschien wordt ons werk overgenomen door autonome robots en worden wij daarmee de slaven van de door onszelf gecreëerde technologie.

De grote vragen over de toekomst van de mens en zijn verhouding tot technologie daar houden zich 2 belangrijke denkers van dit moment: Kevin Kelly en Yuval Noah Harari.

We zijn geroepen om het licht van de wereld te zijn.

zelf-ontdekking bij het slachtoffer van narcistisch misbruik

voorkeursbevestigingseffect bij slachtoffers van misbruik

Op elk moment kan de niet te vertrouwen narcist je laten vallen!

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Met de juiste tools en mededogen voor jezelf kun je trauma zelf genezen!


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees