Een coach of therapeut gespecialiseerd in narcistisch misbruik.

Een coach of therapeut gespecialiseerd in narcistisch misbruik

Bestel het werkboek narcisme van Iris Koops

Mocht je jezelf herkennen in narcistische mishandeling dan raad ik de boeken van Iris Koops aan.

Je vindt via het werkboek narcisme daarin hulpbegeleiding. Door die begeleiding kun je je losmaken van de destructieve relatie. Ook de gevolgen en invloed die het voor jou heeft, wordt besproken.

Daarom raad ik Iris Koops aan.  Je hebt altijd eerst het werkboek narcisme nodig. Hiermee krijg je belangrijke inzichten over narcisme.

Daardoor ga je de diepere effecten van narcistische mishandeling op jezelf herkennen. Door het toepassen van het werkboek kun je het herstelproces al in gang zetten. Het werkboek narcisme is dus onmisbaar.

Mocht je hierna behoefte hebben aan praktische handvatten om je herstel te bevorderen dan kan een workshop van Iris Koops ook helpen.

Heel speciaal is het om lotgenoten te ontmoeten.  Als je dat verkiest, is deelname aan een workshop zeker een optie. Er is ruimte voor jouw verhaal.

In de workshops van Iris Koops is het groepsgewijs. Dit betekent dat de individuele aandacht beperkt is. De workshop kan niet gezien worden als vervanging van therapie

Wil je het losmakingsproces diepgaand in gang zetten dan is individuele begeleiding aan te bevelen?

Door individuele begeleiding kunnen de diepere lagen van het onbewuste worden meegenomen. Narcistische mishandeling heeft een enorm effect op het onderbewustzijn.

Wordt jouw leven nog dagelijks beheerst door de invloed van de narcistische mishandeling? Dan zul je je ook die diepe lagen moeten aanspreken. Een workshop kan hier niet aan voldoen. Dan dien je een professionele therapeute te vinden.

klik op de foto

Hulp van coach of therapeut.

De invloed van narcistische mishandeling is vaak enorm, en wellicht heb je hulp nodig van iemand die het herstelproces kent en je hierin kan begeleiden. Ook kan het zijn dat je gewoon praktische vragen hebt.

Vragen  zoals “ik wil scheiden van mijn narcistische partner, hoe moet ik dit aanpakken”? Doordat narcistische mishandeling zo ingrijpt op alle aspecten in je leven, kan het heel prettig zijn om ook over de praktische kanten adviezen te krijgen.

Die vind je dus ook in het werkboek narcisme van Iris Koops.  De eerste stap naar jouw herstel is het lezen van het werkboek narcisme. Via dit werkboek van Iris Koops vergaar je onmisbare basiskennis. Alle begeleiding hierna bouwt hier effectief op verder.

Kies je eigen coach of therapeut met kennis van psychologie of orthopedagogie.

Er is een netwerk van coaches en therapeuten die zich via Iris Koops hebben gespecialiseerd in de gevolgen van narcistische mishandeling. Ditzelfde netwerk kent de “behandeling” hiervan.

Zij zijn bijna allemaal ervaringsdeskundigen. Een behoorlijk aantal van hen wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Inmiddels strekt het netwerk van coaches of therapeuten zich over heel Nederland uit.

Verder is de plaats niet echt van belang.  In het algemeen kan de begeleiding per mail en/of telefoon ook heel goed werken.

Hier vind je diverse ervaringen van cliënten die een traject doen of hebben gedaan.

Begeleiding bij de coach of therapeut zelf en via mail, telefoon of skype.

Herstellen doe je zelf. Het is jouw eigen proces. Het kan een zwaar proces zijn, waarin het belangrijk is dat je kunt terugvallen op iemand die dit proces zelf kent.

Vanzelfsprekend heeft die ook een professionele achtergrond. Ga dat zeker na. Deze coach of therapeut zal aan de zijlijn staan. Tegelijkertijd zal hij je bijstaan zodra dat nodig is.

Praktisch betekent dit dat er niet alleen de mogelijkheid bestaat een coachsessie te hebben op afspraak.  Bovendien kun je per mail je vragen voorleggen.

Ook voor steun kun je bij hem of haar terecht. Begeleiding via mail is effectief en flexibel. Je hebt de zekerheid dat er iemand is om op terug te vallen.

Bij gevolg hoef je niet lang te wachten op de volgende sessie. Weet je dat tussentijdse telefonische afspraken (of via skype) ook altijd mogelijk zijn?

De juiste hulp is heel belangrijk.

Ik weet uit ervaring hoe je door narcistische mishandeling in een isolement kunt raken.  Narcistische mishandeling heeft tot gevolg dat je niet meer durft te vertrouwen op je eigen kracht.

Je zult weer in verbinding moeten komen met je eigen kracht. In die kracht ga je je eigen antwoorden vinden. Bovendien leert de ervaring dat jij als slachtoffer heel goed weet wat je nodig hebt.

Echter, ligt die kennis diep van binnen. Ook weet je hoe je kan herstellen. Je bent alleen die verbinding met deze innerlijke wijsheid kwijtgeraakt.

klik op de foto

Wat levert het je op?

omslag Van duister naar licht
overgang van gespannen naar ontspannen
wending van geestelijke gevangenis naar echte vrijheid
kentering van overleven naar leven
verandering van onbewust naar bewust
transformatie van onbegrepen naar begrepen
ommezwaai van “mee gaan en verdwijnen” naar “blijven staan”
omslag van achteruitgang naar vooruitgang
verwisseling van instabiel naar stabiel
overgang van onzeker naar zeker
correctie van chaos naar structuur en houvast
alternering van “in” het systeem naar “uit” het systeem
bijstelling van de schijnwereld naar de realiteit
transformatie van machteloos naar krachtig
van de verstoorde wereld naar de gezonde wereld
van slachtoffer naar jezelf!

Hoe werkt het?

 • Als je geïnteresseerd bent, vraag dan de uitgebreide informatie op. In dit stuk staat hoe het traject er uitziet en wat je kan verwachten. Vanzelf sprekend vind je hier de informatie van de betrokken coaches en therapeuten. Zij stellen zich aan je voor en hebben elk een website voor extra informatie.
 • Mag het duidelijk zijn dat wanneer je door een van hen wil begeleid worden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen. Vanzelfsprekend doe je dit met diegene die jou aanspreekt op de website van Iris Koops.
 • In het geval dat je de vrijblijvende kennismaking-intake positief ervaren hebt,  kan jouw traject beginnen.

Iris Koops

Boeken Iris Koops

Als je open staat om meer te leren van bekijk Melanie ‘s nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

%%footer%%