De vrijgevigheid van de narcist met excessieve discipline.

 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/374669

Onnodige Vrijgevigheid.

 

Wanneer een narcist kan worden herkend of bewonderd vanwege zijn vrijgevigheid, kunnen ze heel rijk zijn met schenken.

Dit gebeurt meestal op willekeurige tijdstippen om nog meer aandacht te trekken.

De ontvangende kinderen voeden op hun beurt het ego van de narcist met dankbaarheid en voelen een gevoel van verplichting om aan de kant van de narcist te staan.

Echter, zodra de toewijding is opgedroogd, wordt de narcist boos en neemt soms het geschenk terug.

De narcist zal zeggen: “Het kind heeft me nooit bedankt”, zelfs niet toen ze dat deden. Deze uitspraak zou meer lof en bewondering oproepen en het kind toegewijd aan de narcist houden.

 

narcisme hoe ga je er mee om en zelfliefde ontwikkelen Success is nothing more than a few simple diciplines. Practiced every day.Jim Rohn

 

Excessieve discipline.

 

Aan de andere kant van vrijgevigheid is onevenredige discipline voor kleine overtredingen.

De oscillerende tactieken van extravagante vrijgevigheid versus overmatige discipline houdt het kind op scherp.

Terwijl de vrijgevigheid devotie inspireert (het kind dichter bij trekken), ontlokt de discipline angst (het kind wegjagen dus duwen).

Deze tactiek voor mentaal misbruik wordt duw en trek genoemd.

Ongetwijfeld verergert dit de problemen van het kind die het heeft meegemaakt voor en gedurende de scheiding.

De narcist weet dat dit de andere ouder stoort, maar doet het hoe dan ook om de controle over zowel de kinderen als de niet narcistische ouder te behouden.

Heb je vragen, suggesties of commentaar. Ik antwoord graag.

Als deze website bij u resoneert, is dat geweldig!

Weet dat je echt welkom bent en we zijn zo blij dat we kunnen helpen.

We zijn dol op het uitschakelen van de kracht om onze eigen therapeut te worden. Dat is wat het NARP-programma van Melanie Tonia Evans NARP-programma van Melanie Tonia Evans ons krachtig laat doen — effectief.

Het is nooit te laat om je Love Code te veranderen, op de enige plaats die veranderd kan worden – diep in je.

cover boek de illusie van veiligheid

 

cover boek innerlijke zelfvervreemding overwinnen

 

cover boek behandeling na trauma

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.