Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Criminele narcist krijgt een schok wanneer verantwoordelijk

Niet alleen de vervelende pesterijen bij de criminele narcist, maar hun bedreigingen kunnen je verbonden houden of je “dwingen” terug te gaan naar hen.

Dingen als: “Ik neem het huis en de kinderen over”, “Ik verpest je bedrijf” en “Ik gebruik deze informatie over jou om je te chanteren als je probeert weg te gaan”.

We kunnen toegeven aan deze angst, tijd willen kopen of onszelf redden van de vreselijke vernietiging waar we niet sterk genoeg voor zijn.

Ik beloof je, nadat ik dit zelf heb meegemaakt dat de angst voor de criminele narcist niet stopt totdat we van binnen genezen en onze kracht terugnemen.

Als u zich in een gevaarlijke situatie bevindt, moet u hulp zoeken via uw gemeenschap, mensen die u vertrouwt en de middelen voor huiselijk geweld die voor u beschikbaar zijn. Wees op deze momenten zo kalm, duidelijk en samen als u kunt, zodat u wordt gehoord en opgewacht door degenen die u kunnen helpen.

Laat je emotionele verschrikkingen en trauma’s los om je open te stellen voor een Hogere Macht die je met kalmte zal vervullen. Ik doe dit met Quanta Freedom Healing en met de werkwijze voor zelfgenezers die je vindt als je zoekt op “narcisme.blog taak”.

criminele narcist
Hoe doe je het werk van Dr. Nicole Lepra

Kwaadaardig narcisme is geen individuele diagnose in de DSM.

Het is eerder een subset van een narcistische persoonlijkheidsstoornis bij de criminele narcist. Naast symptomen van een narcistische persoonlijkheidsstoornis vertoont een criminele narcist ook paranoïde.

Omdat de persoonlijkheid van een criminele narcist geen kritiek kan verdragen, komt paranoia meestal voort uit spot. Vaak zullen ze paranoïde toestanden bij anderen toebrengen door zeer gecontroleerde en manipulerende ideologieën te prediken. 

Meestal zijn deze op zijn minst een of ander gefabriceerd om aan de behoeften van de narcist te voldoen. 

Religie en filosofie zijn twee categorieën waar de criminele narcist vaak naar aangetrokken wordt. 

Pathologisch liegen is een ander duidelijk kenmerk van kwaadaardig narcisme.

We gebruiken de term “gasverlichting” wanneer iemand de realiteit van een ander ontkent om hem opzettelijk te manipuleren om zich gek te voelen. Dit is een andere tactiek die de narcist vaak gebruikt bij zowel kwaadaardige narcisten als algemene narcisten met NPD. Misschien wel het angstaanjagendste symptoom van de criminele narcist is het gebrek aan empathie dat nodig is om gedrag te vertonen. 

Het is moeilijk te bewijzen dat iemand geen empathie heeft, vooral als die persoon zeer charismatisch is.

Iemand met een gebrek aan empathie kan een vriendelijke gezichts- of lichaamstaal vertonen en tegelijkertijd een andere persoon pijn doen. Vanwege het contrast tussen wat er wordt gezegd en wat er wordt gedaan, kunnen veel mensen het gevoel hebben dat ze hun verstand verliezen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees