De criminele narcist krijgt een schok als hij verantwoordelijk is.

Niet alleen de vervelende pesterijen bij de criminele narcist, maar hun bedreigingen kunnen je verbonden houden of je “dwingen” terug te gaan naar hen.

Dingen als: “Ik neem het huis en de kinderen over”, “Ik verpest je bedrijf” en “Ik gebruik deze informatie over jou om je te chanteren als je probeert weg te gaan”.

We kunnen toegeven aan deze angst, tijd willen kopen of onszelf redden van de vreselijke vernietiging waar we niet sterk genoeg voor zijn.

Ik beloof je, nadat ik dit zelf heb meegemaakt, dat de angst voor de criminele narcist niet stopt totdat we van binnen genezen en onze kracht terugnemen.

Als u zich in een gevaarlijke situatie bevindt, moet u hulp zoeken via uw gemeenschap, mensen die u vertrouwt en de middelen voor huiselijk geweld die voor u beschikbaar zijn. Wees op deze momenten zo kalm, duidelijk en samen als u kunt, zodat u wordt gehoord en opgewacht door degenen die u kunnen helpen.

Laat je emotionele verschrikkingen en trauma’s los om je open te stellen voor een Hogere Macht die je met kalmte zal vervullen. Ik doe dit met Quanta Freedom Healing en met de werkwijze voor zelfgenezers die je vindt als je zoekt op “narcisme.blog taak”.

Kwaadaardig narcisme is geen individuele diagnose in de DSM.

Het is eerder een subset van een narcistische persoonlijkheidsstoornis bij de criminele narcist. Naast symptomen van een narcistische persoonlijkheidsstoornis vertoont een criminele narcist ook paranoia.

Omdat de persoonlijkheid van een criminele narcist geen kritiek kan verdragen, komt paranoia meestal voort uit spot. Vaak zullen ze paranoïde toestanden bij anderen toebrengen door zeer gecontroleerde en manipulerende ideologieën te prediken. 

Meestal zijn deze op zijn minst een of ander gefabriceerd om aan de behoeften van de narcist te voldoen. 

Religie en filosofie zijn twee categorieën waar de criminele narcist vaak naar aangetrokken wordt.

Pathologisch liegen is een ander duidelijk kenmerk van kwaadaardig narcisme.

We gebruiken de term “gasverlichting” wanneer iemand de realiteit van een ander ontkent om hem opzettelijk te manipuleren om zich gek te voelen. Dit is een andere tactiek die de narcist vaak gebruikt bij zowel kwaadaardige narcisten als algemene narcisten met NPD. Misschien wel het meest angstaanjagende symptoom van de criminele narcist is het gebrek aan empathie dat nodig is om gedrag te vertonen. 

Het is moeilijk te bewijzen dat iemand geen empathie heeft, vooral als die persoon zeer charismatisch is.

Iemand met een gebrek aan empathie kan een vriendelijke gezichts- of lichaamstaal vertonen en tegelijkertijd een andere persoon pijn doen. Vanwege het contrast tussen wat er wordt gezegd en wat er wordt gedaan, kunnen veel mensen het gevoel hebben dat ze hun verstand verliezen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.
Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …
Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

 • communicatie
 • complex trauma
 • echtscheiding van een narcist
 • huiselijk geweld
 • Nederland België Nederlandstalig
 • partnergeweld
 • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%