foto bij post van narcisme.blog VKoN met als titel

Peptideverslaving is een van de belangrijkste dingen die je ooit moet realiseren over het herstel van narcistische misbruiken.

Dit is echt een van de belangrijkste video’s die je ooit bekijkt.

Waarom?

Omdat het je de antwoorden, verlichting en de echte oplossing zal geven waar niemand je tot nu toe over heeft verteld.

Ten eerste verklaart het kennen van peptideverslaving waarom de verslaving en obsessie voor een narcist zo buitengewoon zijn.

Het laat je ook weten dat je niet gek wordt of faalt.

Het reliëf is; ten slotte weet je dat de reden waarom je hier niet overheen kunt komen, niet is dat je defect of dom bent, en dat is hoe we ons allemaal voelden.

Het verklaart ook precies waarom slachtoffers van narcistische mishandeling die niet verschuiven en genezen van peptideverslaving, steeds zieker en zieker worden, en waarom wanneer er sprake is van ernstig trauma de tijd deze wonden niet geneest.

Oké, dus echt al die normale progressieve achteruitgang die gepaard gaat met narcistisch misbruik, zelfs na geen contact, kan hier eindigen, omdat ik je precies ga uitleggen wat peptideverslaving voor jou is, puntloos, evenals precies hoe ervan te genezen.

Dit betekent dat u kunt resetten naar welzijn en vrijheid en niet alleen volledig vrij kunt worden van de narcist, maar ook van de pijnlijke patronen van misbruik en onvervulde relaties in uw leven.

Velen van jullie begrijpen door het werk van Melanie Tonia Evans al peptideverslaving, en sommigen van jullie misschien niet.

Het is een beetje raar dat we nog geen video specifiek over dit onderwerp hebben gemaakt, omdat het echt zijn eigen aflevering verdient.

Er is een ernstige traumabinding die optreedt bij een narcist, maar op welke manier we het ook snijden of in blokjes snijden, als we peptideverslaving begrijpen en hoe we er effectief van kunnen genezen, smelt elk aspect van onze traumabinding weg en genezen en evolueren we voorbij misbruikers en misbruik.

We genezen ook van alle symptomen van narcistisch misbruik, zoals PTSS en nierstoornissen, en de andere bijbehorende ongemakkelijkheden.

Dus laten we erin duiken!

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn de gebruikelijke doses van een bepaalde chemische afgifte, een aminozuurketen die wordt gecreëerd door onze hypothalamus (een regio van de voorhersenen die betrokken zijn bij de emotionele activiteit) die de cellen van ons lichaam ontvangen.

Er is een peptide voor elke emotie, goed of slecht, die wordt vervaardigd door onze hypothalamus, afhankelijk van onze emotionele perceptie van een gebeurtenis in ons leven.

Onze bedrading van de hersenen vuurt het signaal af naar onze hypothalamus, die vervolgens de overeenkomstige chemische stof produceert die in onze bloedbaan wordt afgegeven.

Onze perceptie van elke gebeurtenis is natuurlijk persoonlijk en zal betrekking hebben op onze al bestaande geloofssystemen, onze reeds gevestigde samenstelling van de Innerlijke Identiteit, over een bepaald onderwerp.

Dit betekent dat tien mensen één identieke gebeurtenis konden bekijken, en allen een andere emotionele perceptie hebben en het daaropvolgende productie- en distributieresultaat van hersenpeptiden.

Bijvoorbeeld, iemand wiens innerlijke identiteit over haar zelfliefde en waarde en het vermogen om haar eigen leven te genereren heel en solide is, kan verbaal door iemand worden misbruikt.

Haar perceptie en gedistribueerde peptiden hebben betrekking op zelfliefde, innerlijke vastberadenheid en zelf-toewijding.

Ze verwerpt de aanval van deze persoon op haar, door weg te trekken en los te maken en niet meer bij hen betrokken te zijn. Haar leven gaat gezond verder.

Een andere persoon wordt misbruikt door iemand. Vanwege hun reeds bestaande ongenezen wonden en relatiepatronen, veroorzaakt dit enorme triggers in hen over gevoelens van verraad, afwijzing en de dreiging van verlatenheid.

Zolang deze persoon nog geen genezen en hele generatieve bron voor zichzelf is, zijn ze verslaafd aan andere mensen die hen proberen te krijgen om het voor hen te bieden, en wanneer een bepaalde verkeerd toegewezen bron dat niet doet, dan grote gevoelens van machteloosheid, slachtofferschap en andere vervelende emoties doen zich voor.

Dit zijn de chemische peptiden die worden geproduceerd door de hypothalamus die worden verspreid.

Hoe groter de emotionele inhoud in onze waarneming, hoe groter de dosis peptiden die worden geproduceerd en verspreid door ons hele wezen om in onze cellen te worden opgenomen.

Laten we nu het volgende stuk van deze puzzel bekijken.

De kwaliteit van peptiden.

We worden letterlijk, cellulair, de kwaliteit van de rushes van emotionele doses, de peptiden, die we regelmatig ontvangen.

We voelen onze peptiden, somatisch, letterlijk.

Goede peptiden die bijdragen aan ons Ware Zelf, die liefhebbend zijn, zichzelf eren en authentiek over ons leven dat onze waarheid van binnenuit leeft,  voelen geweldig.

Het loslaten van ons trauma en het oplossen van onze eerdere wonden leidt tot solide, veilig, eerlijk, heel en zelfgenererend.

Net als het eerste voorbeeld dat wordt gegeven over de innerlijke chemische reactie op ‘misbruikt’, is dit het vermogen om je geweldig en heel te voelen, ongeacht wat iemand anders doet of niet doet.

Deze peptiden zijn van hoge kwaliteit.

Ze voelen zich geweldig in ons lichaam. Ze vergroten het vermogen van onze cellen om voedingsstoffen en zuurstof te absorberen.

Veel Bloeiers, waaronder ikzelf, die genezen zijn van een slachtofferverslaafde peptideverslaving aan zelfrespecterende peptidefabricage, zien er jonger, gezonder en stralender uit dan we ons hele leven hebben.

Vervelende peptiden die allemaal gepaard gaan met het niet vrijgeven van intern trauma en het herbeleven van meer van hetzelfde trauma en verslaafd raken aan misbruikers die proberen ze te veranderen om ons geheel, veilig en gezond te voelen, wat niet gebeurt, geeft ons grote doses negatieve slachtofferpeptiden die  vreselijk in ons lichaam aanvoelen  en het vermogen van de cel verminderen om voedingsstoffen en zuurstof op te nemen.

Dus samengevat; hoogwaardige peptiden betekenen genezing, welzijn en persoonlijke integratie, en lage peptiden betekenen progressieve ziekte en persoonlijke desintegratie.

Laten we nu eens kijken hoe we verslaafd raken aan de productie van interne pijnlijke peptiden.

Hoe zijn peptiden verslavend?

Peptiden zijn net zo verslavend als elk synthetisch medicijn dat de mens kent.

Studies met ratten hebben aangetoond dat ze na het ontvangen van regelmatige doses peptiden zo verslaafd raakten dat deze ratten afzien van alle zelfzorg en zelfs voedsel en water om het peptide te verkrijgen.

De kwaliteit van het peptide was niet belangrijk, goed of slecht; het maakte geen verschil.

De dodelijke lus van peptideverslaving werkt als volgt:

De cellen van uw lichaam die bij regelmatig splitsen een peptide ontvangen, verdubbelen de receptor docking punten om dat specifieke peptide te ontvangen.

Dit betekent dat als je grote emotionele doses van woede, slachtofferschap, verraad, liefdesverdriet etc. ervaart, je na verloop van tijd steeds meer wordt aangesloten om meer van die specifieke emoties te ‘willen’.

Het is zo belangrijk om deze Quantum Waarheid te begrijpen, de cellen van je lichaam zijn onvoorwaardelijk, ze hebben absoluut geen voorkeur voor de soort peptide waaraan ze verslaafd zijn.

Alle cellulaire verslavingen werken als volgt: uw cellen hebben steeds meer van het peptide nodig om ze te vervullen.

Dit betekent dat je meer zult nadenken over de vreselijke gebeurtenissen die deze vreselijke gevoelens veroorzaken en dat je allerlei redenen en excuses zult hebben om opnieuw contact te maken met de dader.

Dit heeft alles te maken met het verkrijgen van meer van het ‘medicijn’, de peptiden, die deze persoon biedt. Ze zijn de ‘drugsdealer’ voor uw cellen.

Nu is hier een van de gekke en vreselijke dingen over peptideverslaving, als je loskomt van de dader en er een tijdje niet aan denkt, hebben je verslaafde cellen een plan om hun oplossing opnieuw te krijgen.

Een kleine hoeveelheid van het peptide is opgeslagen in uw cellen en wordt uitgescheiden in uw bloedbaan, bereikt uw hersenen en zet u aan tot nadenken over dat trauma.

Bingo! De hersenen vuren het elektrische signaal af, de hypothalamus produceert het peptide opnieuw en de cellen zijn weer actief!

Begrijp je nu waarom de slechte gevoelens en gedachten zo krachtig en moeilijk te ontsnappen voelen en waarom je constant verleid kunt worden om geen contact te verbreken?

Begrijp je nu, over elke verslaving in je leven, waarom je hersenen elke reden bedenken om gewoon ‘nog een laatste hoorah’ te hebben?

Zie je dat dit een feitelijk fysiologisch gebeuren in je cellen is en dat je niet defect, nutteloos en gek wordt?

Ik hoop echt dat deze informatie je helpt. Als dit het geval is, laat het me dan weten in de reacties hieronder.

De waarheid waarover de meeste mensen je niet vertellen, wat neurowetenschappers en kwantumdraden weten, is dat je hersenen je lichaam volgen.

Het organiseert zichzelf altijd rond het denken dat de al bestaande programma’s en verslavingen in je cellen zal vervullen.

Daarom kunnen we onze weg uit onze emotionele trauma’s en innerlijke onderbewuste programma’s niet ‘denken’.

Omdat onze hersenen het ermee eens zijn!

Dus hoe komen we uit deze vreselijke allesomvattende fysiologisch verslavende lus?

Genezing van peptideverslaving en daarom narcistisch misbruik.

De genezing moet cellulair plaatsvinden, in je innerlijke wezen.

Het is de enige manier om beter te worden. De verschuiving gebeurt en kan niet logisch gebeuren.

De eerste stap is altijd dit, losmaken en de bron van het medicijn met rust laten. Er is geen contact of strikt gemodificeerd contact met de misbruiker nodig.

Dan is het tijd om onze cellen onder ogen te zien en te ontgiften van deze vreselijke verslaving. We doen dit door het innerlijke werk te doen om de trauma’s die we voelen vast te houden, te laden en los te laten.

De vreselijke gevoelens van slachtofferschap, machteloosheid, wrok, liefdesverdriet en al die gevoelens die gepaard gaan met het slachtofferschap dat we nog geen geheelde bron voor onszelf zijn en onze macht en zelf aan misbruikers overdragen.

Wanneer we de NARP-modules gebruiken om deze trauma’s op te ruimen, is wat er gebeurt dat we alle gerelateerde schokken op onze tijdlijn opruimen en ontgiften die de overtuigingen en percepties zijn die deze vreselijke peptiden maken.

Zodra dit gebeurt, verliezen onze cellen hun eerdere distributie en ontvangen ze grote doses Bron (het welzijn / Lifeforce dat geneest wat we niet kunnen) die de cellen vullen waar de traumapeptiden ooit waren. Rechtsaf

Terwijl de oude cellen afsterven, worden er nieuwe geproduceerd met steeds meer docking-receptoren om door de bron gegenereerde True Self-peptiden te ontvangen.

En ons denken begint hiermee in lijn te komen, omdat de hersenen het lichaam volgen. Bovendien, wond voor wond, omdat we oorzakelijke kerntrauma’s en hun overtuigingen hebben vrijgegeven, en verschuiven naar Bronwaarheden over deze onderwerpen, komen onze oude slachtoffers van hersenbedrading vrij en begint nieuwe en gezonde ideeën, percepties en daarom gevoelens te vormen.

Je wordt letterlijk een Nieuw Zelf dat niet langer aan misbruik kan worden gekoppeld, net zomin als een gezond persoon elke dag vettige hamburgers kan verteren. Jij bent het gewoon niet meer.

Ik ben ongelooflijk gepassioneerd om mensen te helpen genezen en ontgiften van hun peptideverslavingen. 

Velen van ons, waaronder ikzelf, hadden van nature zeer verslavende wezens en zijn hier enorm vatbaar voor geweest.

Dit beloof ik je, de oplossing is veilig en verlichting komt heel snel alleen door het toepassen van een energetisch hulpmiddel dat cellulair trauma kan vrijgeven. Wij

Dat is waar al mijn innerlijke transformatiewerk over gaat, onszelf diepgaand en krachtig  veranderen van binnenuit.

Als dit echt tot je sprak, en ik weet dat voor veel mensen begrijpen dat peptideverslaving de exacte sleutel is die nodig is, sluit je me dan alsjeblieft aan om deze dodelijke cyclus voor eens en voor altijd op te lossen.

Ik ga je helpen om uit deze nachtmerrie te komen die je hele wezen heeft gekaapt, en weet alsjeblieft hoe langer we onze peptideverslaving ongenezen laten, hoe meer en meer diepgeworteld en vastgebonden het wordt in onze Innerlijke Identiteit.

Maar je kunt het vandaag omdraaien door op NARP te klikken aan het einde van de pagina op narcisme.blog.

En als je deze video leuk vond, klik je op de knop Vind ik leuk en als je meer van mijn video’s wilt zien, meld je dan aan, zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe wordt vrijgegeven. En deel alsjeblieft met je gemeenschappen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

En zoals altijd, zou ik graag uw antwoorden en vragen hieronder beantwoorden.

Liefde,

Annemie Persyn Declercq

orthopedagoge

You may also like...

1 Comment

  1. Zo verhelderend en herkenbaar.
    Dank voor dit schrijven.

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!