Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Brengt narcistisch mishandeling een verslaving voort?

Peptideverslaving is een van de belangrijkste dingen die je ooit moet realiseren bij het herstel van narcistische misbruiken. Narcistische mishandeling brengt een verslaving met zich mee.

Dit is echt een van de belangrijkste artikels dat je leest.

Waarom?

Omdat het je de antwoorden, verlichting en de echte oplossing zal geven waar niemand je tot nu toe over heeft verteld.

Ten eerste verklaart het kennen van peptideverslaving waarom de verslaving en obsessie voor een narcist zo buitengewoon zijn.

Het laat je ook weten dat je niet gek wordt of faalt.

Het reliëf is; ten slotte weet je dat de reden waarom je hier niet overheen kunt komen, niet is dat je defect of dom bent. Is dat niet hoe we ons allemaal voelden?

Het verklaart ook precies waarom slachtoffers van narcistische mishandeling die niet verschuiven en genezen van peptideverslaving, steeds verzieken. Het verklaart waarom wanneer er sprake is van ernstig trauma de tijd deze wonden niet geneest.

Oké, dus echt al die normale progressieve achteruitgang die gepaard gaat met narcistisch misbruik, zelfs na geen contact, kan hier eindigen. Ik ga je precies uitleggen wat peptideverslaving voor jou is, puntloos, evenals precies hoe ervan te genezen.

Dit betekent dat je kunt resetten naar welzijn en vrijheid.

Niet alleen kun je volledig bevrijden van de narcist, maar ook van de pijnlijke patronen van misbruik en onvervulde relaties in uw leven.

Velen van jullie begrijpen wat peptideverslaving is, en sommigen van jullie niet.

Het is een beetje raar dat we nog geen video specifiek over dit onderwerp hebben gemaakt, omdat het echt zijn eigen aflevering verdient.

Er is een ernstige traumabinding die optreedt bij een narcist. Op welke manier we het ook snijden of in blokjes snijden, als we peptideverslaving begrijpen en hoe we er effectief van kunnen genezen, smelt elk aspect van onze traumabinding weg. Dan genezen en evolueren we voorbij misbruikers en misbruik.

We genezen ook van alle symptomen van narcistisch misbruik, zoals PTSS en nierstoornissen, en van de andere bijbehorende ongemakkelijkheden.

Dus laten we erin duiken!

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn de gebruikelijke doses van een bepaalde chemische afgifte. Het is een aminozuurketen die onze hypothalamus maakt en die de cellen van ons lichaam ontvangen. De hypothalamus is een regio van de voorhersenen die betrokken zijn bij de emotionele activiteit.

Er is een peptide voor elke emotie, goed of slecht, die wordt vervaardigd door onze hypothalamus. Deze is afhankelijk van onze emotionele perceptie van een gebeurtenis in ons leven.

Onze bedrading van de hersenen vuurt het signaal af naar onze hypothalamus. Vervolgens produceert dat de overeenkomstige chemische stof die in onze bloedbaan wordt afgegeven.

Onze perceptie van elke gebeurtenis is natuurlijk persoonlijk. Het zal betrekking hebben op onze al bestaande geloofssystemen, onze al gevestigde samenstelling van de Innerlijke Identiteit, over een bepaald onderwerp.

Emotionele perceptie

Dit betekent dat tien mensen één identieke gebeurtenis konden bekijken, en allen een andere emotionele perceptie hebben als het gevolg van het daaropvolgende productie- en distributieresultaat van hersenpeptiden.

Bijvoorbeeld, iemand wiens innerlijke identiteit over haar zelfliefde, eigenwaarde en het vermogen om haar eigen leven te genereren heel en solide is, kan verbaal door iemand worden misbruikt.

Haar perceptie en gedistribueerde peptiden hebben betrekking op zelfliefde, innerlijke vastberadenheid en zelftoewijding.

Ze verwerpt de aanval van deze persoon op haar, door weg te trekken. Ze maakt haar los en wil niet meer bij hen betrokken zijn. Haar leven gaat gezond verder.

Een andere persoon wordt misbruikt door iemand. Vanwege hun reeds bestaande ongenezen wonden en relatiepatronen, veroorzaakt dit enorme triggers in hen over gevoelens van verraad, afwijzing en de dreiging van verlatenheid.

Zolang deze persoon nog geen genezen en hele generatieve bron voor zichzelf is, zijn ze verslaafd aan andere mensen. Die mensen proberen hen zover te krijgen om het voor hen te bieden. Wanneer een bepaalde verkeerd toegewezen bron dat niet doet, dan komen de grote gevoelens van machteloosheid, slachtofferschap en andere vervelende emoties naar voor.

Dit zijn de chemische peptiden die worden geproduceerd en door de hypothalamus verspreid als gevolg van de narcistische mishandeling die een verslaving met zich meebracht.

Hoe groter de emotionele inhoud in onze waarneming, hoe groter de dosis peptiden die worden geproduceerd. Hoe groter de verspreiding is door ons hele wezen om in onze cellen te worden opgenomen.

Laten we nu het volgende stuk van deze puzzel bekijken.

De kwaliteit van peptiden.

We worden letterlijk, cellulair, de kwaliteit van de rushes van emotionele doses, de peptiden, die we regelmatig ontvangen.

We voelen onze peptiden, somatisch, letterlijk.

Goede peptiden die bijdragen aan ons Ware Zelf, die liefhebbend zijn, zichzelf eren en authentiek over ons leven dat onze waarheid van binnenuit leeft, voelen geweldig.

Het loslaten van ons trauma en het oplossen van onze eerdere wonden leidt tot solide, veilig, eerlijk, heel en zelfgenererend.

Net als het eerste voorbeeld dat wordt gegeven over de innerlijke chemische reactie op ‘misbruik’, is dit het vermogen om je geweldig en heel te voelen. Dit is ongeacht wat iemand anders doet of niet doet.

Deze peptiden zijn van hoge kwaliteit.

We voelen ons geweldig in ons lichaam. Ze vergroten het vermogen van onze cellen om voedingsstoffen en zuurstof te absorberen.

Veel Bloeiers, waaronder ikzelf, die genezen zijn van een slachtofferverslaafde peptideverslaving aan zelfrespecterende peptidefabricage, zien er jonger, gezonder en stralender uit dan in ons hele leven.

Vervelende peptiden die allemaal gepaard gaan met het niet vrijgeven van intern trauma en het herbeleven van meer van hetzelfde trauma. Het is verslaafd raken aan misbruikers die proberen ze te veranderen om ons geheel, veilig en gezond te voelen.

Wat niet gebeurt, geeft ons grote doses negatieve slachtofferpeptiden die vreselijk in ons lichaam aanvoelen. Ze verminderen het vermogen van de cel om voedingsstoffen en zuurstof op te nemen.

Dus samengevat; hoogwaardige peptiden betekenen genezing, welzijn en persoonlijke integratie, en lage peptiden betekenen progressieve ziekte en persoonlijke desintegratie ten gevolge van de verslaving aan narcistische mishandeling.

Laten we nu eens kijken hoe we verslaafd raken aan de productie van interne pijnlijke peptiden.

Hoe zijn peptiden verslavend?

Peptiden zijn net zo verslavend als elk synthetisch medicijn dat de mens kent.

Studies met ratten hebben aangetoond dat ze na het ontvangen van regelmatige doses peptiden zo verslaafd raakten dat deze ratten afzien van alle zelfzorg. Dat ze zelfs voedsel en water laten om het peptide te verkrijgen.

De kwaliteit van het peptide was niet belangrijk, goed of slecht; het maakte geen verschil.

De dodelijke lus van peptideverslaving werkt als volgt:

De cellen van jouw lichaam die bij regelmatig splitsen ontvangen een peptide ontvangen. Ze verdubbelen de receptor docking punten om dat specifieke peptide te ontvangen.

Dit betekent dat als je grote emotionele doses van woede, slachtofferschap, verraad, liefdesverdriet etc. ervaart, je na verloop van tijd steeds meer wordt aangesloten om meer van die specifieke emoties te ‘willen’.

Het is zo belangrijk om deze Quantum Waarheid te begrijpen! De cellen van je lichaam zijn onvoorwaardelijk. Ze hebben absoluut geen voorkeur voor de soort peptide waaraan ze verslaafd zijn.

Alle cellulaire verslavingen werken als volgt: uw cellen hebben steeds meer van de peptide nodig om ze te vervullen.

Dit betekent dat je meer zult nadenken over de vreselijke gebeurtenissen die deze vreselijke gevoelens veroorzaken. Het betekent dat je allerlei redenen en excuses zult hebben om opnieuw contact te maken met de dader.

Dit komt door het verkrijgen van meer van het ‘medicijn’, de peptiden, die deze persoon biedt. Ze zijn de ‘drugsdealer’ voor jouw cellen.

Nu is hier een van de gekke en vreselijke dingen over peptideverslaving! Als je loskomt van de dader en er een tijdje niet aan denkt, hebben je verslaafde cellen een plan om hun oplossing opnieuw te krijgen.

Een kleine hoeveelheid van de peptide is opgeslagen in uw cellen. Het wordt uitgescheiden in uw bloedbaan. Daar bereikt het uw hersenen. Het zet u aan tot nadenken over dat trauma.

Bingo! De hersenen vuren het elektrische signaal af, de hypothalamus produceert de peptide opnieuw en de cellen zijn weer actief!

Begrijp je nu waarom de slechte gevoelens en gedachten zo krachtig en moeilijk te ontsnappen voelen? Waarom je constant verleid kunt worden om geen contact te verbreken?

Begrijp je nu, over elke verslaving in je leven, waarom je hersenen elke reden bedenken om gewoon ‘nog een laatste hoorah’ te hebben?

Zie je dat dit een feitelijk fysiologisch gebeuren in je cellen is. Zie je dat je niet defect, nutteloos en gek wordt?

Ik hoop echt dat deze informatie je helpt. Als dit het geval is, laat het me dan weten in de reacties hieronder.

De waarheid waarover de meeste mensen je niet vertellen, wat neurowetenschappers en kwantumdraden weten, is dat je hersenen je lichaam volgen.

Het organiseert zichzelf altijd rond het denken dat de al bestaande programma’s en verslavingen in je cellen zal vervullen.

Daarom kunnen we onze weg uit onze emotionele trauma’s en innerlijke onderbewuste programma’s niet ‘denken’.

Omdat onze hersenen het ermee eens zijn!

Dus hoe komen we uit deze vreselijke allesomvattende fysiologisch verslavende lus?

Genezing van peptideverslaving en daarom misbruik.

De genezing moet cellulair plaatsvinden, in je innerlijke wezen.

Het is de enige manier om beter te worden. De verschuiving gebeurt en kan niet logisch gebeuren.

De eerste stap is altijd dit, losmaken en de bron van het medicijn/ de peptide met rust laten. Er is geen contact of strikt gemodificeerd contact met de misbruiker nodig.

Dan is het tijd om onze cellen onder ogen te zien en te ontgiften van deze vreselijke verslaving. We doen dit door het innerlijke werk te doen om de trauma’s die we voelen vast te houden, te laden en los te laten.

Slachtofferschap

De vreselijke gevoelens van slachtofferschap, machteloosheid, wrok, liefdesverdriet en al die gevoelens die gepaard gaan met het slachtofferschap, dat we nog geen geheelde bron voor onszelf zijn, onze macht en zelf aan misbruikers overdragen.

Wanneer we de groeitaken gebruiken om deze trauma’s op te ruimen, is wat er gebeurt dat we alle gerelateerde schokken op onze tijdlijn opruimen. We ontgiften die overtuigingen en percepties die deze vreselijke peptiden maken.

Zodra dit gebeurt, verliezen onze cellen hun eerdere distributie. Ze ontvangen grote doses Bron (het welzijn / Lifeforce dat geneest wat we niet kunnen) die de cellen vullen waar de traumapeptiden ooit waren.

Terwijl de oude cellen afsterven, produceer je met steeds meer docking-receptoren om door de bron gegenereerde True Self-peptiden te ontvangen.

En ons denken begint hiermee in lijn te komen, omdat de hersenen het lichaam volgen. Bovendien, wond voor wond, omdat we oorzakelijke kerntrauma’s en hun overtuigingen hebben vrijgegeven.

We verschuiven ze naar Bronwaarheden over deze onderwerpen, komen onze oude slachtoffers van hersenbedrading vrij. Zo beginnen nieuwe en gezonde ideeën, percepties en daarom gevoelens te vormen.

Je wordt letterlijk een Nieuw Zelf dat zich niet langer aan misbruik koppelt, net zomin als een gezond persoon elke dag vettige hamburgers kan verteren. Jij bent het gewoon niet meer.

narcistisch mishandeling verslaving
Tools voor zelfgenezing hier!

Ik ben ongelooflijk gepassioneerd om mensen te helpen genezen en ontgiften van hun peptideverslavingen. 

Velen van ons, waaronder ikzelf, hadden van nature zeer verslavende wezens en zijn hier enorm vatbaar voor geweest.

Dit beloof ik je, de oplossing is veilig. Verlichting komt heel snel alleen door het toepassen van een energetisch hulpmiddel dat cellulair trauma kan vrijgeven. Wij

Dat is waar al mijn innerlijke transformatiewerk over gaat, onszelf diepgaand en krachtig veranderen van binnenuit.

Als dit echt tot je sprak, en ik weet dat voor veel mensen begrijpen dat peptideverslaving de exacte sleutel is die nodig is, sluit je dan alsjeblieft aan om deze dodelijke cyclus voor eens en voor altijd op te lossen.

Ik ga je helpen om uit deze nachtmerrie te komen. Een nachtmerrie die je hele wezen heeft gekaapt. Weet alsjeblieft hoe langer we onze peptideverslaving ongenezen laten, hoe meer en meer diepgeworteld en je vastbindt in je Innerlijke Identiteit.

Maar je kunt het vandaag omdraaien door op het Engelstalige NARP te klikken.

En als je dit artikel leuk vond, klik je op de knop Vind ik leuk. Als je meer van artikels wilt zien, meld je dan aan. Zo zal je een melding krijgen zodra we elke nieuwe artikel vrijgegeven. Deel alsjeblieft met je gemeenschappen.

Zo kunnen we mensen helpen wakker maken voor deze waarheden.

En zoals altijd, zou ik graag uw antwoorden en vragen hieronder beantwoorden.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

geef me de informatie button

Reacties

3 reacties op “Brengt narcistisch mishandeling een verslaving voort?”

 1. carin avatar
  carin

  Zo verhelderend en herkenbaar.
  Dank voor dit schrijven.

 2. Veronique Der Weduwe avatar
  Veronique Der Weduwe

  Ik lig met kippenvel en tranen in bed… dit artikel was veel eerder al onder mijn neus geschoven… toen te boos om te lezen….. ik wol graag contact met jullie!!! Mogelijk kunnen jullie helpen… En hoe.. dit verklaard zoveel. Groet Nq

 3. johanpersyn avatar

  Wil je uw verhaal sturen naar mie.declercq@gmail.com Dank je wel. Bekijk ook eens de groeitaken, en zie wat je kan beginnen.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees