Ben je anti-narcist en wens je te groeien in zelfliefde? (taak)

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privé Support Groep VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen, want dit is alleen voor als ik veronderstel dat je een anti-narcist bent.

klik op de foto voor meer info


Word je gekweld door vreselijke nachtmerries over de narcist?

Heb je het gevoel dat hij of zij onder je huid kruipt?

Vind je het bijna onmogelijk om te stoppen met aan deze persoon te denken?

Ervaar je de hele tijd flashbacks en triggers die het bijna onmogelijk maken om in het dagelijks leven op pad te gaan, omdat je niet weet wanneer je de volgende meltdown voelt aankomen?

Heb je het gevoel dat er een slang in je zit die je letterlijke levenskracht naar het niveau zuigt waar je je zo uitgeput, beverig, gevoelloos en mistig voelt dat je nauwelijks de energie of de concentratie hebt om zelfs de meest basale taken uit te voeren?

Als dat zo is dan heb je waarschijnlijk PTSD en dan is er veel kans dat te lijden hebt onder iemand met een persoonlijkheidsstoornis.

Na narcistisch misbruik overkomt dit meer mensen dan we ons kunnen voorstellen.

De kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb. Zo niet dat is narcisme.blog NIET voor jou.

Waarom gebeurt dit – deze schokkende gevoelens dat onze letterlijke ziel is overgenomen? En waarom is dit zo anders dan het normale herstel van liefdesverdriet, pijn en zelfs verraad dat we mogelijk moeten maken na teleurstellingen met mensen die GEEN narcist zijn? Hoe is dit gebeurd? Hoe herstellen we van verwoestingen en psychische infiltraties die zo diep zijn dat ze de kern van ons wezen aantasten?

Dit is PRECIES waar narcisme.blog over gaat.

In narcisme.blog bespreken we met u wat er ECHT met ons is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden.
En we leggen ook uit hoe hier een echte genezende oplossing voor is, die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen om uit de ingewanden van de hel te komen en in ware vreugde en levenskracht te komen.

Als je dat soort trauma’s hebt meegemaakt en als je genezing op zielsniveau wilt, dan is narcisme.blog voor de anti-narcist.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is narcisme.blog niet voor jou.
Narcisme.blog is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complot theoretici, klimaatontkenners en autoritairen.
We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken. U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen. Dit is een GRATIS coaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies. Johan Persyn assisteert haar daarbij.

Sergent Giunta: de anti-narcist, de ware aard van nederigheid en teamwork

Het lijdt geen twijfel dat Staff Sgt. Giunta dapper en moedig was in de strijd. Wat me echter het meest opvalt, is zijn totale nederigheid.

In dit narcistische tijdperk besteden we vaak aandacht aan degenen die hun glorie verkondigen en alle eer voor zichzelf opeisen.

Maak reclame voor uzelf, trompetter uw prestaties, en succes zal volgen.

In plaats daarvan zegt Giunta dat hij niets buitengewoons heeft gedaan, en geeft hij zijn medesoldaten de eer. Hij is een lichtend voorbeeld van de ware waarde van nederigheid, het concept dat onze taal het dichtste bij het tegenovergestelde van narcisme heeft.

Zelfpromotie is een slechte vervanging voor echte klasse, en Giunta’s woorden laten meer echt karakter zien dan de meeste van onze recente beroemdheden bij elkaar.

Amerikanen gaan er vaak van uit dat succesvolle mensen narcisten zijn – of op zijn minst dat ze een buitengewoon vertrouwen in zichzelf en hun capaciteiten hadden. Sgt. Giunta is een levendig voorbeeld van hoe het tegenovergestelde waar is: zijn nederigheid en teamwork maken hem tot een handelsartikel dat zeer zeldzaam is in de hedendaagse publieke figuren: een echte held.

Giunta zegt dat hij deed wat elke soldaat zou doen.

In zijn opmerkingen na ontvangst van de medaille noemde hij alle soldaten die in Irak en Afghanistan hebben gediend. Toen hij er voor het eerst achter kwam dat hij de medaille zou ontvangen, zei hij dat hij zich ‘verloren’ en ‘boos’ voelde. “Het is iets geweldigs”, zei Giunta tegen CNN. “Maar het is iets geweldigs dat voor mijzelf en zoveel andere gezinnen persoonlijk verlies heeft geleden.”

Hoe zorg jij voor de anti-narcist?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde?Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%