Bang worden van de narcist. Trap niet in die val is uw eerste doel.

Narcisten kunnen vreselijke dingen doen. Absoluut walgelijke dingen! Dingen waarvan je niet dacht dat een mens er toe in staat was. Daardoor zul je natuurlijk bang worden van de narcist … Je weet tenslotte niet wanneer en wat ze je hierna gaan proberen je aan te doen.

Dingen als je bedreigen. Je de schuld geven, je kwellen, je belasteren,  tegen je liegen en je klaarstomen voor een val die eruitziet als “jij bent de slechte voor 100%”. Deze persoon is in staat om alles te krijgen waarvoor je je hele leven hebt gewerkt. ZELFS je kinderen probeert hij bij je weg te nemen.

Angst

Ik wil echt dat je dit weet: De kunst van het oorlog voeren van een narcist is ALLES om je te proberen te doen KRIMPEN van angst. Als je bang wordt van de narcist dat is wanneer ze je levenskracht kunnen leegmaken en je vermogen om tegen hen te slagen, platdrukken.

Uw eerste doel hierbij is om er NIET in te trappen en niet bang worden van de narcist.

De narcist is lang niet zo krachtig als je misschien denkt. Ik wil je hoop en inspiratie geven om te weten dat wanneer je de eenvoudige processen volgt van NARP, je vrij van angst, bekrachtigd en vrij van de narcist wordt.

Ik verzeker je dat angst en paniek me zo verteerde van de NASTY narcist die me probeerde te vernietigen dat ik niet kon eten, slapen of functioneren.

Dat was totdat ik wist hoe ik al die angst van binnenuit moest uitpakken.

Angst

Toen dat gebeurde, kwamen wijsheid en kalmte binnen.

Ik realiseerde me hoe belachelijk hij was. Hoe ik me kon losmaken van de waanzin, grenzen stellen en me niet langer te laten intimideren door het enige waanzinnige ding dat hij probeerde te doen.

Ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk het is om niet langer bang te zijn voor de narcist in je leven die je probeert te terroriseren.

Je zult ook ontdekken dat je niet langer emotioneel ontspoort door andere duistere zelven die je proberen op te jagen, bedriegen of pijn doen. Ze zijn er niet zo goed in! Liefde en waarheid WINT. Het is veel KRACHTIGER.

Zoekwoorden: Taken in narcisme.blog vinden en doen om te stoppen met bang worden van de narcist

Ik ga je laten zien in de taken die je vindt op “narcisme.blog taken” hoe je uit de verlammende angst tevoorschijn komt. Hoe je in je ware kracht en grootsheid kunt staan die voorkomt dat narcisten je pijn kunnen doen.

Als je de Engelse taal begrijpt bekijk ook de programma’s van Melanie. Ik kan niet wachten om je naar dit niveau te zien stijgen. Daarna kun je de narcist uit je leven te trappen!

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig.

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen ' fictieve personage zonder inhoud gaat stil, schurend,… Read More

 • groeitaak
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma
 • zelfgenezing

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen. Het… Read More

 • English
 • HSP
 • narcissisme in the news
 • narcissist

A Highly Sensitive person tolerate a toxic relationship.

Don't let your empathy for someone's "childhood experience" be the reason why you tolerate dysfunction in a relationship, especially when… Read More