Bang worden van de narcist. Trap niet in die val is uw eerste doel.

Bang worden van de narcist. Trap niet in die val is uw eerste doel.

Narcisten kunnen vreselijke dingen doen. Absoluut walgelijke dingen! Dingen waarvan je niet dacht dat een mens er toe in staat was. Daardoor zul je natuurlijk bang worden van de narcist … Je weet tenslotte niet wanneer en wat ze je hierna gaan proberen je aan te doen.

Dingen als je bedreigen. Je de schuld geven, je kwellen, je belasteren,  tegen je liegen en je klaarstomen voor een val die eruitziet als “jij bent de slechte voor 100%”. Deze persoon is in staat om alles te krijgen waarvoor je je hele leven hebt gewerkt. ZELFS je kinderen probeert hij bij je weg te nemen.

bang worden van de narcist
Angst

Ik wil echt dat je dit weet: De kunst van het oorlog voeren van een narcist is ALLES om je te proberen te doen KRIMPEN van angst. Als je bang wordt van de narcist dat is wanneer ze je levenskracht kunnen leegmaken en je vermogen om tegen hen te slagen, platdrukken.

Uw eerste doel hierbij is om er NIET in te trappen en niet bang worden van de narcist.

De narcist is lang niet zo krachtig als je misschien denkt. Ik wil je hoop en inspiratie geven om te weten dat wanneer je de eenvoudige processen volgt van NARP, je vrij van angst, bekrachtigd en vrij van de narcist wordt.

Ik verzeker je dat angst en paniek me zo verteerde van de NASTY narcist die me probeerde te vernietigen dat ik niet kon eten, slapen of functioneren.

Dat was totdat ik wist hoe ik al die angst van binnenuit moest uitpakken.

bang worden van de narcist
Angst

Toen dat gebeurde, kwamen wijsheid en kalmte binnen.

Ik realiseerde me hoe belachelijk hij was. Hoe ik me kon losmaken van de waanzin, grenzen stellen en me niet langer te laten intimideren door het enige waanzinnige ding dat hij probeerde te doen.

Ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk het is om niet langer bang te zijn voor de narcist in je leven die je probeert te terroriseren.

Je zult ook ontdekken dat je niet langer emotioneel ontspoort door andere duistere zelven die je proberen op te jagen, bedriegen of pijn doen. Ze zijn er niet zo goed in! Liefde en waarheid WINT. Het is veel KRACHTIGER.

Zoekwoorden: Taken in narcisme.blog vinden en doen om te stoppen met bang worden van de narcist

Ik ga je laten zien in de groeitaken die je vindt op “narcisme.blog taken” en in het menu hoe je uit de verlammende angst tevoorschijn komt. Hoe je in je ware kracht en grootsheid kunt staan die voorkomt dat narcisten je pijn kunnen doen.

Als je de Engelse taal begrijpt bekijk ook de programma’s van Melanie. (link in het menu) Ik kan niet wachten om je naar dit niveau te zien stijgen. Daarna kun je de narcist uit je leven te trappen!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees