Huilende baby’s maken ons enorm bang.

Huilende baby’s maken ons enorm bang.

Het is ons allemaal overkomen dat midden in een menigte, met veel lawaai, het geluid van huilende baby’s eerst werd gehoord boven alles uit.

Wat gebeurt er als we huilende baby’s horen?

Ons vermogen om een huilende baby te onderscheiden komt door dat dit geluid hersenmechanismen activeert die zijn ontworpen om ons te beschermen.

Een studie opgesteld door Current Biology concludeert dat het huilen van kinderen niet alleen die gebieden voor taalkundige en akoestische verwerking activeert. Huilende baby’s activeren ook die gebieden in onze hersenen die bestemd zijn om ons voortbestaan ​​en bescherming te garanderen.

onvoorwaardelijke liefde voor je innerlijke kind
Een kind heeft primordiaal recht op een gezinsvervangende thuis.

Welk soort geluid maken huilende baby’s?

Als een baby huilt, hoort u een geluid dat niet zacht noch scherp is.

De gewone binomiaal is niet van toepassing op huilende baby’s. Het beweegt in een andere geluidskwaliteit die bekend staat als hardheid. 

Dit is aangetoond door verschillende onderzoekers. Immers zijn concluderen dat deze kwaliteit is gereserveerd voor schreeuwen en huilen.

Deze kwaliteit is eerder een biologische dan een belangrijke functie hebben.

Daarom dat deze geluiden worden verwerkt door exclusieve hersengebieden.

Tijdens het experiment werden verschillende soorten geluiden van geschreeuw en kreten gereproduceerd.  Tijdens de productie van die geluiden analyseerden de onderzoekers de daaruit voortvloeiende neuropsychologische reacties.

Deze correlatie tussen schreeuwen en specifieke hersengebieden bestaat zelfs bij huilende baby’s van verschillende nationaliteiten en talen.

Opvallend is dat het alarmgeluid van auto’s en huizen dezelfde hersengebieden activeert.

De geluiden van de alarmen delen akoestische eigenschappen met schreeuwen en geschreeuw.

De akoestische eigenschap die dit feit verklaart, is opnieuw de hardheid. 

Hardheid is de sonore eigenschap van veranderende intensiteit. In het algemeen is hardheid groter in geluiden zoals geschreeuw  en alarmen. 

Zelfs in normale zinnen, maar aangepast in hun reproductie om de hardheid te verhogen, werd dit feit geverifieerd.

De reactie van de amygdala is rechtevenredig met de hardheid van een geluid.

Wat nu?

Deze interessante ontdekking van de kwaliteit van het geluid van huilende baby’s opent de deuren om het geluid van alarmen of elektrische auto’s te verbeteren. Dit kan ervoor zorgen dat ze meer hoorbaar zijn voor voetgangers.

Maar ook kan met deze vondst  het geluid verminderd worden van de motoren van auto’s en motorfietsen. Op die manier zullen die geluiden minder storend zijn en minder stress genereren voor de samenleving.

Klaar voor de volgende stap? Misschien wil je een gesprek met me hebben over je problemen.

Onthoud: je hebt de macht om op elk gewenst moment van het onbewuste naar het bewuste leven over te schakelen en te groeien in onoverwinnelijk worden! Als je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om helemaal onoverwinnelijk te worden.

Ik hoop dat deze post over onoverwinnelijk worden je van dienst is! Als je het leuk vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

huilende baby's
Wat denk je over trauma?

Echt bruikbare suggesties.

foto cover should Istay

Should I Stay or Should I Go Surviving a Relationship with a Narcissist Hardcover Ebook

Narcisme is een moderne epidemie. Teven verspreidt het zich snel. Maar hoe weet je of je een relatie hebt met één? Wat kun je eraan doen? We leven in een wereld van romantiek en redding. 

Velen geloven dat liefde alles zal overwinnen. Bovendien geloven velen dat hoe meer we onaanvaardbaar gedrag verdragen, hoe waarschijnlijker het is dat we onze relaties kunnen ‘repareren’.

Het werkt niet altijd zo. Het is niet om dat de sprookjes dit ons zo vertellen dat het zo is. Er zijn een paar harde feiten over pathologisch narcisme die de meeste mensen niet kennen. Spijtig dat de meeste psychologen dat je nooit zullen vertellen.

Het boek “Moet ik blijven of moet ik gaan?” gebruikt checklists. Hier krijg je ook klinische wijsheid en echte verhalen van echte mensen om je voor te bereiden op het echte terrein van pathologisch narcisme.

In essentie maakt dit boek je attent op de rode vlaggen. Daardoor ga je opletten. Vanzelfsprekend biedt dit boek een realistische routekaart voor moeilijke situaties om je te helpen jezelf te herstellen.

Na narcisme kun je door inzicht en therapie genezing vinden. Na een tijd ga je  een authentiek en empowerend leven leiden. Of je blijft. Of gaat.

 

Why Men Love Bitches. EBOOK.

From Doormat to Dreamgirl. A Woman’s Guide to Holding Her Own in a Relationship.

Sherry Argov’s “Why Men Love Bitches” biedt een uniek perspectief. Het vraag zich af waarom mannen zich aangetrokken voelen tot een sterke vrouw die opkomt voor zichzelf.

Met pittige details op elke pagina onthult deze no-nonsense gids waarom een sterke vrouw veel wenselijker is dan een “ja-vrouw”. Een vrouw die zichzelf routinematig opoffert, is minder aantrekkelijk.

De auteur biedt boeiende antwoorden op de lastige vragen die vrouwen vaak stellen: waarom zijn mannen in het begin zo romantisch. Waarom veranderen ze? Hoe komt het dat mannen mooie meisjes nemen als vanzelfsprekend?

Waarom respecteert een man een vrouw als ze voor zichzelf opkomt? Vol van advies, hilarische, realistische relatie scenario’s biedt dit boek unieke “Attraction Principles” van de auteur.

Waarom “Men Love Bitches” geeft je goede antwoorden. Weet je dat het helpt  te weten wie je bent?  Immers je leert je positie te handhaven.

Mogelijks ga je  je verhouden tot mannen op een heel nieuw niveau na het lezen van dit boek. Als je eenmaal de vurige houding hebt ontdekt die mannen zo magnetisch vinden, zul je niet alleen de romantische chemie vergroten. Je zult de liefde en het respect van je man met veel minder moeite krijgen.

 

foto cover book hou van jezelf

Hou van jezelf! Ontdek de kracht van eigenliefde. Ga met zelfvertrouwen door het leven. Paperback

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees