Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wat doe jij om je angst voor de narcisten te overwinnen?

Er zijn narcisten in de wereld – dat is een feit – een onvermijdelijk en ongelukkig feit.

Bovendien zijn er goede en slechte mensen, en de slechte mensen kunnen vrienden, potentiële minnaars, spirituele mensen, therapeuten, bazen, buren of wie dan ook zijn.

Kun je je angst en je haat tegen narcisten verliezen?

Als je nog steeds heel sterke emotionele last hebt en je blijft in wrok en angst, dan kun je nog steeds het doelwit van hen zijn.

Ze hebben het vermogen om die angst bij mensen aan te voelen.

En ze houden ervan om die te vergroten en uit te buiten.

Weet je, je kunt je angst achter je laten (ondanks de vele jaren) en in je macht stappen.

Als je zoekt op narcismeblog met de zoekfunctie kun je tips leren om angst te overwinnen.

In hoeverre ben jij je angst en haat tegenover jouw narcist kwijt? En wat heb je er tot nu toe aan gedaan om die kwijt te geraken?

bevestigen angst voor de narcisten
Wat kun je er aan doen?

Ik hoop dat je voelt wat ik zeg in de cellen van je wezen. Er is een echte oplossing en het is zeer krachtig. Dat was voor mij het Engelstalige programma Quanta Freedom Healing die dat voor mij deed.

Ik wil je gewoon ook iets vertellen over Thrive, waar je misschien over hebt gehoord op mijn blogs. Het is een intense Quanta Freedom Healing Bootcamp-ervaring. Melanie doet deze cursus met een wereldwijde groep ongelooflijke Thrivers die met haar ongelooflijke MTE-team vrij willen komen van giftige narcisten.

Gedurende de Thrive Bootcamp zal Melanie je hand en je hart vasthouden en je uit deze verbindingen halen, zodat je je ziel, je gezond verstand en je leven terug kunt krijgen.

Ga naar “het Triver membership programma” als je op de hoogte wilt worden gehouden zodra de deuren opengaan voor de komende sessie die 10 weken duurt. Enroll in the course. (Start de cursus)

Je vindt in het menu ook de Nederlandstalige werktuigen en groeitaken.

Bekijk het, want, oh mijn God, als je vrij wordt van deze psychische band, word je vrijer en vrijer. Dat is waar ik wil dat iedereen naar toe gaat. En jij kan dat.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees