silver imac near white ceramic kettle

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips voor gadgets te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Alle gadgets

Binnen wearables en hebbedingetjes maken we onderscheid in smartwatches, sporthorloges en activity trackers. Sporthorloges zijn gericht op inzicht geven in je sportprestaties, laten je doelen stellen en geven je advies deze te verbeteren. Trackers zijn gericht op het bijhouden van je dagelijkse activiteiten en gezondheid, zoals het meten van je stappen, hartslag of slaap. Smartwatches zijn een verlengstuk van je smartphone met bijvoorbeeld notificaties die ze doorgeven of de vele apps die je kunt installeren.

Verschillende gadgets en snuisterijen

Ook funcadeaus, fopartikelen, breinbrekers, drones, smartwatches, drank en baraccessoires, zakmessen, fidgets, spellen, pc-accessoires, survivalsets, sportartikelen, outdooruitrusting, gamesacessoires, feestartikelen, aanstekrs, bluetooth speakers, telefoonaccessoires, telefoonlenzen, radiografische voertuigen, enz

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!