Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Zelfgenezing van trauma vergt een goed gevecht

Zelfgenezing van trauma is een vorm van kunst. Het vergt oefening. Er is geduld voor nodig. Er is doorzettingsvermogen voor nodig. Je dient blijven te oefenen. Je kunt dit.

Wat is verdriet? Rouwen is de emotionele, fysieke en mentale reacties die je ervaart bij een traumatische gebeurtenis of een persoonlijk verlies.

zelfgenezing van trauma
zelfgenezingsprogramma’s

Geen twee mensen ervaren het hetzelfde, maar er zijn een paar belangrijke dingen die het vermelden waard zijn:

Genezing begint met acceptatie. Je reis is uniek voor je.
Er is geen tijdlijn met verdriet. Afleidingen verdoven het rouwproces.

Wat is trauma? Trauma is een gebeurtenis, of herhaalde gebeurtenissen die (trigger) verdriet veroorzaken. Het kan een op zichzelf staande gebeurtenis zijn zoals een natuurramp of een doorlopend iets als een narcistische relatie.

Trauma’s in de kindertijd vormen vaak het toneel voor de rollen die op volwassen leeftijd worden gespeeld en de gewoonten die we uitoefenen.

Kinderen die hun waarde niet hebben geleerd, zullen op zoek gaan naar giftige relaties of situaties op volwassen leeftijd, in de overtuiging dat dat alles is wat ze waard zijn … en deze cyclus gaat verder.

PTSD en c-PTSD zijn veel voorkomende ervaringen en symptomen als gevolg van een traumatische gebeurtenis of verlies.

Genezing van de effecten van PTSD of c-PTSD kan traag en pijnlijk zijn. Maar je bent niet de enige. Blijf volhouden. Blijf gaan.

Blijf vechten voor het goede gevecht.

Tot Slot

Laat me je uitleggen hoe ik je kan helpen dit echt vooruit te helpen. Allereerst is er de categorie zelfgenezers en groeitaken, die een heleboel bronnen bevat. Het is allemaal gratis en vrijblijvend. Je vindt al de links naar die programma’s, gratis of met een kleine investering hier.

De volgende stap daarop is het gratis Engelstalig programma waar je heel diep Quanta Freedom Healing ervaart in een masterclass, wat je een verschuiving zal geven op die delen die bleven verbonden met iemand die met je knoeit, zodat je ze kunt helen, jezelf ervan kunt bevrijden en verankerd kunt raken in kracht en waarheid in je lichaam.

Dus ik hoop echt dat dit heeft geholpen. Deel het alsjeblieft nadat je deze oefening hebt gedaan. Deel alsjeblieft hoe het voor jou is gegaan en hoe je je voelt nadat je dat hebt gedaan. Ik hoor daar graag over en eventuele andere opmerkingen of vragen die u heeft.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

online programma's van Melanie Tonia Evans

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees