Oplossingen voor slachtoffers van narcisme

Dit is voor mensen die zoeken naar programmeringstechnieken die je kunnen wakker schudden en terug op het spoor van een toekomst zetten.

Sommige daarvan vind je in NLP. De algemene boodschap is: bestudeer de narcist terwijl de narcist je bestudeert. Leer zijn programmeringstechnieken kennen en hoe hij hypnotische communicatie op je toepast. Ontdoe je van alle pijn, ook van de pijn die de narcist triggert door zout in je kwetsuren van vroeger te strooien. Dit kun je best met NARP.

oplossingen slachtoffers narcisme
klik hier voor meer info

In veel gevallen doe je het omgekeerde van wat de narcist doet.

De narcist zorgt voor onduidelijkheid, jij voor klaarheid bij jezelf.

Bovendien zorgt de narcist voor angst. Jij voor zelfvertrouwen bij jezelf.

Om dezelfde reden zorgt de narcist voor isolement, jij voor nieuwe vriendschappen voor jezelf.

De narcist zorgt voor onveiligheid. Jij voor veiligheid voor jouw gezin.

Enz.

Ken de hele app van hun spelletjes, hulpmiddelen en netwerken.

Wie, wat, waar, wanneer, hoe werkt het.

Waarom kan de narcist doen wat hij of zij doet?

Kijk op Facebook en neem deel aan onze gesloten steungroep  of mensen die lijden aan — de specifieke problemen die ontstaan tijdens het samenleven met narcisten, tijdens het loskomen ervan, en na het scheiden van de narcist.

Wat doen ze om u in hun macht te krijgen, te behouden, of te herwinnen, of te vernietigen? En hoe ga je op die situaties reageren en voorbereiden? Vooral de kennis over de verborgen narcist is niet algemeen, waardoor velen twijfelen of dit een relatie met een narcist is dat ze hebben omdat deze persoon niet de zelfverzekerde arrogante, maar eerder de verlegen persoon is.

oplossingen slachtoffers narcisme
klik hier voor meer info

Helaas groeit de clustergroep B.

Helaas, hebben ze geen liefde.

En ja, ze zijn de speelbal van hun begeerten, en ja ze willen je vernietigen om wat jij hebt in je leven, ze gaan zo ver om hun eigen kinderen te vernietigen.

Ze hebben een duivelse begeerte en helemaal geen liefde.

Ga jij je sterk houden tegen die duivelse begeerte en voor de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor diegenen die je liefhebt?

Ga jij ondanks de situatie waarin je zit blijven geloven in de liefde voor jezelf en “het goede doen” voor wie jouw liefde nodig heeft? En afstand nemen van de narcist?

De verhalen van de slachtoffers van narcisten moeten gehoord worden.

Dat ben je ook jouw kinderen (als je die hebt –, maar ook alle andere kinderen) en vrienden verplicht.

Hoe anders kunnen ze als ze zelf in zo’n situatie zitten een oordeel vellen en een juiste beslissing nemen?

Door jouw verhaal en andere verhalen maak je de patronen en oplossingen duidelijk en ook wat jij er hebt meegedaan. (opties)

Het zijn empathische mensen die de prooi worden van een narcist.

Ik hoop dat wanneer je iemand bent, of kent waarvan je weet dat dit gebeurt dat je het met me eens bent dat het belangrijk is dat je die kennis over narcisme wilt delen.

Dat kan één iemand helpen. We hebben veel druppels nodig om een hete plaat af te koelen. Intens luisteren helpt een slachtoffer ook klaarheid te krijgen.

Laat al deze pijn niet voor niets zijn geweest, laten we de mensen steunen die door deze hel gaan en hun kinderen helpen door te zorgen dat steeds meer mensen weten hoe te handelen als dit onder hun ogen gebeurt.

Laten we zorgen dat de slachtoffers van narcisten en de zorgsector en juridische sector wakker wordt, nl. dat ze de signalen van dit soort zieke praktijken op tijd gaat leren herkennen. Dat kan alleen als wij dit observeren, bestuderen, luisteren, praten en schrijven.

Bedankt dat je deze enorme lange blog hebt willen lezen. Hopelijk ga je de rest van dit verhaal ook volgen en keer je regelmatig terug om deze informatie te gebruiken.

Zit je in een situatie waar je niet openbaar over wil praten?

Mijn Facebook profiel en persoonlijke boodschap staat open, nl als ik advies kan geven zal ik dat zeker doen!

Want de jaren gaan voorbij, en slachtoffers lijden vreselijk onder narcistische afhankelijkheid.

Het leven is al kostbaar genoeg. De klok kun je niet terugdraaien, maar elk moment kan een moment van groot geluk zijn.

Het einde van uw angst bijvoorbeeld.

Uw bevrijding uit de kooi van de narcist kan met kleine stapjes nabij zijn.

Bijvoorbeeld het kunnen opnieuw aanknopen van duurzame vriendschappen is wat je een enorm geluk zal brengen.

Sommigen van jullie leren om u te verbergen en uw ware gevoelens te beschermen en een muur te bouwen rondom uw originele zelf.

Andere slachtoffers krijgen het bericht (helaas soms door psychotherapeuten, vrienden en familie) dat om te kunnen overleven zij toegewezen zijn om een rol te spelen: zondebok, gouden kind, vergeten kind, ongewenste kind, dom kind, gek kind enz.

Velen onder u hadden het geluk zoals ik te hebben gesproken en gecommuniceerd met vele volwassen slachtoffers van de narcist en hun trawanten die haast een eindeloze oorlog hadden gevoerd op hun psyche, lichaam, geest en het toch hebben overleefd.

Het is daarom dat wij in u geloven.

Een leven van geluk is mogelijk, maar je zult moeten vechten. Je staat echter niet alleen.

Luisteren naar deze overlevenden is diep heilzaam en smeedt een diepe verbondenheid.

Mijn ontroering is niet te omschrijven over hoeveel kracht, moed, creativiteit, compassie, inzicht en diepe menselijkheid ik en mijn vrouw in deze “bloemen-mensen” ontdekken. Velen vonden hun eigen trajecten naar genezing en herstel.

Maar het kan beter als gemeenschap.

Velen zeggen ook dat het soms afging van één vriend met een groot hart, soms één tekst dat ze gelezen hadden, kortom dankzij mensen zoals wij dat ze het hebben overleefd.

Dit is een lange reis met veel omwegen. Er zijn tunnels, steile hellingen, kruiswegen, snelwegen, en wegen die minder genomen worden. Toch ga je arriveren op de weg naar uw thuis als je dat probeert.

Hier zijn die wegen die leiden naar uw beloofde land. Diepe genegenheid, dankbaarheid en vreugde aan degenen die elke dag en elk moment zich op deze weg vertoeven.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Zorg dat uzelf geen gevaar loopt. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Immers u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken.

Die middelen zullen u helpen u door elke fase van herstel van misbruik door een narcist  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Gelieve mij niet te contacteren als je geen inlevingsvermogen hebt.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Deze standpunten zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren. Commentaar geven en delen is zeker gewenst.

Ik geloof dat we de narcistische wereld kunnen omdraaien en het uit de buurt dan destructie kunnen brengen.

Daar ben ik helemaal voor, en ik hoop dat jij dat ook bent.


Reacties

2 reacties op “Oplossingen voor slachtoffers van narcisme”

 1. Jolanda Braakman avatar
  Jolanda Braakman

  Hallo
  Ik zou graag via fb in contact komen. Hoe kan ik u daar vinden?
  Grt Jolanda Braakman

 2. johanpersyn avatar

  Alle links vind je in het menu Jolanda! Tot hoors!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees