Waarom titel “narcisme.blog” en niet zelfgenezing?

Waarom titel “narcisme.blog” en niet zelfgenezing?

Al het materiaal op IG en “narcisme.blog” gaat zonder uitzondering over het terugbrengen van de kracht en genezing naar onszelf. Het is een spijtig dat iedereen de titel ‘narcisme’ nodig heeft, maar natuurlijk zijn er ontelbare mensen die hun weg vinden naar narcisme.blog daardoor.

De levens van zielen en gezond verstand hangen aan een rode draad. Het zijn mensen die wanhopig hulp nodig hebben. Zonder dat het woord ‘narcisme’ wordt opgenomen, zouden ze nooit aan zelfgenezing beginnen.

Het goede aan het vele werk dat we allemaal samen doen in onze gemeenschap is dat het narcistische spul wordt verwijderd en mensen meer gaan doen en meer innerlijk werk doen met betrekking tot het afstemmen op het leven van hun dromen … wat ik natuurlijk ook doe!

Daarom ook dat de ondertitel is: Hoe je met kleine stapjes kunt verbeteren en bewust een nieuwe versie van jezelf kunt creëren met verschillende technieken!

Het is zo opwindend wanneer we zien dat zoveel mensen die hoogten bereiken en niet blijven stilstaan bij het analyseren van narcisme. Ik voel me gezegend dat ik een manier heb gevonden om deze balans voor mezelf en andere mensen te vergemakkelijken. Veel liefde voor jou.

Verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. video Deel 1aab

Hoe ons verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1b

Hoe een bloeiend leven hebben na een relatie met een narcist? video

Dingen die je over narcisten moet weten. En hoe herstellen

Het monster komt naar buiten en kent geen grenzen in de wegwerpfase!


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees