Categorieën
narcisme in het nieuws Recent

Waarom titel “narcisme.blog” en niet zelfgenezing?

Al het materiaal op IG en “narcisme.blog” gaat zonder uitzondering over het terugbrengen van de kracht en genezing naar onszelf. Het is een spijtig dat iedereen de titel ‘narcisme’ nodig heeft, maar natuurlijk zijn er ontelbare mensen die hun weg vinden naar narcisme.blog daardoor.

De levens van zielen en gezond verstand hangen aan een rode draad. Het zijn mensen die wanhopig hulp nodig hebben. Zonder dat het woord ‘narcisme’ wordt opgenomen, zouden ze nooit aan zelfgenezing beginnen.

Het goede aan het vele werk dat we allemaal samen doen in onze gemeenschap is dat het narcistische spul wordt verwijderd en mensen meer gaan doen en meer innerlijk werk doen met betrekking tot het afstemmen op het leven van hun dromen … wat ik natuurlijk ook doe!

Daarom ook dat de ondertitel is: Hoe je met kleine stapjes kunt verbeteren en bewust een nieuwe versie van jezelf kunt creëren met verschillende technieken!

Het is zo opwindend wanneer we zien dat zoveel mensen die hoogten bereiken en niet blijven stilstaan bij het analyseren van narcisme. Ik voel me gezegend dat ik een manier heb gevonden om deze balans voor mezelf en andere mensen te vergemakkelijken. Veel liefde voor jou.

Verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. video Deel 1aab

Hoe ons verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1b

Hoe een bloeiend leven hebben na een relatie met een narcist? video

Dingen die je over narcisten moet weten. En hoe herstellen

Het monster komt naar buiten en kent geen grenzen in de wegwerpfase!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren