Quanta vrijheid healing sessie: “Verbinding met de kracht van de bron”

Quanta vrijheid healing sessie: “Verbinding met de kracht van de bron”

Wat is er beter dan trauma uit de weg te ruimen en daarvoor in de plaats het Ware Bronlicht te brengen? 

Niets eigenlijk, behalve het doen van een “quanta vrijheid healing sessie”, live in de collectieve energie met vele andere mooie zielen! 

Over twee dagen houdt Melanie een speciale alleen voor NARP’ers live Quanta Freedom Healingssessie en Thrive Bootcamp- informatiesessie. Bekijk de starttijd in uw tijdzone. 

Klik eerst op de NARPER-link om NARPER te worden.

Als je nog niet eerder hebt deelgenomen aan gerichte live healings met Melanie en de Thriver-community, is dit je kans om in te loggen vanuit het comfort van je eigen huis en te ervaren hoe het is om een ​​quanta vrijheid heling sessie te doen.

quanta vrijheid healing sessie
@zelfzorgHelp

We zullen een krachtige Quanta Vrijheid Healing sessie doen over “Verbinding maken met de kracht en begeleiding van de bron”.

 Klik hier om je GRATIS aan te melden!

Melanie heeft weer een Quantum Code gekraakt die vermenigvuldigde en uitvergrote verschuivingen creëert door middel van collectieve genezingscontainers. Je zult het moeten ervaren om te begrijpen wat ik bedoel!

Ik weet wat een superboost dit je zal geven! 

En dan zal Melanie informatie delen over haar aanstaande 10-weekse  Thrive Membership Bootcamp  – die nu open staat voor registraties en begint op 5 september 2021. 

Wat gaan we behandelen in de quanta vrijheid healing sessie?

Hoe Thrive je krachtig kan versnellen naar de volgende fase van je genezingsreis na NARP.

De lessen die we zullen behandelen in Thrive. Hint: Ze hebben heel weinig met narcisten te maken!

Veelvoorkomende QFH-fouten (quanta vrijheid healing fouten) of problemen waarmee Melanie je kan helpen om je genezingssessies veel krachtiger te maken.

Er is natuurlijk geen verplichting, je kunt gewoon gratis komen deelnemen aan de live healing als je wilt. 

Ik zie je daar graag:  Klik hier om je GRATIS te registreren voor de quanta vrijheid healing sessie.

Melanie stuurt de volgende dag ook een herhaling voor je 🙂 van deze gratis sessie!

Ik raad je ten zeerste aan om ons te helpen “narcisme.blog”, @narcismeHelp en VKoN financieel te ondersteunen door producten van Melanie Tonia Evans te kopen via onze gelieerde links, zodat we de commissie kunnen gebruiken om ons groeisysteem te behouden en uit te breiden.

Bijvoorbeeld in dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we sterk aanbevelen. Namelijk, die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Als je dit of andere boeken aankoopt via bol.com, gebruik dan de foto die je vindt op onze website, zodat we onze kleine commissie ontvangen en ons groeisysteem verder kunnen uitbouwen. Zo ook als je je inschrijft voor het 10 weken Thrive programma gebruik dan de link die je vindt op @narcismeHelp. Op @narcismeHelp vind je trouwens alle programma’s die we gebruiken en promoten.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben me sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

De Empowered Self Cursus

Familie van oorsprong wonden transformeren

Je kunt bloeien na narcistisch misbruik eendaagse workshop (Europa + Oceanië)

Je kunt gedijen na narcistisch misbruik eendaagse workshop (Amerika)

Thrive membership programma september 2021

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees