Frequentie en in welke volgorde werk je aan je herstel? (taak)

De volgorde en frequentie van de modules


Het is essentieel om voor elke module het juiste werkblad te gebruiken, waar u dan uw notities op schrijft.

Deze werkbladen om werk aan je herstel te doen zijn te vinden in het Narp programma om te downloaden.

Geschatte leestijd: 28 minuten


Start Module 1 zo snel mogelijk voor werk aan je herstel om de pijn die u voelt te verminderen. Verminder zo snel mogelijk de pijn met een beeldmeditatie.

Veel mensen doen dit op de eerste dag dat ze het programma downloaden nadat ze het hebben gekocht.
DOE ALTIJD Module 1 als je eerste MP3 Healing.

De lange versie is de eerste Module 1- ervaring, en
als je bedreven raakt in de genezing – ga dan verder met de korte versie. Naarmate je de beeldmeditatie meer doet zal navenant je pijn sneller verlichten.


U zult ook ontdekken dat Module 1 van onschatbare waarde is om allerlei soorten pijn en trauma te verschuiven die bij je opkomt en niet specifiek is voor de andere negen modules.

Misschien vindt u dat u vaak terugkeert naar module 1, aangezien dit uw meest bruikbare multifunctionele module is.


Nadat u module 1 hebt voltooid (zo vaak als nodig is, om verlichting te krijgen van de
onmiddellijke pijn), begin dan te werken aan module 2 enzovoort.


Elke module in dit programma heeft betrekking op jou.

Zelfs als u de relevantie niet voelt voordat u de specifieke module doet voor een specifiek item, zult u versteld staan ​​hoeveel dingen u moet opruimen en loslaten in elke module.

Je kunt denken dat je geen zwaar probleem hebt bijvoorbeeld met “vergeven” tot dat je de mogelijkheden ziet en daardoor beseft hoeveel werk er te doen is.
Als je niet aan het genezen bent van een narcistische intieme partner, (maar van bijvoorbeeld een familielid) zul je merken dat elke Module dat wel kan bewerkstelligen als je het toepast en relevant is voor elke narcist / misbruiker in uw leven.
Wanneer je aan het genezen bent van een narcistische intieme partner, zul je merken dat eerdere misbruikers of mensen die je gewoon ‘pijn deden’ ook kunnen naar voren komen. Indien dit gebeurt, kunt u de Modules om ook die pijn los te laten gebruiken.


Sommige modules zijn krachtiger voor u dan andere.

Je zult versteld staan ​​als je ‘Dingen’ vindt waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Je zult ook innerlijke gewaarwordingen aanboren bij jezelf met betrekking tot ‘dingen’, die een oorsprong hebben die lang voordat de narcist verscheen in jouw leven zijn gebeurd.
Let op: terwijl u de modules opeenvolgend doorloopt, kunt u opnieuw een Module terug naar beneden moeten in uw lijst.
Als je bijvoorbeeld aan module 6 zit en je hebt wat meer pijngevoelens gekregen
over het missen van de narcist en het leven dat je dacht te hebben met hem of haar, dan kan jij
die pijn direct aanpakken door terug te gaan naar Module 2: Release and Heal the ‘illusion’ of (laat de illussie los) van de perfecte partner.

Emotioneler bewust worden


Door te helen met NARP word je veel emotioneel bewuster, dus door jezelf “vibrerend” (op energetisch niveau) aan te pakken en te ondersteunen, zul je controle en meesterschap beginnen te krijgen over je emoties en je leven.
Dit emotionele meesterschap betekent dat wanneer je het ‘signaal’ van pijn voelt, in plaats dat je dan reageert, of probeert het signaal te vermijden, ga er steeds meer van maken, je zult het kunnen omarmen, wetende dat het je de mogelijkheid geeft om meer spullen te verplaatsen, en je zult jezelf afvragen ‘Wat is dit ongeveer? ’

De juiste module kiezen


Vervolgens kunt u de lijst met modules bekijken en de juiste module gebruiken om de pijn te wissen, en om los te laten en omhoog te stromen naar je volgende natuurlijke niveau van bekrachtiging.
Als het onderwerp ‘pijn’ niet van toepassing is op module 2 – 9, gebruik dan module 1.
Als een emotionele lading groot genoeg en pijnlijk genoeg is, kan het zijn dat je een
enkele sessies met een bepaalde module gaat werken om de pijn te verlichten.

Vooral module 1 zou dat moeten zijn. Je gaat module1 vaak herhalen aan het begin van je NARP-reis. Veel mensen vinden ook dat Module 4, 5 en 8 vaak worden gebruikt, vooral bij gerechtelijke en voogdijgevechten met de narcist.
Vermijd uw grote emotionele lasten niet, en laat u niet verleiden om ze met uw geest op te lossen. Dat is gelijk aan verliezen. Het is de grootste ‘pijn’ die de grootste hoeveelheid bevat van ter ziele gegane “innerlijke identiteitsprogramma’s” die je leven schaden.

Dit zijn de identiteitsprogramma’s die u zo nodig moet opruimen en het meest dient te transformeren om te herstellen, beter te worden en een gezond leven te creëren. Je moet dus deze identiteitsprogramma’s verschuiven.

Als een pijnlijk probleem voor jou aanvoelt als 10 op 10 en als je het oplost, doet evolueren, doet uitbreiden en in een versnelling brengt naar empowerment, vrijheid creeër je een geheel andere realiteit. Daarom leidt uw grootste emotionele pijn altijd tot uw grootste kans om te evolueren en los te breken.


Er is geen ‘goed’ of ‘fout’ met betrekking tot hoe vaak u de modules uitvoert.

Je kunt niet overdrijven met Quanta Freedom Healing, en in tegenstelling tot andere geneeswijzen loop je geen risico op lijden en bijwerkingen in een ‘genezingscrisis’. Tijdens Quanta Freedom Healing is je lichaam bezig met het loslaten van ‘rommel’ dat vervangen wordt door ondersteuning, empowerment en een waarachtige zelf functie.

Het belang van goede zelfzorg. (betekent dat je altijd heel lief blijft voor jezelf)


Begrijp alsjeblieft dat het succes met uw modules aanzienlijk zal worden verbeterd door uw
inzet voor goede zelfzorg. Om deze reden raad ik u ten zeerste aan om over Zelfzorg te lezen.


Het ebook het herstellen van narcistisch misbruik voor het werk aan je herstel bevat geweldige tips om uw gezondheids- en herstellingswerk te versterken.

Geen afleidingen


Ik zou je willen aanraden, als je echt serieus bent over herstel, om dat regelmatig deze tips te doen. Het is absoluut noodzakelijk. Deze keer in je leven betekent ‘nee’ zeggen tegen afleidingen zoals tv,
Facebook, en vooral in eerste instantie vele andere activiteiten. Je kunt weer terug in het leven komen met balans wanneer u zich uitgebreider en gezonder gaat voelen.

Er zit geen positieve kant aan dat je je in het leven beschadigd voelt terwijl je gewoon probeert te bestaan.
Dit is de tijd om als “een auto in de garage” te zijn en er het nodige werk aan te hebben voordat hij terugkomt op de weg.


Misschien heb je nooit geweten wat het is om “alleen te zijn met jezelf”, toegewijd om jezelf genoeg lief te hebben om aan jezelf te werken.

Begrijp alsjeblieft, als dit het geval is, deze nieuwe
Oriëntatie is VITAAL als je wilt genezen en er een gezond, liefdevol en prachtig leven van wilt maken volgens het principe zo binnen, zo buiten.

Zelfvermijding stoppen voor het werk aan je herstel


Zelfvermijding moet vandaag stoppen als u serieus wilt worden over beter worden.
Als ik aan mezelf werk, besteed ik daar echt dagelijks tijd aan.
Als u uw genezingsproces wilt versnellen, kunt u de modules zo vaak doen als u wilt. Onthoud echter dat het belangrijk is om te kunnen leven en de resultaten in het echt te ervaren, als je je begint open te stellen en uit te breiden begin dan ook opnieuw te genieten van de natuur, van muziek, van lekker eten enz
Balans is belangrijk. Luister naar je lichaam en eer wat je nodig hebt.


Uw toewijding aan uzelf om uw zelfliefde tekort aan te vullen.


Om ervoor te zorgen dat u zich aan uzelf hecht, moet u in uw agenda de nachten of dagen in kaart brengen waarop u zich alleen bevindt en tijd vrij maken om alleen te zijn en verbind je aan je modules.


Zorg er tijdens deze tijden voor dat uw elektronische apparaten zijn uitgeschakeld en dat je de deur niet dient open te doen.

Vertel belangrijke mensen in uw leven dat u afspraken heeft (u hebt die met jezel) en dat u op deze momenten niet bereikbaar bent.

Wat te doen als je nog in contact bent met de narcist?


Als u nog steeds samenwoont met of in contact bent met de narcist in uw leven, en nog niet
het stadium van “Geen Contact” bereikt hebt en nog steeds worstelt met je grenzen, en weet dat
hij of zij u misschien komt storen, kunt u overwegen de modules te downloaden naar een
draagbaar apparaat en ga naar het huis van een vriend of familielid waar de narcist u niet zal kunnen storen wanneer u uw modulewerk doet.


Een van de dames die dit programma deed, nam haar mp3-speler en deed haar modules in
het bos met de natuur – en haar genezingsresultaten waren spectaculair. Andere mensen hebben het programma gevolgd in hun auto’s om de nodige privacy te krijgen.
Er is altijd een weg.


De modules en hun inhoud


Sessie 1: laat de onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies vrij


Deze module is de eerste stap om snel de pijn te verlichten, en helpt bij het creëren van ruimte in jezelf om verlichting te bevorderen (lange en korte versie).


Sessie 2: laat de ‘Illusie’ van de perfecte partner los


Door de fantasie en de illusie van de perfecte liefde die je dacht te hebben, helpt deze
Module je om je leven terug te winnen.


Sessie 3: Vergeef jezelf en het leven voor wat je hebt meegemaakt


Als we vast blijven houden aan spijt, pijn en angst over ‘wat is’, creëren we meer van wat we zijn
door niet te kunnen vergeven.Deze module is een ingrijpende stap naar bevrijding om het leven te creëren dat jij wil.


Sessie 4: Laat de pijn los en genees van het onrecht en het verraad


Binnen deze module krijgt u toegang tot het diepere trauma van wat er met je is gebeurd. Door los te laten van de pijn van wat onverzoenlijk leek, jij zal een krachtige release ervaren.


Sessie 5: Laat de strijd om te ‘winnen’ los en creeër fatsoen


Het proberen om dat de narcist verantwoording zou afleggen is zielvernietigend, en de drang om dat te doen kan voelen als een manische obsessie. Ongelofelijk verlichting wordt ervaren in deze module wanneer deze driften worden gewist.


Sessie 6: Laat de behoefte los en genas de behoefte om steeds weer verantwoordelijkheid te nemen voor de narcist


Het is gebruikelijk om diep en krachtig de verantwoordelijkheid te voelen om de narcist te helpen ondanks dat de narcist niet verandert. U zult ongelooflijke vrijheid ervaren wanneer deze haak wordt gewist met deze module.


Genezing 7: Maak verbinding met het geschenk van je eigen persoonlijke en spirituele empowerment.

Deze module neemt je mee naar een diepgaand bewustzijn en bevrijding die je nog meer verbindt
met uw persoonlijke empowerment, soliditeit en genezing.


Genezing 8: Laat de angst los en genees de angst voor de narcist.


Door de angst los te laten voor wat de narcist doet, in deze module verleg je je grenzen
en ontwikkel je jouw recht om krachtig je eigen leven te creëren.
Hierdoor kan de narcist hier geen gebruik meer van maken. Narcisten hebben geen macht meer over jou.

Genezing 9: laat los en genees de verbinding met de narcist


Tijdens deze module wordt een van de resterende banden en haken die je mentaal, fysiek en emotioneel verstrikt houden vrijgegeven, waardoor je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf te zijn.


Genezing 10: Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid


Deze module geeft je aan en verbindt je met je Ware Zelf, dat is de afstemming met uw verlangens, uw waarheid en het afstemmen op het leven dat u wenst te leven.


De module voor het stellen van doelen


Deze bonusmodule is perfect om de intentie in te stellen en eventuele weerstand op te heffen


De pijn blokkeert je van het leven dat je wilt leven en wat je wilt bereiken in je nieuwe
misbruik gratis leven.

Ik hoop dat u echt het gevoel begrijpt dat het van vitaal belang is om de pijn te verwijderen en te verschuiven om het te transformeren. Melanie gaat daar diep op in in de tekst “How To Get The Most Out Of Healings Module” – die ik sterk aanbeveel om naar u te luisteren voordat u begint met Module 1.

Verbeelden en voelen

De Quanta Freedom Healing Modules zijn een zeer eenvoudig en krachtig proces. Iedereen kan deze modules doen. Alles wat je nodig hebt is een open geest, en een vermogen om je voor te stellen.

Je verbeelding kan ‘voelen’, ‘zien’ of gewoon iets ‘kennen’. Verbeelden betekent niet dat je een perfect beeld in je hoofd moet creëren en vasthouden. Maar veel mensen als ze zich iets voorstellen zien niet maar in plaats daarvan voelen ze.

Gewoon je intentie om iets voor te stellen is genoeg … zelfs als je geest een weinig afdwaalt.

Veel mensen zijn bang voor het voelen van hun gevoelens, vooral hun pijn. Het probleem is als we afgesloten zijn van onze gevoelens – omdat we te bang voor hen zijn – hebben we alles uitgeschakeld inclusief het vermogen om te voelen, te creëren en genezen.

We moeten naar onze pijn gaan , en niet weg ervan.

Het mooie van Quanta Freedom Healing is dat wanneer je de pijn voelt,dat enkel een zeer korte periode is, waar de pijn uit je cellen wordt getrokken om geplaatst te worden in een container.

Het is belangrijk na het claimen (voelen) van de pijn die je gewoon met het gevoel blijft.

Ga niet in je hoofd en maak er geen getraumatiseerde analyse van. Dit trekt je gewoon uit je lichaam waardoor je de innerlijke kwetsuur niet kunt genezen.

Ga naar binnen, wees met de pijn, houd je lichaam open en adem gewoon. Als je zin hebt om te huilen – dan is dat goed – laat het toe.

Als je zin hebt om te jammeren dan is dat ook geweldig.

In echt grote verschuivingen voel je intense pijn, jammer je en weet je hoe belangrijk het is om niet in het verhaal te stappen en gewoon bij je gevoel te blijven.

Het is zo de moeite waard om onverschrokken en liefdevol met het gevoel van de pijn te blijven, wetende dat we onszelf onmetelijk helpen door onszelf te bevrijden van deze wonden.

Wanneer de pijn wordt vrijgegeven, is de opluchting geweldig. Je hebt de rommel opgeruimd, en krijgt een bevrijd gevoel. Vaak is dat onbeschrijfelijk. Niet alleen heb je net de pijn gewist, je hebt ook het DNA getransformeerd met de interne programma’s die de pijn genereren.

Dit is niet alleen de opluchting die je ervaart na het hebben van een grote schreeuw. Het is veel meer dan dat, want elke keer dat je een Module sessie doet, verlies je meer vuiligheid en word je steeds schoner, meer krachtig.

Je verandert ‘wie je was’ in ‘wie je werkelijk bent op je innerlijke identiteitsniveau.

Eer jezelf wetende dat de pijn zal worden vrijgelaten en dat opluchting niet ver weg is. Het Quanta Freedom Healing proces is zo veel vriendelijker dan te moeten proberen om de pijn te verwijderen bij andere methodes van loslaten.

Het probleem met deze hedendaagse methoden van pijn loslaten is, net als bij huilen, die methode gaat eigenlijk niet in op de programma’s en de associaties . Ze laten alleen de pijn zelf los.(tijdelijk dus) Als de oorzaak van de pijn niet is vrijgegeven en getransformeerd, keert de pijn onvermijdelijk terug.

Dit is de reden waarom individuen een lange tijd kunnen hebben gehuild, maar het maakt niet uit hoeveel ze verlichting daardoor hadden, de pijn zelf keert telkens terug.  Hun innerlijke identiteit is niet verschoven.

Werken met werkbladonderwerp

Dit is de reden waarom wanneer u werkt met de Module verschuivingen zul je zo veel meer voelen wanneer de pijn wordt vrijgegeven en getransformeerd. Vul geen werkblad in voordat u naar de desbetreffende module hebt geluisterd.

Het werkblad moet worden ingevuld tijdens de module. Het is aanbevolen dat u kopieën maakt van elk werkbladonderwerp, zodat als u u terug wilt gaan naar een bepaalde module op een later tijdstip, dan heb je een nieuw werkblad om op te schrijven.

Voorwaarden voor een goede sessie

Zorg ervoor dat wanneer u de module doorwerkt, u een rustige ruimte hebt voor 1-2 uur, afhankelijk van de lengte van de module, zodat u niet gestoord wordt. Dus maak dat alle apparaten zijn uitgeschakeld.

 Als je om wat voor reden dan ook gestoord bent en moet stoppen in de module kunt u later opnieuw beginnen waar u was gebleven. Dan heb je geen andere optie dan de modules in delen te doen, maar dat is geen voorkeursoptie.

Heb water bij je, want de module werkt beter als je lichaam gehydrateerd is. Heb een dagboek bij, of extra papier. Misschien heb je meer ruimte nodig dan op het werkblad, wanneer u alle details opschrijft van wat er binnen je emotionele lichaam leeft.

Tijdens het proces van de module onthouden is er geen goed of fout. Je gevoelens / emoties zal je precies zeggen waar je moet gaan. Vertrouw ze, oordeel niet over ze en weet dat gevoelens niet logisch hoeven te zijn. In feite zijn ze dat vaak niet. Door het onvoorwaardelijk eren van je gevoelens – wat ze ook zijn – zul je versteld staan hoe je je kunt verbinden met jezelf en diepgaand zelfbewustzijn ontvangen.

Hoe meer je luistert en je gevoelens eert, hoe mondiger je wordt en in staat om af te stemmen en te vertrouwen op jezelf.

Bij het omarmen en voelen van je weerstand en negatieve gevoelens, is het belangrijk niet om jezelf te be(ver)oordelen, en laat deze gevoelens worden gevoeld zonder een zelfveroordeel.

Het is belangrijk om het gevoel te omarmen en te bezitten zoals het is zonder jezelf te veroordelen.  Hierdoor kunt u zichzelf bevrijden.

Adopteer fascinatie voor wat je onderbewustzijn aan je onthult, zoals:

Wow dat verklaart WAAROM ik dat blijf doen!, in plaats van een oordeel zoals: Ik ben zielig omdat ik hier zo machteloos over ben.

Wat tedoen als je het gevoel hebt dat een emotie te pijnlijk is om te dragen?

Adem dan in, net zoals je zou doen wanneer je een fysieke pijn hebt.

Ga je lichaam niet opspannen en ga niet in weerstand.

Wees je bewust dat je het lichaam kunt ontspannen en een diepe (buik)ademhaling hebben.

Als je het gevoel hebt dat je wilt huilen, als onderdeel van het loslaten, dan is dat perfect in orde.

Wees ervan bewust dat wanneer de emotie wordt vrijgegeven met de Quanta Freedom Healing techniek je emotionele pijn meestal aanzienlijk wordt verlicht als de pijn niet volleidg is geëlimineerd binnen een ruimte van enkele minuten.

Als u het gevoel hebt dat uw pijn, paniek of obsessieve gedachten te intens zijn voor u om deel te nemen aan een module, vraag dan om suggesties en ondersteuning op het NARP Community Forum, over waar je mee worstelt – en ikzelf of een van de vele ervaren bloeiers zullen u helpen.

NARP Community Forum

Als gevolg van het bestellen van het NARP Gold Package heeft u onbeperkte toegang gekregen tot het NARP Community Forum.

Een van de belangrijkste dingen voor iedereen die door een moeilijke tijd gaat is de steun van een netwerk.

Als NARP-lid heb je onbeperkt toegang tot een gemeenschap van mensen die begrijpen wat je doormaakt, die bereid zijn te luisteren,aanmoediging te geven om u te helpen beter te worden.

Melanie, en vele ervaren NARP bloeiers, zijn dagelijks beschikbaar in de NARP-gemeenschap Forum om u te begeleiden, je hand vast te houden en je specifieke inzichten geven om je herstel te helpen.

Deze community en VKoN is uw virtuele herstelgroep waar u op elk gewenst moment om hulp vragen wanneer je die nodig hebt.

Ik wens u veel succes met de Narcissistic Abuse Recovery Program.

Ik weet dat je nu op reis bent naar nieuwe ware zelf. De persoon die absoluut ongelooflijke liefde en een prachtig leven verdient als je van de inspanning om jezelf te genezen je hoogste missie maakt. Dan zult u uw bloeien doel bereiken.

Ikzelf en de hele Community en VKoN staat bij u en voor u – en wij zijn hier om je alle liefde, steun, begeleiding en energie te geven die je nodig hebt om je te helpen genezen.

Welkom bij het begin van uw nieuwe misbruik vrije leven!

Inleiding tot de modules

1.Waar gaat mijn pijn over?

Dit is het moment om de pijn onvoorwaardelijk te eren, zodat je het uit je lichaam kunt bevrijden. 

Zijn de gevoelens van verlies met betrekking tot het verliezen van de droom die je dacht dat je had? 

Heeft de pijn te maken met de dingen die niet kloppen? 

Betekent de pijn het misbruik, verraad en leugens? 

Heeft de pijn te maken met het gevoel in de steek gelaten te worden met betrekking tot valse beloften en manipulatief gedrag? 

Er kunnen natuurlijk andere redenen voor de pijn zijn. 

Voel in en lokaliseren deze pijn.

Accepteren dat de pijn me de kans heeft gegeven om te genezen en een betere manier te creëren.

Als we gewond zijn, voelen we ons als slachtoffers. Echter, om te stijgen in bekrachtiging en om het leven dat we willen leven te creëren, is er de noodzaak om slachtofferschap vrij te geven en te accepteren en omarmen van het geschenk. Voel je in je niveau van acceptatie van het geschenk. Voel je in je weerstand met betrekking tot dit.

Het doel – Mijn bevrijding van de pijn

Voel het doel en lokaliseren van eventuele weerstand die krijgt in de weg van volledig gevoel van het doel.

2.Loslaten van de fantasie dat hij / zij was de ‘perfecte partner / persoon’ was

In relatie tot een intieme narcistische relatie, die in eerste instantie een ontmoeting had met een narcist – voelt ‘dit als de ware’. 

Het lijkt erop dat je verbonden bent op elk niveau en dat je de persoon van je dromen hebt ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat je wilt in een relatie. 

Dit is een moeilijke ‘fantasie’ om voorbij te komen. 

Met betrekking tot een familielid, of een andere narcist kan het verwoestend voelen dat deze persoon niet is wie ze moeten zijn voor jou.

Ga in op de gevoelens van de pijn over het verliezen van de steun, liefde en behandeling die u wenst van deze persoon, en de angsten dat je misschien niet in staat bent om deze gevoelens en het niveau van verbinding te hebben, of te ontvangen wat je had moeten hebben met deze persoon in plaats van met iemand anders. U vasthouden aan de mogelijkheid dat de narcistische persoon kan veranderen van gedrag, en terug gaat naar de ‘perfecte partner / liefdevolle persoon’. U ook andere punten van pijn in verband met dit onderwerp.

Het vestigen van de ‘perfecte partner’ wordt gemaakt vanuit mij als mijn waarheid

De Ultieme Realiteit is, ‘wat je wilt’ van andere mensen is tussen jullie en bronenergie. 

Door je aan te sluiten bij wat je wilt, creëer je die waarheid. 

We kennen veel overtuigingen in de weg van deze waarheid, zoals:

Met betrekking tot een intieme partner mag je niet geloven dat de waarheid van dat niveau van compatibiliteit en verbinding bestaat voor u. 

Met betrekking tot elke narcist gaat u twijfelen aan uw vermogen om te creëren en manifesteren ‘wat je wilt’ in liefde en leven. 

U hebt moeite om te vertrouwen dat gezonde toekomstige partners / mensen kunnen bestaan.

U hebt het gevoel dat je niet van deze persoon ontvangt van het leven en anderen wat het leven u te bieden heeft. Voel je in deze angsten.

Het doel – Wetende dat ik de ‘perfecte partner’ ben en ik deze waarheid creëer

Voel het doel en lokaliseer de eventuele weerstand die je krijgt op de weg naar volledig gevoel van het doel.

3. Loslaten van de weerstand van zelf-oordeel en spijt

Denk aan alle aspecten van wat er met je gebeurd is die je nog niet hebt kunnen accepteren.  Misschien heb je in je geest kunnen conceptualiseren waarom je moet accepteren wat er is gebeurd, maar misschien heeft je ‘lichaam’ (emoties) dat nog niet gedaan. 

Ben je boos op jezelf

Ben je boos op het leven? 

Denk je dat wat er gebeurde ‘fout’ was? 

Heb je het gevoel dat je jaren hebt verspild, gefaald, en dat jij en het leven de schuld zijn? 

Denk je dat wat er gebeurde een wrede truc en een levensdraai was? 

Voel deze weerstand en emotionele pijn.

De aanvaarding van mijn bevrijding als gevolg van wat er met mij is gebeurd.

Kun je accepteren dat ‘wat er met je gebeurd is’ een deel was van je onbewuste co-creatie om jezelf te genezen en te bevrijden van patronen is die je niet dienden?  Kun je accepteren dat je jezelf alles gaf wat je nodig had om te beseffen dat deze patronen niet voor je werkten? 

Kunt u nu het besef omarmen van hoe belangrijk het is om je eigen zelfliefde, zelfrespect en gezonde grenzen vast te stellen, zodat je leven binnen je macht is en nooit gevoelig voor iets of iemand buiten je die niet gezond is? Kunt u accepteren dat een deel van de bevrijding van ‘wat er gebeurd is’ te maken heeft met het weten dat de schepping van je leven jouw verantwoordelijkheid is en dat van niemand anders?

Denk aan de bevrijding die je hebt opgedaan met ‘wat er met je is gebeurd’, en als je het niet volledig voelt, identificeer dan al je emotionele weerstanden die deze bevrijding in de weg staan.

Het doel – De werkelijke vergeving

Voel het doel en lokaliseer de eventuele weerstand die je krijgt op de weg van volledig gevoel van het doel.

4. Het delen van de details van het onrecht en het verraad is werk aan je herstle

Met betrekking tot beledigende en pijnlijke relaties kunnen de emotionele ‘beschuldigingen’ van onrecht en verraad extreem zijn.
Schrijf met betrekking tot het onrecht en het verraad over wat er is gebeurd met de persoon die je pijn heeft gedaan, en alle andere omstandigheden rond de schendingen die nog steeds scherp pijn doen, en concentreer je vervolgens in detail op de pijnlijke gevoelens die bij jou oproept.


5. De niet-afsluiting van de relatie met de narcist.


Met betrekking tot onrecht en verraad ontvangen we vaak geen verantwoording, geen verontschuldigingen, geen ‘verantwoordelijkheid nemen’ of vergelding met betrekking tot de persoon die ons schade heeft toegebracht.

Heb je het gevoel dat je leven in het ongewisse is terwijl je wacht op je ‘afsluiting’?

Heb je het gevoel dat het onrechtvaardig is om geen afsluiting (of gedwongen afsluiting) te krijgen van de persoon die je pijn heeft gedaan, of misschien zelfs van andere betrokkenen?

Wat voor pijn doet dit gebrek aan validatie? Ga in op de gevoelens hierover.


Het doel – ik word vrijgelaten en ken mezelf als een bron voor mezelf


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.


Identificatie van de noodzaak van verantwoording


Als je met een narcist te maken hebt, zijn er krachtige haken die je bezig houden met de waanzin.

Je hebt het gevoel dat je een ‘volwassene van vijf’ probeert te overtuigen en zich fatsoenlijk gaat gedragen. Probeer je hem of haar verantwoordelijk te houden? Probeer je een bepaald niveau van je eigen veiligheid te bereiken door te proberen ‘te winnen’ en de narcist verantwoordelijk te maken? Merk je dat je steeds weer argumenten aangaat die hetzelfde terrein bestrijken en die eenvoudige discussies zouden zijn als je met een ‘normaal’ persoon zou praten?

Krijg toegang tot uw emoties over uw eigen worstelingen en ‘behoefte om te winnen’.


De noodzaak om te winnen loslaten is werk aan je herstel


Als je jezelf voorstelt de noodzaak om te winnen los te laten, wat levert dat dan op?

Als je de narcist zou toestaan ​​om te zijn wie hij of zij moet zijn, en je focus zou afleiden en op jezelf zou richten, hoe voelt dit dan?

Lokaliseer angst en weerstand met betrekking tot ‘loslaten’.


Het doel – Anderen toestaan ​​om elke realiteit te zijn, en me concentreren op de mijn eigen
realiteit.


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

6. Het gevoel van verantwoordelijkheid loslaten


Het is heel gewoon om je verantwoordelijk en medelijdend te voelen voor een persoon in je leven die slecht gedrag heeft en waar je om geeft.

Heb je een drang om deze persoon voor zijn of haar ‘eigen bestwil’ te veranderen, te verbeteren of te helpen?

Heb je het gevoel dat je om de één of andere reden met deze persoon bent verbonden om hem of haar te helpen uit hun disfuncties te komen?

Zou u zich schuldig voelen als u deze persoon de rug toekeert?

Krijg toegang tot uw gevoelens van ‘verantwoordelijkheid’ tegenover deze persoon.


De verantwoordelijkheid terug bij mezelf brengen is werk aan je herstel


Als je je zou voorstellen om de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en los te laten – en zo deze andere persoon de ‘vrijheid te geven om te zijn wie ze en moeten zijn’, hoe zou dat dan voor je voelen?

Je hoofd weet misschien conceptueel waarom je verantwoordelijkheid voor jezelf moet nemen, maar je ‘lichaam’ kan nog steeds angst en pijn hebben als je je dit voorstelt.

Stel je voor dat je dat doet en let op de emoties die je voelt als weerstand in je lichaam die bij je opkomt.


Het doel – Weten dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mezelf en waar ik ben in vrede mee ben.


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

7. De weerstand en het oordeel over wat mij is overkomen loslaten


De narcistische misbruikervaring daagde absoluut alles uit waarvan je dacht dat het ECHT was in de wereld, omdat het leven dat je dacht te hebben met deze persoon volledig ‘afgebroken’ was.

‘Oordeel’ je nog steeds wat er met je is gebeurd? Voel het oordeel in je lichaam dat je nog hebt over ‘wat er is gebeurd’.


De nederigheid om te accepteren wat ik moest leren is werk aan je herstel


Voel je je nog steeds een ‘slachtoffer’ en is het misbruik je zomaar op een willekeurige manier overkomen?

Of heb je kunnen erkennen dat dit een ervaring was die je ziel opriep om te helen en de essentiële verbinding ook weer zelf te creëren?

Hoe comfortabel voel je je met je nederigheid in het ‘bezitten’ van de creatie van ‘misbruik’ in je leven om je leven te transformeren?

Realiseer je je volledig wat je nodig hebt om in jezelf te genezen?


Voel de weerstand die u kunt hebben met betrekking tot uw weerstand tegen acceptatie over dit onderwerp.


Het doel – Het geschenk van ‘thuiskomen bij mezelf’ voelen en kennen


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

8. De beschuldiging van het gedrag van de narcist


Ga naar de angst en de gevoelens over waartoe de narcist in staat is.

Hebben de angsten te maken met de mogelijkheid om opnieuw gecontacteerd te worden?

Is er angst voor mogelijke aanhoudende manipulatie of misbruik?

Zijn er angsten die verband houden met juridische situaties of onafgemaakte zaken met hem of haar?

Zijn er nog steeds angsten over het gedrag van de narcist in het verleden?

Ga naar deze angsten, noteer ze scherp en ga naar binnen om in detail vast te stellen wat je emotionele lading in verband hiermee is.


Het vermogen om de waarheid te bewandelen en de Bron voor mezelf te zijn is werk aan je herstel


De Ultieme Realiteit is: jouw waarheid, focus en afstemming met jezelf creëren de gemanifesteerde realiteit van je leven.

Schrijf op wat je waarheid is (wat het leven is dat je wilt leiden), en controleer dan of je uit je afstemming wordt ‘teruggetrokken’ vanwege de angst die je hebt voor de narcist.

De angst heeft betrekking op de ‘afleidingen’ die je in de weg staan ​​van het weten, en het kunnen vasthouden van je eigen afstemming – zonder de noodzaak om te controleren, een tweede keer te raden en te proberen de narcist te volgen.

Lokaliseer alle angsten die je uit je afstemming met jezelf trekken.


Het doel – De Bron voor mezelf zijn, ongeacht wat anderen doen of niet doen


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

9. De verbindingen die het loslaten moeilijk maken


Stel je voor dat je je zorg of connectie met de narcist volledig loslaat om volledig neutraal te zijn in je gevoelens jegens hem of haar.

Welke emoties roept dit bij je op?

Voelt het alsof deze persoon een deel van jou is dat je niet kunt loslaten?

Voel in alle gevoelens van de verbindingen en banden die u nog steeds energetisch, praktisch en spiritueel met deze persoon verbinden.
Het vermogen om mezelf terug te eisen en mezelf te kennen als mijn eigen waarheid.
Voel het alleen gaan zonder de narcist, energetisch en jezelf terugveroverend en je vestigt en stemt af op je waarheid.

Welke angsten roept dit op?

Voelt het echt leeg en levenloos aan?

Voelt het alsof het leven nooit meer hetzelfde kan zijn zonder de energie van de narcist?

Misschien zijn er nog tal van andere ‘minder dan’-gevoelens die ook naar boven komen.

Voel en lokaliseer deze angsten en pijn.

Het doel – Weten dat ik kan loslaten en volledig, gelukkig en veilig met mezelf kan zijn.


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

10. Mijn slechte gevoelens over van “mezelf houden” veranderen is belangrijk werk aan je herstel


Voel uzelf over hoe u zich voelt over het volledig en onvoorwaardelijk liefhebben van uzelf. Heb je moeite om je te verankeren in die gevoelens van diepe, blijvende liefde voor jezelf?De Ultieme Realiteit is dat je geen liefde van buitenaf hoeft te ontvangen, omdat je al liefde bent.

Voel het concept van weten dat je liefde en creatie bent, die vervolgens meer van hetzelfde creëert en aantrekt.


Als je je in dit concept geloofdt, hoe voelt het dan?

Twijfel je hier nog aan?

Heb je er ‘minder dan’ gevoelens bij?

Voel je nog steeds leegte, behoeftigheid of angst?

Voel en lokaliseer je angsten in relatie tot het weten dat je liefde en creatie bent.


Het doel – Mijn bevrijding, vrijheid en waarheid kennen ‘Ik ben Liefde en Creatie ’.

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

Het doel van mijn nieuwe leven bepalen


Bedenk wat u voor uzelf zou willen bereiken. Schrijf het op …

Wat is uw score van afstemming op dit doel op 10?

Noteer die beoordeling.

Voel de weerstand die je hebt met betrekking tot het voelen en kennen van dit doel.


Mijn verdienste met betrekking tot het creëren van mezelf en mijn nieuwe leven


Gelooft u dat u dit verdient met betrekking tot de nieuwe richting waar u naartoe wilt gaan?

Gelooft u dat u het verdient om uzelf te vullen met uw eigen gevoel om het doel te kennen en te belichamen?

Voel elke weerstand die u in de weg staat om te weten dat u dit doel dat u wenst, verdient.


Het doel – ik heb de kracht om dit doel met al het leven te genereren.


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

Zie je de items waar je nukunt aan weken?

thrive membership
klik hier voor Thrive

Geef een reactie, vraag of antwoord.