Wat is het NARP herstelprogramma voor narcistisch misbruik? +video

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé-Support Group VKoN. Dat is een Engelstalig herstelprogramma waar ik goede resultaten mee behaal voor mijn herstel.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn. Dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans is een relatie-expert rond narcisme. Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS. Ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

klik op de foto voor meer info

Deze relatie-expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode en herstelprogramma. Dat herstelprogramma heeft tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert voor herstel van narcistisch misbruik ter wereld. Ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

15 tips om te herstellen van narcistisch misbruik

Als je in aanraking bent (geweest) met iemand met destructieve narcistische trekken of zelfs een narcistische persoonlijkheid stoornis, dan heeft dat veel gevolgen voor je. Hoe groot deze zijn is afhankelijk van de mate van narcistisch misbruik, de duur ervan, je karakter en je voorgeschiedenis. Dit heeft invloed op de duur van herstellen van narcistisch misbruik.

Narcistische mishandeling

Het heeft vast een reden dat je op dit deel van mijn website bent aangekomen. Veronderstel je (of je weet het zeker) dat je te maken hebt (gehad) met een narcistische (ex-) partner, ouder, baas, collega of iemand anders die diep ingrijpt op je leven? Je voelt je niet goed over het contact en bent gaan twijfelen over jezelf. Je bent verstrengeld in een dynamiek waar je de vinger niet op kunt leggen en raakt jezelf steeds meer kwijt.

Zelf Herstellen

Zelf herstellen kan alleen als u er zelf aan toe bent en werkt alleen als u weg bent bij uw partner die veel leed veroorzaakt (heeft). Bent u nog bij uw partner en wilt u bij hem of haar weg; maak dan een plan zodat u veilig bent.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over het bloeien model
knop voor alle groeitaken
online programma's van Melanie Tonia Evans