Seksuele intimidatie #MeToo En het is niet mijn fout. +video

Seksuele intimidatie #MeToo En het is niet mijn fout. +video

Bron: metoo En het is niet mijn fout.

In de nasleep van de Harvey Weinstein – beschuldigingen verspreidde de metoo campagne zich als een wild vuur. Hollywoodsterren en vrouwen van alle achtergronden kwamen naar voren om hun verhalen te delen over seksuele intimidatie.

Er was een angstaanjagend aantal.

Iedereen van de beste filmster tot het buurmeisje had een soort seksuele intimidatie meegemaakt.

Terwijl het begon in oktober 2017, rommelt het nog steeds en vertoont het geen tekenen van weggaan. Ook dat niet.

Met de oscars op zondag zijn er plannen om de aandacht te vestigen op de Times-up-campagne – gemaakt vanuit de metoo – beweging – om een ​​einde te maken aan seksuele intimidatie en zowel vrouwen als mannen de kans te geven om zich uit te spreken.

De term seksuele intimidatie werd pas in 1975 bedacht door een groep vrouwen aan de Cornell Universiteit nadat een werknemer daar, Carmita Wood, een werkloosheidsuitkering indiende na haar ontslag, omdat een supervisor haar raakte.

De universiteit ontkende haar bewering, met het argument dat ze de baan verliet om ‘persoonlijke redenen’. Veertig jaar later is het eindelijk meer dan een term —, maar iets wat verandering teweeg kan brengen.

seksuele intimidatie
Je kunt de realiteit van de narcist niet geloven.

Waarom hebben mensen zich niet uitgesproken tegen seksuele intimidatie?

Het lijkt misschien alsof alles tegelijk is gebeurd, maar het is er al jaren, decennia – zelfs eeuwen. Vrouwen waren bang om hun baan te verliezen. Ze waren bang voor represailles dat mensen ze niet zouden geloven.

Bijna alle mensen die TIME interviewde, waren bang voor wat er persoonlijk met hen zou gebeuren, met hun familie of met hun werk als ze zouden spreken over metoo.

Maar nu hebben ze het gehad met zwijgen.

Er is een revolutie begonnen en mensen zijn klaar om zich uit te spreken. Er is immers macht in cijfers. Er zal gebroken worden met narcisme in de samenleving en dat zal zijn door slachtoffers van misbruik.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

De waarheid van je leven:

Elke keer dat je voelt dat je in de narcistische modder wordt getrokken, onthoud dan wat de waarheid van je leven is en herhaal voor jezelf “Mijn waarheid is een leven van loyaliteit, integriteit, zachtaardigheid en ondersteuning”.

Je onderbewustzijn is een krachtig hulpmiddel, een ongelooflijk krachtig hulpmiddel. Letterlijk wat je voedt en diep begint te ‘voelen’ als je waarheid, is precies wat je leven zal gaan produceren.

seksuele intimidatie
Vormen van seksueel misbruik door een narcist

Een niveau boven de seksuele intimidatie

Het grote voordeel hiervan, wanneer je te maken hebt met narcistisch misbruik zoals in #metoo, is dat je begint te vibreren op een niveau waar de narcist je niet kan aanraken – een niveau boven de gruweldaden.

Je stapt letterlijk in een andere realiteit die ongevoelig is voor narcistische mishandeling (metoo), omdat het niet langer een match is.

Je zult echt versteld staan ​​van wat er gebeurt als je je vibratie verhoogt van en boven die van de narcist. Je zult zien dat de narcist gaat slippen, kracht verliest en zichzelf uitschakelt.

Je zult beginnen met het winnen en aantrekken van levenskracht. Je zult uit de trechter komen waar de narcist in staat is geweest om de narcistische voorraad van jou te extraheren.

Ik weet wel dat het heel moeilijk kan zijn om dit te doen. Het vergt oefening, je bevestiging om je vibratie om te draaien, moet wanneer nodig een constante minute-to-minute toepassing zijn.

Werkelijk als je voelt dat de niveaus van verraad, bedrog, kwaadaardigheid en aanvallen zo buitengewoon zijn dat je jezelf gewoon niet in een vibratie kunt werken die je verdient, kunnen we je helpen je pijnlijke emoties los te laten en je naar je ware vibratie leiden in een zeer korte tijd.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen, en onthoud alsjeblieft:

Je vibratie is je beste verdediging, omdat het echt de schepper van je leven is. Als je in het proces bent van herstel kun je je dan ook inzetten voor solidariteit en ondersteuning van #metoo en tegen seksuele intimidatie.

Raadpleeg het menu, voor recente teksten, contact, free tools, producten en gratis handboek.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop partnergeweld