De narcist stoppen met krankzinnige misbruik? Deel 1b

We geloven in alle illusies die niet de echte waarheid zijn.

Wij geloven dat we het recht hebben om de narcist tot verantwoordelijkheid te dwingen, en dat we het juiste en liefdevolle voorbeeld doen door vast te houden.

We vertellen onszelf dat dit allemaal over toewijding gaat aan een ander en proberen onze relatie op te lossen en de wereld wat beter, maar wat er echt aan de hand is, is deze symbiotische giftige verrijking die we uitspelen met de narcist als een potentieel dodelijk en ongezond zielcontract.

Het is echter echt een deal maken of breken. Het kan ons vernietigen als we niet tot de waarheid ontwaken. Als we dat doen breken met de narcist, dat zullen we evolueren naar een veel hoger niveau van vreugde, vrijheid en kracht dan we ooit hebben ervaren tot nu toe.

De narcist zal ons vervullen.

Dit is de ervaring die we hebben voordat we wakker worden, net als elke afhankelijke persoon die verslaafd is, verkopen we onze ziel aan narcisten in de hoop dat ze ons geven wat we voelen dat ons zal vervullen.

Dat is de prijs, voordat we onszelf genezen tot een solide en genezen innerlijke identiteit die een relatie heeft met onszelf en de gezonde componenten van het leven.

Hoe weten we dat we kunnen putten uit onze Ware Bron in plaats van compleet verdwaald in de armen van een narcist lopen?

We werken samen, we geven onze macht niet langer af.

We accepteren geen niveaus van liefde die minder zijn dan van onszelf houden. Bovendien zijn we in staat om alles te verliezen om alles te krijgen. Ook weten we dat we iets of iemand die niet met ons samenwerkt kunnen loslaten om opnieuw te daten en te regenereren met andere gezonde componenten van het leven, die overvloedig en beschikbaar zijn wanneer we een gezonde innerlijke uitdaging hebben en innerlijke overeenkomst aan waarden met een andere persoon.

deel 1a

deel 1c

kenmerken toxische persoon

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees