In jou is iets creatiefs dat 100% voor het leven gaat na narcisme.

Het kon niet werken omdat je het niet lang genoeg hebt volgehouden.

Het kon niet werken omdat je niet hard genoeg hebt gevochten. Het leven is een strijd en geen rozentuin. Ergens binnen in je is er genoeg creativiteit die het mogelijk maakt om uit de gevangenis te breken van de verslaving aan een narcist.

Gisteren heb je nog niet je beste maal gekookt dat je kon. Verleden week heb je nog niet je mooiste tekening gemaakt dat je kon maken. Een maand terug heb je nog niet het beste artikel geschreven dat je kan schrijven.

Een jaar geleden heb je nog niet het beste idee uitgewerkt dat je ooit hebt gehad. In de laatste tien jaar heb je nog niet je mooiste lach getoond dat je kunt hebben. Afgelopen jaar heb je nog niet de beste dag van je leven gehad. Die is ergens nog binnenin jou.

Weet Je, je bent een mirakel uitkijkend naar een plaats waar het kan gebeuren.

Bovendien heb je verschillende kwaliteiten in jou uit het oog verloren die wensen naar buiten te komen, zoals nu mogelijk is sinds je gebroken hebt met de narcist.

Het is nu de tijd daarvoor. De ruimte is gecreëerd. Iets zeer speciaals kan nu gebeuren in je leven. Dat niemand vertelt dat je te jong, te oud of dat het gedaan is met jou.

Als je nu ’s morgens gaat ontwaken kun je bewust zeggen dat het mooiste nog moet komen. Dit is jouw moment van vrijheid, om die vrijheid te leven. Ben je klaar voor een fantastische episode in je leven?

Wat is de realiteit voor jou aan het verbergen dat je nog niet hebt gezien?

Welk aspect van jezelf is verborgen? Welke sterkte is het dat je te weinig hebt gebruikt? Hoelang zul je leven zonder te weten wat je mogelijkheden zijn, en zonder te weten wie je bent? Als je weet wie je bent dan weet je wie je niet bent.

Als je niet weet wie je bent dan kan gelijk wie een identiteit op je plakken en je zult doen wat ze zeggen. Dat je dit leest vandaag betekent echter dat je ook deze storm kunt overleven. Ooit was je ervan overtuigd dat je deze aanval op je identiteit ook gaat overleven want elk nadeel heeft ook zijn voordeel.

Je kunt jouw focus zo richten op hoop en toekomst, zodat je door de pijn gaat in je leven hoe moeilijk ook, want waarvoor is anders hoop goed? Weet je, je hebt jezelf in je voet geschoten, toen je niet geloofde tot wat je in staat was te verdragen.

Ondanks de hel die je meemaakte, ben je er nog steeds.

Begrip heb je niet van wat je in je hebt, wat je aankan, wie je bent, hoeveel doorzetting je hebt, tot het moment dat de hel losbarst. Tot dat je 100% voor het leven gaat na narcisme, omdat je anders het leven verliest.

Zoals je niet weet wat je aankan tot dat de druk op zijn hoogst is in je leven. Tot dat je jouw ogen langzaam dicht doet weet je niet wat je kan doorstaan, tot mensen je een dolk steken in de rug en je voor dood achterlaten en jezelf gaat redden.

Je weet niet hoeveel moed je hebt tot het moment dat je onder vuur ligt, en de strijd voert als de narcist je kinderen misbruikt – psychologisch –  emotioneel en fysiek. Het schijnt dat je pas begint te leren wat er diep in jezelf is, als je de remote controle van de televisie en je luie zetel verlaat en de hel uitbreekt.

Dat is het moment dat je begint te zien wat je in je hebt en wie je bent.

Ervaring zal je zwaktes doden.

Maar de belangrijkste vraag is ondanks al de antwoorden op de vorige vragen of je nog altijd wil winnen en je dromen bereiken ongeacht de omstandigheden waarin je nu bent.

Kijk, als je dit nu inziet, kan het zijn dat die woorden tot je doordringen dat je je elke dag gaat moeten sterk houden, zodat het een houding wordt. Want je bereikt niets als wrak.

Je gaat iemand worden die rechtop loopt wat er ook gebeurt. Iemand die 100% voor het leven gaat na narcisme.

Je gaat respect afdwingen door de manier hoe je bent, niet door wat je doet, of wat je hebt. Door je karakter, door je persoonlijkheid, door je uitstraling, door je passie, door je geweten, door je wijsheid.

Je wil de vreugde in het leven proeven.

Niet oppervlakkig of kortstondig, die niet 100% voor het leven gaat na narcisme. Niet als een consument.

Als je geen klare visie hebt op je toekomst zal je dat niet bereiken. Als je de beste auto hebt, maar je hebt geen navigatiesysteem dan zal je niet op je bestemming komen. Je komt er wel als je de weg kent of een kaart hebt.

Een schip zonder kapitein is verloren.

Jij gaat de kapitein van je leven moeten worden met een juist navigatiesysteem. Als je niet weet waar je naar toe wilt, zal je maar liggen ronddobberen. Je dient gepassioneerd te zijn over waar je naar toe wilt. Immers gepassioneerd zijn wil zeggen dat je jouw verstand van je hart gebruikt.

Zie je al het bereikte doel voor jou? Dat je 100% voor het leven gaat na narcisme.

Je moet je doel hoog genoeg stellen, en ook in haalbare stukken delen, omdat het de moeite waard zou zijn om ervoor te vechten. Dan alleen kun je het beste voor jezelf bereiken. Je bereikt immers niet het beste voor jezelf per toeval.

En als je beslist dat je aan jouw karakter en persoonlijkheid, vaardigheden zult werken dat dat je toekomst zal helpen. Bovendien zal het ook de toekomst van je kinderen helpen. Dan heb je een doorbraak die generaties zal nawerken.

100% voor het leven gaat na narcisme
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Luister goed en aandachtig want er is geen grotere waarheid dan deze die ik nogmaals zal herhalen:

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe. Als je beslist wat je wilt dat realiteit wordt in je leven dan kun je dat bereiken. Echter, het gaat sneller wanneer je vanuit die overtuiging massale actie onderneemt. Bovendien raad ik je aan de terugkoppeling te gebruiken.

Vanzelfsprekend kun je dat alleen met een laserfocus die 100% voor het leven gaat na narcisme.

Zodra je hebt geleerd jezelf te beschermen heb je ook baat bij een therapeut en alle tools van zelfgenezing die we je aanreiken in het menu.  Dat betekent ook dat als je je emotioneel los hebt gemaakt van de narcistische individuen in jouw leven dat je ook meer baat zult hebben van een therapeut.

Je gaat merken dat je baat hebt bij een goede therapeut, waar je kan aangemoedigd worden. Door gesprek met ervaringsdeskundigen ga je  meer informatie krijgen over jezelf.

Bij coaches en therapeuten leer je bovendien om aan jezelf te werken. In ruime zin is aan jezelf werken ook lezen, mediteren en je eigen besef vormen over een narcistisch aspect door het lezen of luisteren van teksten, of het kijken naar een film.

Jij bent zo’n speciaal persoon die 100% voor het leven gaat na narcisme. Dank je om je tijd te nemen om dit te lezen.

Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Immers als ik van je hoor wat jou het meeste raakte, blijf ik de pols voelen van wat je meemaakt.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees