Emotionele ontwikkeling van de narcist verlamt tussen 5 en 7 jaar!

Emotionele ontwikkeling van de narcist verlamt tussen 5 en 7 jaar!

Je hebt misschien opgemerkt dat het woord ‘kinderachtig’ wordt gebruikt om narcisme te beschrijven.

Narcisten zijn boze kinderen in volwassen lichamen – mannelijk of vrouwelijk! Hun emotionele ontwikkeling verloopt niet een normale evolutie. Het narcistische kind of de adolescent ervaart over het algemeen ernstige schade van de familie waarin hij of zij geboren is.

Als alternatieve mogelijkheid kan narcisme optreden als gevolg van het feit dat een kind te veel rechten krijgt, bijvoorbeeld verwend door een aanmatigende en controlerende moeder die het kind verafgoodt.

Interessant is dat andere kinderen in hetzelfde gezin soortgelijke verlating, teleurstellingen, verstikking en misbruik kunnen doormaken, maar niet het gebrek aan empathie, gebrek aan emotioneel bewustzijn, zelfverloochening en waanvoorstellingen ontwikkelen die de narcist wel doet.

emotionele ontwikkeling
registreer nu

De emotionele ontwikkeling van de narcist is verlamd geraakt ergens tussen de leeftijd van vijf en zeven jaar.

Narcisten hebben niet het vermogen om een ​​’observerend ego’ te hebben, daarom zijn ze vatbaar voor agressieve, beledigende, gewelddadige en wraakzuchtige reacties die emotioneel stabiele en gezonde volwassenen simpelweg niet doen.

De narcist leert tijdens hun emotionele ontwikkeling niet hoe hun gedrag andere mensen beïnvloedt.

Als u lichamelijk gevaar loopt, staan ​​uw veiligheid en die van uw kinderen voorop, en u moet de politie bellen of iemand die u vertrouwt, en naar een veilige plaats gaan. Als u niet in lichamelijk gevaar verkeert, wat moet u dan doen als u wordt geconfronteerd met de driftbui van een narcist?

Reageer niet en ontkoppel!

Narcisten willen jouw reactie, want dat bevestigt voor hen: ‘Ik ben belangrijk genoeg om een ​​andere persoon te beïnvloeden en hun aandacht te trekken.’ Zodra je in de val trapt, ben je precies weer waar ze je willen hebben en geef je de narcistische voorraad die ze zo nodig hebben. Dat is de belangrijkste missie van de narcist in het leven.

Narcistische voorraad krijgen. Ga dat niet doen – stop in plaats daarvan, maak los en loop weg om jezelf bij elkaar te houden, voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Negeer het. Word apathisch! (ook al is het familie, een ouder, een kind enz)

De narcist kan duwen en duwen en duwen, maar zeg deze mantra tegen jezelf in je hoofd:

‘Je hebt geen macht over mij. Innerlijk wezen Ik zorg nu voor je. Jij en ik trekken ons terug om dit op te lossen. ‘

kenmerken van de narcistische vader

oplichter narcist

Alles voor huishouden vind je bij bol.com

Rode Vlaggen voor een pathologisch persoon

Heb je reeds geluisterd naar jouw kleine kind?


door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees