‘Emotionele dwazen’ alleen bedoeld om ‘gebruikt’ te worden. VKoN

Narcisten zijn erg slecht in het begrijpen van menselijke emoties, de behoeften van anderen en hun gevoelens of gezichtspunten. Het is niet zo dat ze het niet kunnen doen. Maar mensen die empathisch zijn beschouwen ze als emotionele dwazen.

Ze begrijpen emoties als empathie en mededogen, maar op een oppervlakkige manier.
En zelfs wanneer ze dat doen, camoufleren ze deze emoties met woede, schuld en minachting voor anderen.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/376287

 

Als het niet hun vermogen was om emoties te begrijpen, zouden ze niet overgevoelig zijn geweest.

Het is gewoon het feit dat ze niet verder kunnen denken dan zijzelf, en dus alleen hun eigen emoties begrijpen.

Toch zullen ze nooit laten zien dat ze in staat zijn om emotioneel te zijn, uit angst om door de andere mensen ‘gebruikt’ te worden.

Dit is een angst die voortvloeit uit hun overtuiging dat ’emotionele dwazen’ om hen heen alleen zijn bedoeld om ‘gebruikt’ te worden en te worden misbruikt.

emotionele dwazen
De narcist zal je straks beschuldigen als het niet goed gaat.

 

Hoewel alle narcisten unieke individuen zijn, hebben ze meestal enkele dingen gemeen, omdat ze allemaal dezelfde problemen delen:

hoe hun wankele zelfrespect te stabiliseren, hoe ze de bewondering en validatie krijgen waar ze naar hunkeren, en hoe ze moeten omgaan met hun buitengewone gevoeligheid voor kleine minpunten en kritiek.

 

De meesten van hen gebruiken zeer vergelijkbare coping-strategieën.

Als je de rode vlaggen in gedachten houdt, en het verschil tussen normaal en pathologisch Narcisme, kun je behoorlijk bedreven raken in het herkennen van de meest voorkomende Narcistische patronen.

Je moet de triangulatietechniek diepgaand begrijpen als je een fixer bent en een sterke empathische antwoord hebt.
Wil je de belangrijkste techniek kennen en hoe je je er tegen wapent?

narcisme.blog schrijf je emoties van je af, emotionele dwazen
Je kunt narcistisch misbruik te boven komen.

 

De eerste vlag is Statusbewustzijn:

Een narcist doet uitspraken die aantonen dat zij zich bijzonder bewust zijn van statusmarkers. Ze vestigen vaak de aandacht op de status van hun eigen persoon of die van anderen.

Ze kunnen opmerkingen maken, zoals: “Weet je hoe rijk hij is?” “Elke belangrijke persoon in de stad zal op dat liefdadigheidsfeest zijn. Ik moet daar zijn of iedereen zal denken dat ik een uitnodiging geen heb gekregen. ‘

Als je ook open staat om meer te leren van Melanie Tonia Evans bekijk dan het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.