Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Een drugsdealer narcist die een narcistische emotie aan je leverde.

Je bent geschokt dat je niet weg kunt komen van de narcist. Kan ik dan niet bij deze persoon vandaan blijven? Het maakte niet uit hoeveel pijn hij of zij doet, ik laat hem altijd terug binnen. Of hoe graag je ook wilt stoppen met geobsedeerd te zijn over deze drugsdealer narcist, je kunt er gewoon niet mee stoppen, als je niet het nodige doet.

Waarom, net als je denkt dat het goed met je gaat dat je nog nooit zolang “geen contact” nam en nooit meer contact met deze persoon zal opnemen, merk je dat je toegeeft. Je stuurt hem een ​​sms, net alsof hij een drugsdealer narcist is?

Dit wil ik dat je weet – mensen die ooit verslaafd waren aan heroïne, hebben me verteld dat het gemakkelijker was om van harddrugs af te komen dan het opgeven van een narcist. Ik ben het daarmee eens. Weggeraken van narcistisch misbruik was een van de grootste uitdagingen in mijn leven. Ik dacht dat HIJ het probleem was, maar het was pas toen ik besefte WAT er echt aan de hand was dat ik in staat was om los te laten, weg te blijven, nooit meer terug te gaan en beter te worden.

Melanie Tonia Evans is echt gekwalificeerd om hierover te praten, omdat zij 2 ervaringen heeft opgedaan met drugsmisbruik. Eén die haar bijna had gedood.

De afgelopen 12 jaar heeft zij haar leven gewijd aan het helpen van mensen om te genezen en te gedijen na misbruik.

Nederig, miljoenen mensen uit meer dan 120 landen zijn nu positief beïnvloed door haar werk. Godzijdank werkte wat ze ontdekte niet alleen voor haar en mij. Haar programma heeft zoveel anderen geholpen om zich te scheiden van misbruikers zonder de angst, dwangmatige trekken, wanhoop en machteloosheid en hulpeloosheid die zo kenmerkend zijn voor giftige relaties.

Zonder twee belangrijke opvattingen kan het bijna onmogelijk zijn om je volledig los te maken van iemand die misbruik maakt.

De eerste van deze opvattingen is peptideverslaving. Je persoonlijke drugsdealer narcist.

Fysiologische Peptideverslaving

Peptideverslaving kan voorkomen bij elke giftige persoon in jouw leven – zoals een echtgenoot, minnaar, familielid, baas, collega… of vriend… wie dan ook.

Voordat ik beschrijf wat peptideverslaving is, wil ik dat je begrijpt dat de verslaving die je hebt aan een misbruiker NIET alleen mentaal is. Het is vooral fysiologisch. Het is letterlijk een chemisch proces dat plaatsvindt in de cellen van je lichaam.

Hoe het werkt is als volgt – elke keer dat je een ‘ervaring’ hebt, heb je er een emotionele reactie op. Er is een bewustzijn in je zintuiglijke lichaam dat eerst reageert voordat je hersenen een gebeurtenis herkennen. Daarna pikt je geest de emotionele reactie op en creëert een elektrische lading die vervolgens een bericht stuurt naar de hypothalamus in je hersenen, de chemische fabriek.

Er is een chemische stof (peptide) voor elke ervaren emotie – gaande van gelukzaligheid en liefde tot terreur, liefdesverdriet en wanhoop. De sterkste emotionele reacties creëren de grootste elektrische ladingen die vervolgens de grootste hoeveelheid peptiden (overeenkomstige chemicaliën van de drugsdealer narcist) creëren.

Deze chemicaliën komen vervolgens vrij in jouw bloedbaan, waar ze worden opgenomen door de cellen in jouw lichaam.

Wanneer ze je cellen binnenkomen, VOEL je deze hits somatisch.

Liefde en gelukzaligheid voelen warm, troostend en levensbevestigend aan. Terreur, liefdesverdriet en wanhoop of een vreselijk peptide zoals woede, verraad en slachtofferschap, voelen letterlijk fysiek pijnlijk aan.

Ze voelen zwaar, met koude rillingen, angstaanjagende triggers of zelfs paniek. “Goede” peptiden zijn gezond, ze ondersteunen de opname van zuurstof en voedingsstoffen in uw cellen. “Slechte” peptiden zijn ongezond, ze remmen de opname van zuurstof en voedingsstoffen in jouw cellen. Nu is hier het belangrijkste punt – peptiden zijn ZEER verslavend.

In laboratoriumexperimenten ontdekten ze dat ratten peptiden verkozen boven voedsel en zelfs water.

Als u grote doses van een peptide (goed of slecht) krijgt, verdubbelen de specifieke receptoren zich voor DAT peptide worden gegenereerd elke keer dat jouw cel zich deelt.

Dit betekent dat je letterlijk bedraad bent om meer van dat peptide te ontvangen, en je cellen zullen daadwerkelijk het peptide waaraan ze verslaafd zijn gaan zoeken (erger dan een ziekelijke begeerte).

Stel dat je vroeger enorme en regelmatige daden van “verlating” hebt gehad.

Als dat een angstaanjagende emotie voor je is, zorgt dat voor een GROTE hit van peptiden. Zelfs als je de angst van die emotie al een tijdje niet voelt, zullen je cellen, nadat ze hun klap van “verlating” hebben gekregen, een deel van het peptide afscheiden dat ze hebben tegengehouden, wat dan je hersenen zal raken en je weer aan het denken zal zetten over “verlating”.

Dan gaat je elektrische signaal af, gaat de hypothalamus aan het werk en wordt het peptide opnieuw aangemaakt en gedistribueerd. “Dank je”, zegt je cel, “ik heb net mijn hit!”

Wat nog erger is, is dat je hele onderbewuste drijfveren je zullen dwingen om weer in contact te komen met de bron van het peptide – de narcist (de drugsdealer) die die emotie bij je heeft overgebracht.

Begrijpt je nu wat er aan de hand is met de drugsdealer narcist en jij?

Kun je zien dat dit te maken heeft met chemische processen in je lichaam en dat je niet “gek” wordt? Kun je begrijpen dat je letterlijk cellulair verslaafd bent aan het krijgen van meer van de grote stromen van emoties die je zo veel pijn hebben gedaan? Het is belangrijk dat je dit begint te begrijpen, omdat je weet dat je niet GEK wordt of dat je vreselijk defect bent.

De reden waarom je niet kunt stoppen met denken aan de narcist, is wat er met je gebeurd is.

Jouw peptide verslaving oplossen en “geen contact” met de drugsdealer narcist

Dat je opnieuw probeert contact te maken, is omdat de cellen van je lichaam verslaafd zijn aan deze persoon en het vreselijke trauma dat ze veroorzaken.

Maar in plaats van dit proces alleen uit te leggen wat er ECHT aan de hand is, ben ik volledig toegewijd om je de ABSOLUTE oplossing te bieden om jouw peptideverslaving op te lossen en je te laten zien hoe het mogelijk is om ervan af te komen.

Uit deze peptide verslaving als je er niets aan doet, ontstaat om traumabinding.

Dit is de andere belangrijke reden waarom je gehecht bent gebleven aan iemand, ongeacht hoeveel pijn ze je hebben gedaan.

Ik stuur je liefde, kracht, duidelijkheid en genezing.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees