Je kunt werken aan een innerlijke krachtige verschuiving.

Ik zal je laten zien hoe je dit kunt bereiken.

Als deze video je wakker heeft gemaakt en je weet dat je Ware Leven op je wacht, kom dan bij mij in ons programma en supportgroep, waar je zult gedijen, en als je ook de Engelse taal begrijpt klik dan ook op de link van Melanie.

En als je dit leuk vond geef het dan een duim.

Deel dit ook met je kennissen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd kijk ik er naar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Suggesties, commentaren of vragen? Ik hoor het graag en antwoord.

Sharing is caring.

 

 

 

You may also like...

3 Comments

  1. damien muriel

    heel leerrijk en ben ik met bezig !! herken en erken vele van de info!!! moet zeker veel gedeeld worden om elk een die narcisme onderging bewust te maken !!!

  2. Christiane Descamps

    Na het bekijken van deze video komt me volgende vraag op: kan ik de narcist en zijn flying monkey’s deblokkeren op mijn facebook? Het kan me niet meer schelen wat hij of zij van mij zien, ik ben immers mezelf en waarachtig. Of liever niet?

  3. Het hangt ervan af met welk doel je een profiel hebt. Als dat de bedoeling is voor vrienden, en je weet dat deze personen onbetrouwbaar zijn, dan is dat goed dat je denkt dat ze je niet meer kunnen triggeren, maar als je vrienden zichtbaar zijn, kunnen ze wel die vrienden lastig vallen, en misschien willen ze dat niet. Maar ikzelf hou mijn pagina’s clean. Als ik bijvoorbeeld een extreme opvoeding hoor dan smijt ik die er af. En als ik een belediging zie, dan blokkeer ik die definitief. Maar bijvoorbeeld ivm familie kan het soms de enige manier zijn hoe je nog iets te zien krijgt van de kleinkinderen en dan deblokkeer ik, als de bui gaan liggen is. Nu alles hangt af van de intentie van jezelf. Is het de bedoeling om te tonen dat je geen schrik meer hebt enz dan zou ik daar geen energie in steken zelfs niet om te deblokkeren. Je focus dient alles behalve op de narcist en de vliegende apen te liggen, dus is de vraag op zich al een soort tijdverlies. Maar er kunnen eigen belangen een rol spelen waarvan ik niet op de hoogte ben bij jou. Dan is het altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Neem nu een narcist die zijn alimentatie niet betaald maar ondertussen wel reisjes maakt enz, en daar foto’s over plaatst openbaar. Dat is interessante juridische informatie. Begrijp je? Bedoeling is dan wel iets te bereiken dat bijdraagt aan jouw leven. Maar in principe wil je met onbetrouwbare mensen niets meer te maken hebben. Dus in het algemeen geblokkeerd laten, maar er kunnen specifieke situaties zijn waar de informatie die ze plaatsen wel belangrijk is, niet om je er druk over te maken, of uit nieuwsgierigheid, maar om een procedure te kunnen starten. mvg Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!