Ben je verstrikt in het liefdesbombardement?

Zou je willen dat je de toekomstige gedupeerden van de narcist kon inlichten?

Wil je elk beetje misbruik en trauma dat de sociopaat je heeft laten maken voor hun toekomstige doelen ooit laten zien? Laat me je dit vragen: als iemand je zou hebben gewaarschuwd in de tijd dat de neuropaat je overstelpte met een liefdesbombardement en idealisering, had je dan geluisterd?

Zou je het zelfs hebben geloofd dat het een liefdesbombardement was?

De narcist is zo overtuigend en indrukwekkend in haar opvoering tegenover haar prooi dat er niet veel kans is dat ze zelfs zullen luisteren.

Ik herinner me dat zoveel van mijn vrienden, collega’s,  studenten en zelfs zakelijke klanten me alles vertelden van wat een kutwijf ze was, tot de echt slechte vibraties die ze om zich heen kregen, en zelfs sommigen zeiden dat ze dachten dat zij gewoon griezelig was.

Mijn fitness studenten gaven haar de bijnaam “The Asshole”.

Waarom heb ik als een empathische persoon dat niet opgepikt?

Eenvoudig.

Haar act is zo geperfectioneerd en bij elk slachtoffer leert zij bij om empathie te faken.

Ik was verstrikt in h liefdesbombardement-schertsvertoning.

Ik wilde dat zij alles zou zijn wat zij deed alsof zij dat was. Zij was in mijn ogen de sociale ondernemer dus maakte ik een onbewuste beslissing om mijn gevoel en mijn vrienden te negeren.

Hoe zeer wil ik nu dat ik zou hebben geluisterd.

Helaas zal elk toekomstig doelwit van de psychopaat hetzelfde destructieve pad moeten afleggen dat je deed, terwijl zij berekenend en methodisch hun wereld aan flarden scheurt.

De narcist weet dit. Zij rekent erop. Haar act is zo geperfectioneerd en zij heeft je al afgeschilderd als een gek die niet over haar heen kan komen, allemaal om te voorkomen dat haar plan wordt gedwarsboomd.

De volgende in lijn en alle slachtoffers daarna zullen hun leven ondersteboven keren, terwijl ze voor haar werken en verdoofd proberen te begrijpen wat er met hen gebeurt. En er is niets dat u kunt doen om hen te redden.

stofzuigen is geen compliment, liefdesbombardement
klik op de foto

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

knop meer info

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees