Ben je verstrikt in het liefdesbombardement?

Zou je willen dat je de toekomstige gedupeerden van de narcist kon inlichten?

Zou je willen dat je de toekomstige gedupeerden van de narcist kon inlichten?

Wil je elk beetje misbruik en trauma dat de sociopaat je heeft laten maken voor hun toekomstige doelen ooit laten zien?

Laat me je dit vragen: als iemand je zou hebben gewaarschuwd in de tijd dat de neuropaat je overstelpte met lovebombing en idealisering, had je dan geluisterd?

Zou je het zelfs hebben geloofd dat het een liefdesbombardement was?

De narcist is zo overtuigend en indrukwekkend in haar opvoering tegenover haar prooi dat er niet veel kans is dat ze zelfs zullen luisteren.

Ik herinner me dat zoveel van mijn vrienden, collega’s,  studenten en zelfs zakelijke klanten me alles vertelden van wat een kutwijf ze was, tot de echt slechte vibraties die ze om zich heen kregen, en zelfs sommigen zeiden dat ze dachten dat zij gewoon griezelig was.

Mijn fitness studenten gaven haar de bijnaam “The Asshole”.

Waarom heb ik als een empathische persoon dat niet opgepikt?

Eenvoudig.

Haar act is zo geperfectioneerd en bij elk slachtoffer leert zij bij om empathie te faken.

Ik was verstrikt in h liefdesbombardement-schertsvertoning.

Ik wilde dat zij alles zou zijn wat zij deed alsof zij dat was. Zij was in mijn ogen de sociale ondernemer dus maakte ik een onbewuste beslissing om mijn gevoel en mijn vrienden te negeren.

Hoe zeer wil ik nu dat ik zou hebben geluisterd.

Helaas zal elk toekomstig doelwit van de psychopaat hetzelfde destructieve pad moeten afleggen dat je deed, terwijl zij berekenend en methodisch hun wereld aan flarden scheurt.

De narcist weet dit. Zij rekent erop. Haar act is zo geperfectioneerd en zij heeft je al afgeschilderd als een gek die niet over haar heen kan komen, allemaal om te voorkomen dat haar plan wordt gedwarsboomd.

De volgende in lijn en alle slachtoffers daarna zullen hun leven ondersteboven keren, terwijl ze voor haar werken en verdoofd proberen te begrijpen wat er met hen gebeurt. En er is niets dat u kunt doen om hen te redden.

klik op de foto

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Aanverwante teksten.

Kinderen op de eerste plaats.

René Girard mimesis and theory/ on demystificaction of narcissism

klik op de foto

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%