Online inkomsten: belangrijke juridische informatie.

Online inkomsten: belangrijke juridische informatie.

Geen garantie voor online-inkomsten.

Het is duidelijk dat de online-inkomsten die soms getoond worden als voorbeeld voor wat je online kunt verdienen buitengewoon zijn.

De gemiddelde inkomsten of de voorbeelden en getuigenissen zijn soms acteurs en soms ook niet  zoals dikwijls. Maar stel dat ze echt zijn dan mag je ze nooit opvatten als een garantie van inkomsten.  Pas op je krijgt dan wel een onbewust gevoel dat je dat ook zou kunnen.

In plaats van ze te geloven in het beste geval zijn ze ontworpen om je een idee  te geven van wat er mogelijk is. Je moet immers naast kennis ook noch heel wat werk verzetten om resultaten te behalen.

online inkomsten
Online netwerken: Tips voor branding van uw blog.

Succes in online business – zoals met alles, vergt leiderschap, hard werk en toewijding om online inkomsten te bekomen.

Als iemand je wilt helpen met een  weloverwogen beslissing te maken om geld te verdienen online dan moet je verder gaan dan de openbare inkomsten verklaring, een document dat bij een affiliatie programma wettelijk vereist is.

Ook als je uiteindelijk iets koopt als gevolg van het lezen van e-mails die door inschrijven of rechtstreeks door een publiciteit op een website zal er iemand waarschijnlijk een commissie verdienen. Dat zegt toch niets over de hoogte van de inkomsten van die persoon.

Zoals je misschien hebt gemerkt hebben we inkomsten via bol.com en het Engelstalige MTE-programma als affiliate. Deze inkomsten zijn slechts gedeeltelijk voldoende om de kosten te betalen voor het open houden van deze website. Ik promoot dan ook geen andere programma’s die niet geassocieerd zijn met zelfgenezing.

Heb je nog vragen? Laat het me weten.

Doe narcisme.blog groeien.

Dag lieve vriend, een kort berichtje om je te melden dat je via onze website narcisme.blog  alle producten online kunt bestellen via bol.com i.v.m. zoals boeken, muziek, films & series, games, speelgoed, babyproducten, mooi & gezond, koken, tafelen & huishouden, elektronica, sieraden, dierenproducten, horloges & accessoires, klussen, tassen & reisbagage, computer, sport & vrije tijd, tuin, wonen, mode & accessoires enz.  

Je vindt de bol.com publiciteit onderaan de website en ook hier:

 Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 

Daarop ontvang ik dan 6 % tot 8 % commissie die gebruikt wordt om de website narcisme.blog draaiende te houden.  Dank je wel! 

Ik wens je nog een fijne dag en een aangename week. 

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt, kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP-programma door de link te klikken in het menu. Daarbij kun je daar alvast al het gratis Engelstalig handboek Narcissistic Abuse downloaden. Je kunt je in het menu ook inschrijven voor een gratis masterclass met als onderwerp Recover, Heal & Thrive.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive zelfgenezing Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Dit is een opiniestuk en bevat de ervaringen van één persoon met narcisten in hun leven. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van een professionele psychiatrische diagnose.

Daarbij dient deze informatie niet te worden opgevat als medisch advies. Medisch advies verkrijg je door een persoonlijk gesprek met een arts. Daarom bezoek regelmatig jouw  huisarts als je onder stress staat.

Laat je regelmatig controleren op gezondheidsrisico’s.

Je dient zeker bewijzen te verzamelen als je partnergeweld ondergaat en er met jouw arts overpraten.

Het ervaren van de liefde en steun van vrienden is enorm belangrijk. Mensen die je zullen helpen wanneer je de moed vindt om te vertrekken is een ongeëvenaard voordeel. Neem contact met mij op Facebook om ondersteuning te krijgen.

Ik weet dat het moeilijk is om een leven lang conditionering af te leren. Uiteindelijk moeten we ergens beginnen en er is nog nooit een betere tijd geweest dan nu.

Disclaimer: Ik ben geen geestelijke gezondheidszorg professional. In plaats daarvan schrijf ik uit eigen ervaring. Mijn artikelen over narcisme zijn bedoeld als ondersteuning, en niet als advies.

Annemie Persyn Declercq is wel orthopedagoge. Het is mijn persoonlijke mening dat hoe meer we leren over misbruik technieken, hoe minder effectief ze zullen zijn. We doen periodieke berichten over narcistisch misbruik. Omdat narcisten erg slecht zijn voor onze gezondheid.

Ik vind het mijn plicht om mensen te waarschuwen voor deze roofdieren. Alle natuurlijke remedies in de wereld onvoldoende om te compenseren voor de voortdurende systematische emotionele mishandeling. Solidariteit is echt nodig. Er zijn handen tekort om te helpen bij het verwerken van de traumatische ervaringen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees