foto bij post van narcisme.blog VKoN

Geen garantie voor online inkomsten.

Het is duidelijk dat de online inkomsten die soms getoond worden als voorbeeld voor wat je online kunt verdienen buitengewoon zijn.

De gemiddelde inkomsten of de voorbeelden en getuigenissen zijn soms acteurs en soms ook niet  zoals dikwijls. Maar stel dat ze echt zijn dan mag je ze nooit opvatten als een garantie van inkomsten.  Pas op je krijgt dan wel een onbewust gevoel dat je dat ook zou kunnen.

In plaats van ze te geloven in het beste geval zijn ze ontworpen om u een idee  te geven van wat er mogelijk is. Je moet immers naast kennis ook noch heel wat werk verzetten om resultaten te behalen.

Triangulatie van de narcist in sociale media om jou te vernietigen, online inkomsten
Online netwerken: Tips voor branding van uw blog.

Succes in online business – zoals met alles, vergt leiderschap, hard werk en toewijding om online inkomsten te bekomen.

Als iemand u wilt helpen met een  weloverwogen beslissing te maken om geld te verdienen online dan moet je verder gaan dat de openbare inkomsten verklaring, een document dat bij een affiliatie programma wettelijk vereist is.

Ook als je uiteindelijk iets koopt als gevolg van het lezen van e-mails die door inschrijven of rechtstreeks door een publiciteit op een website zal er iemand waarschijnlijk een commissie verdienen. Dat zegt toch niets over de hoogte van de inkomsten van die persoon.

Heb je nog vragen? Laat het me weten.

Lees meer

Disclaimer: Dit is een opiniestuk en bevat de ervaringen van één persoon met narcisten in hun leven. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van een professionele psychiatrische diagnose.

Daarbij dient deze informatie niet te worden opgevat als medisch advies. Medisch advies verkrijg je door een persoonlijk gesprek met een arts. Daarom bezoek regelmatig uw  huisarts als je onder stress staat.

Laat u regelmatig controleren op gezondheidsrisico’s.

U dient zeker bewijzen te verzamelen als u partnergeweld ondergaat en er met uw arts overpraten.

Het ervaren van de liefde en steun van vrienden is enorm belangrijk. Mensen die je zullen helpen wanneer je de moed vindt om te vertrekken is een ongeëvenaard voordeel. Neem contact met mij op Facebook om ondersteuning te krijgen.

Ik weet dat het moeilijk is om een leven lang conditionering af te leren. Uiteindelijk moeten we ergens beginnen en er is nog nooit een betere tijd geweest dan nu.

Disclaimer: Ik ben geen geestelijke gezondheidszorg professional. In plaats daarvan schrijf ik uit eigen ervaring. Mijn artikelen over narcisme zijn bedoeld als ondersteuning, en niet als advies.

Annemie Persyn Declercq is wel orthopedagoge. Het is mijn persoonlijke mening dat hoe meer we leren over misbruik technieken, hoe minder effectief ze zullen zijn. We doen periodieke berichten over narcistisch misbruik. Omdat narcisten erg slecht zijn voor onze gezondheid.

Ik vind het mijn plicht om mensen te waarschuwen voor deze roofdieren. Alle natuurlijke remedies in de wereld onvoldoende om te compenseren voor de voortdurende systematische emotionele mishandeling. Solidariteit is echt nodig. Er zijn handen tekort om te helpen bij het verwerken van de traumatische ervaringen.

Doe narcisme.blog groeien.

Dag lieve vriend, een kort berichtje om je te melden dat je via onze website narcisme.blog  alle producten online kunt bestellen via bol.com i.v.m. zoals boeken, muziek, films & series, games, speelgoed, babyproducten, mooi & gezond, koken, tafelen & huishouden, elektronica, sieraden, dierenproducten, horloges & accessoires, klussen, tassen & reisbagage, computer, sport & vrije tijd, tuin, wonen, mode & accessoires enz.  

Je vindt de bol.com publiciteit onderaan de website en ook hier:

 Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 

Daarop ontvang ik dan 6 % tot 8 % commissie die gebruikt wordt om de website narcisme.blog draaiende te houden.  Dank je wel! 

Ik wens je nog een fijne dag en een aangename week. 

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door de link te klikken in het menu.

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Doe een eenmalige donatie

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
Annemie Persyn Declercq

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!

%d bloggers liken dit: