Belangrijke juridische informatie over online inkomsten.

Geen garantie voor online inkomsten.

Het is duidelijk dat de inkomsten die soms getoond worden als voorbeeld voor wat je online kunt verdienen buitengewoon zijn.

De gemiddelde inkomsten of de voorbeelden en getuigenissen zijn soms acteurs en soms ook niet  zoals dikwijls. Maar stel dat ze echt zijn dan mag je ze nooit opvatten als een garantie van inkomsten.  Pas op je krijgt dan wel een onbewust gevoel dat je dat ook zou kunnen.

In plaats van ze te geloven in het beste geval zijn ze ontworpen om u een idee  te geven van wat er mogelijk is.

Succes in online business – zoals met alles,  vergt leiderschap, harde werk en toewijding om online inkomsten te bekomen.

Als iemand u wilt helpen met een  weloverwogen beslissing te maken om geld te verdienen online dan moet je verder gaan dat de openbare inkomsten verklaring, een document dat bij een affiliatie programma wettelijk vereist is.

Ook als je uiteindelijk iets koopt als gevolg van het lezen van e-mails die door inschrijven of rechtstreeks door een publiciteit op een website zal er iemand waarschijnlijk een commissie verdienen. Dat zegt toch niets over de hoogte van de inkomsten van die persoon.

Liefs xx

Annemie Persyn Declercq Orthopedagoge

Heb je nog vragen? Laat het me weten.

Lees meer

Wie zegt dat je niet meer dan 60 jaar oud kunt zijn en een zinvolle activiteit kunt ontwikkelen?

Geef een reactie, vraag of antwoord.