Vooruit naar actualisatie en manifestatie na misbruik.

Vooruit naar actualisatie en manifestatie na misbruik.

Wanneer we traumavrij beginnen te worden, willen we groeien en uitbreiden! We willen onze dromen ervaren, en alle energie die vroeger werd gebruikt om onze wonden te overleven, wordt nu losgelaten in afwachting van een glorieuze schepping, van actualisatie en manifestatie.

‘Misschien gaat de reis er niet zozeer om dat je iets wordt. Gaat het erom dat je niet alles wordt wat jij niet echt bent, zodat je kunt zijn wie je in de eerste plaats moest zijn?’
Paulo Coelho

actualisatie en manifestatie
@zelfzorgHelp

Onze reis stopt niet na herstel van narcistisch misbruik.

Er is een volgende stap waarbij alles draait om “wat is het blokkeren van mij van mijn dromen en wensen?” Er is maar een component van je die niet werkt om je droomleven te hebben. Dat is het blok in je onderbewustzijn, waardoor je energie niet gaat stromen.

Je bewuste (wat je wilt) en bovenbewuste (Ziel / Creatie) zijn het al eens. En je Hogere Macht wil precies voor je wat je wilt en staat klaar om het te schenken.

De ENIGE ontbrekende component zijn je onderbewuste programma’s voor actualisatie en manifestatie!

Met Quanta Freedom Healing laat je dat blok los (gebrekkige overtuiging / loskoppeling van Creatie / trauma) en breng je meer van je Superbewustzijn binnen.

Dit versterkt je uitlijning in waardig-zijn, en de actualisatie en manifestatie van wat je wilt. Makkelijker dan je ooit zou kunnen geloven.

En daarom heeft Melanie haar Bekrachtigde Zelfcursus gemaakt om je echt te helpen om naar het volgende niveau van je geweldige leven te komen na Narcistisch Misbruik.

Voor meer details, bekijk deze link. Ik zou graag willen dat je ook komt en met me meedoet op DIT volgende niveau – het is echt iets anders!

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie-expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie-expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie-expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert over herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma
meer te weten komen