Opgelucht. Extatisch. Boos. Duizelig.

Het is mogelijk dat je zo’n gevoel hebt na een scheiding van een narcist. Ben je in een wanhopige behoefte naar een beetje rust?  We ervaren een veelheid aan gevoelens bij het doorlopen van een scheiding van een narcist. Meestal heb je een mix van gevoelens en vaak alles tegelijk. Hoe ook dat stemmetje klinkt in je hoofd, je kunt er een stem aangeven, bij ons zullen we uw stem horen.

Er is hoop na scheiding van en narcist.

Scheiding van een narcist doet pijn door de schaamte en de geleden vernedering wegens de afhankelijkheid. Dus ga je gang – schreeuw, schreeuw en snik, of verwoordt het bang op uw toetsenbord tot je vingers pijn doen.

Je bent niet alleen, en, belangrijker nog; je bent niet de eerste die zich op deze manier voelt.

Dus, doof dat stemmetje uit dat zegt het komt niet goed met jou, jouw leven is niet veel waard en weet dat je altijd iemand hier kan vinden die precies heeft doorgemaakt wat jij nu doormaakt.

Is er Humor?

Echtscheiding is niet om te lachen. Totdat het om te lachen is.  Wij respecteren en begrijpen de voormalige pijn, maar hopen met u op het laatste.  Dat u zal lachen.

Of het nu door een aantal van de overpeinzingen is als je een aantal blogs leest, of wat je ontdekt in parodieën op narcisten, of door de fratsen van deze heel belangrijke personen, we hopen te onthullen dat de beste genezing kan komen door een glimlach, of beter nog, door te lachen tot het pijn doet!

Er is het Leven ondanks de narcist.

We proberen om de ellende te nemen uit medelijden. Zelfs als uw scheiding van een narcist niet lelijk was, je kon niet meer geluk voelen bij een narcist, want alles was fake. Daarom is echtscheiding van een narcist niet iets wat gemakkelijk is.  Maar samen kunnen we er overheen stappen, uiteindelijk.

Ik hoop dat je veel waarheden en herkenningen vindt in VKoN en boven alles dat het leven verder gaat.

scheiding van een narcist zoek verbinding met nieuwe anderen

Verbinding met nieuwe anderen na scheiding van een narcist.

Gescheiden personen van narcisten hoeven niet het resterende deel van een gebroken paar te zijn.  Ze kunnen volwaardige leden van een gemeenschap worden als ze zich losrukken uit hun isolement.  Misschien dien je te verhuizen omdat de omgeving teveel geïntoxiceerd werd door de narcist en de ‘vliegende apen‘.

In narcisme-kringen staan ze bekend als de Flying Monkeys, de medestanders van de narcist.

We zijn allemaal verschillend, maar in veel opzichten precies gelijk.

Rijk, arm, zwart, wit, jong, ouder, Baptist, boeddhistisch, orthodox-joodse, Ierse Katholiek, atheïst, agnost gaan veelal gelijklopend om met oude, nieuwe of eventueel dreigende echtscheiding van een narcist. Op dit moment, in deze ruimte en tijd heeft een gedeelde omstandigheid (het leven met narcisme) ons bij elkaar gebracht om elkaar te ondersteunen, te horen, te informeren en elkaar te inspireren.

Zullen we transformeren tot een sterke zusterschap en broederschap? Laat het me weten in de commentaren of ga naar mijn Facebook pagina.

Johan Persyn

PS : Vindt u deze tekst interessant, leerrijk, controversieel, of hebt u eens kunnen glimlachen van herkenning en erkenning? 

Aanverwante artikels

Leven met een narcist: niet gemakkelijk. In relatie blijven met een narcist: nog moeilijker. Een scheiding voorkomen: mogelijk maar onwaarschijnlijk.

7 Tips Om Simpel & Snel Te Scheiden Van Een Narcist

Een scheiding met een narcist voorkomen? Art. 1

Play
Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.