Scheiding van een narcist.

Opgelucht. Extatisch. Boos. Duizelig.

Het is mogelijk dat je zo’n gevoel hebt na een scheiding van een narcist. Ben je in een wanhopige behoefte naar een beetje rust?  We ervaren een veelheid aan gevoelens bij het doorlopen van een scheiding van een narcist.

Meestal heb je een mix van gevoelens en vaak alles tegelijk. Hoe ook dat stemmetje klinkt in je hoofd, je kunt er een stem aangeven, bij ons zullen we uw stem horen.

@narcismeHelp

Er is hoop na scheiding van een narcist.

Scheiding van een narcist doet pijn door de schaamte en de geleden vernedering wegens de afhankelijkheid. Dus ga je gang — schreeuw en snik, of verwoordt het bang op uw toetsenbord tot je vingers pijn doen.

Je bent niet alleen, en belangrijker nog. Je bent niet de eerste die zich op deze manier voelt.

Dus, doof dat stemmetje uit dat zegt het komt niet goed met jou. Doof dat stemmetje dat zegt dat jouw leven niet veel waard is. Weet dat je altijd iemand hier kan vinden die precies heeft doorgemaakt wat jij nu doormaakt.

Is er humor hierin?

Echtscheiding is niet om te lachen. Totdat het om te lachen is.  Wij respecteren en begrijpen de voormalige pijn, maar hopen met u op het laatste.  Dat u zult lachen.

Of het nu door enkele van de overpeinzingen is als je enkele blogs leest, of wat je ontdekt in parodieën op narcisten, of door de fratsen van deze veel te belangrijke personen, we hopen te onthullen dat de beste genezing kan komen door een glimlach, of beter nog, door te lachen tot het pijn doet!

Er is het Leven ondanks de narcist.

We proberen om de ellende weg te nemen uit medelijden. Zelfs als uw scheiding van een narcist niet lelijk was, je kon niet meer geluk voelen bij een narcist, want alles was vals.

Daarom is echtscheiding van een narcist niet iets wat gemakkelijk is.  Maar samen kunnen we er overheen stappen, uiteindelijk.

Ik hoop dat je veel waarheden en herkenningen vindt in VKoN en boven alles beseft dat het leven verder gaat.

Verbinding met nieuwe anderen na scheiding van een narcist.

Gescheiden personen van narcisten hoeven niet het resterende deel van een gebroken paar te zijn.  Ze kunnen volwaardige leden van een gemeenschap worden als ze zich losrukken uit hun isolement.

Misschien dien je te verhuizen, omdat de omgeving teveel geïntoxiceerd werd door de narcist en de ‘vliegende apen‘.

In narcisme kringen staan ze bekend als de Flying Monkeys, de medestanders van de narcist. (vliegende apen)

We zijn allemaal verschillend, maar in veel opzichten precies gelijk.

Rijk, arm, zwart, wit, jong, ouder, baptist, boeddhistisch, orthodox-joodse, Ierse Katholiek, atheïst, agnost gaan vaak gelijklopend om met oude, nieuwe of eventueel dreigende echtscheiding van een narcist.

Op dit moment, in deze ruimte en tijd heeft een gedeelde omstandigheid (het leven met narcisme) ons bij elkaar gebracht om elkaar te ondersteunen, te horen, te informeren en elkaar te inspireren.

Zullen we transformeren tot een sterke zusterschap en broederschap? Laat het me weten in de commentaren of ga naar mijn Facebookpagina.

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel! Reactie annuleren