geheime narcist

Fake nederigheid dient hun Pr-campagne.

Ze willen worden gezien als humanitairen, filantropen of iemand die zich zorgen maakt over andere mensen, dieren of het milieu.

Geschatte leestijd: 14 minuten

 Wat ze eigenlijk doen, is een goed imago creëren. Ze willen dat iedereen denkt dat ze goede mensen zijn, nederig en onschuldig, terwijl ze in werkelijkheid alleen maar hun arrogantie en gevoel van gerechtigheid verdoezelen.

Het is vriendelijk om ze te willen genezen, maar het is beter je tijd te besteden aan jezelf zoveel te waarderen als je zou willen. Helaas dat heb je nog niet geleerd. Op die manier (van hen niet te willen genezen) tolereer je nooit minder dan je weer verdient.

Een heimelijke narcist heeft geen tijd nodig om je persoonlijk te waarderen.

Hij gedraagt ​​zich negatief, omdat er iets ongezond in hem is, niet omdat er iets mis is met jou.

Wanneer een geheime narcist begint met ‘Ik wil geen reactie van u‘, kunt u er zeker van zijn dat ze een reactie van u willen.

Ze hopen dat je het aas neemt.

Ze denken: “Oh, als ik zeg dat ik geen reactie wil, zullen ze reageren om me te trotseren.”

Het punt is dat je iets niet mag doen, omdat iemand je zegt dat niet te doen.

Geheime narcisten gebruiken valse nederigheid om energie en emoties van anderen te verkrijgen. Valse nederigheid is één van de rode vlaggen om een ​​geheime narcist op het spoor te komen.  Als je buikgevoel je dat zegt weet dat er dan meer aan de hand is. 

De geheime narcist of manipulator is een robotmachine van onwaarheid. Alles wat ze doen is nep: hun zoetheid, vrijgevigheid, medeleven, bezorgdheid.

Hun nep-nederigheid is een teken van de arrogantie, de onzekerheid en het egoïsme dat achter hun façade schuilgaat.

Het is belangrijk om dit patroon te herkennen aan het begin van een relatie of wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe vriend leert kennen.

Maar als je dit vermoedt van een persoon die je al lang kent en je niet meer weet hoe de vroege gebeurtenissen en ontmoetingen met die persoon waren, kun je nog steeds observeren wat er in het nu gebeurt.

Onthoud dat dit niet gaat over geïsoleerde vervelende gebeurtenissen of dingen die één keer zijn gebeurd. Valse nederigheid is een gedragspatroon dat zich herhaalt.

Je zult je pas op het einde realiseren dat ze vanaf het begin hebben tegen je gelogen.

Op het einde realiseer je dat je verliefd was op een complete illusie, een leugen en  een bedrieger. Welkom in de wereld van narcistisch manipulatie.

Dit onderdeel kan je met stomheid slaan. Je kijkt nu terug en beseft dat alles wat je vermoedde waar was. Je zag dingen, je hoorde dingen, je ervoer dingen, maar je veegde het af, omdat je dacht dat het te vreselijk was om waar te zijn.

Zo’n feiten waren niet in de sfeer van je denken, jouw mentaliteit. Je vindt het niet mogelijk dat een persoon zo zou kunnen zijn. Nu weten we dat dat mogelijk is.

Onderscheidingsvermogen helpt u mensen te herkennen die uw energie willen gebruiken.

Onderscheidingsvermogen is een combinatie van kritisch denken en intuïtie. Het zijn beide hersenhelften die samenwerken om je te helpen manipulatieve mensen en hun strategieën te detecteren.

klik voor meer info

Onderscheidingsvermogen zul je je helpen grenzen te stellen en je energie te beschermen tegen degenen die het willen oogsten.

Werk ook aan het ontwikkelen van uw vermogen om te reageren in plaats van te reageren om te voorkomen dat uw energie wordt geoogst door manipulatieve mensen.

Je realiseert je dat het allemaal onzin was. Hij was een oplichter. Je voelt je alsof je energiek bent verkracht. Boos en verdrietig, ben je. Je vraagt ​​je af hoe je hier overheen komt.

Zelfs wanneer u de zoekfunctie hier gebruikt, vindt u alles wat u nodig heeft om u te helpen herstellen.

En meer dan u denkt, helpen wij mensen bij videochat. Je hoeft alleen maar PM te sturen op Facebook.

Bovenal, wanneer je de geheime narcist volledig afsnijdt, zul je beginnen te kalmeren, je hogere denken activeren, de pijn in je lichaam loslaten en beseffen dat de verborgen narcist de hele tijd tegen je heeft gelogen.

Wanneer je het einde van iets begint te accepteren, open je je lichaam en ziel om aan iets nieuws te beginnen. Er zijn groepen die echt helpen om te leren omgaan met je pijn.

Wat je hebt meegemaakt was onnatuurlijk.

Je reactie en de gevoelens die je doormaakt zijn een natuurlijke reactie. We hebben het meegemaakt en ondergaan zoiets als jij meemaakt.

We helpen elkaar. En we leren hoe we kunnen repareren wat ooit gebroken was en nu geneest. Ik wens je inzicht in je genezing. Ik weet dat ik veel heb bijgeleerd van anderen. Maar het is pas sinds mei 2013 en er is geen deadline. Ik weet gewoon dat ik het veel beter doe. Ik hoop dat je jezelf genezing toestaat.

De verborgen narcist beweert dat het onvolwassen is.

Voor een stuk wordt met gaslighting geleerd niet te spreken over wat er gebeurt. Het is niet onvolwassen om te spreken, het is niet onvolwassen om echte vrienden te hebben.

Uw verhaal kan iemands leven redden, het grootste deel van mijn validatie die ik uit mijn ervaring nodig had, kwam van mensen die postten over wat ze doormaakten.

Als een persoon die sinds zijn kindertijd met emotioneel / fysiek misbruik te maken heeft gehad, ben ik het eens met de opmerkingen waarin staat dat dit kan worden opgevat als verteld om niet te spreken of te verbergen.

Ik denk echter dat dit advies om in sommige situaties niet te spreken ook kan betekenen dat niet iedereen het waard is of het verdient om jou of je verhaal te kennen.

Niet iedereen deelt uw goede bedoelingen.

Hoewel er in elk mens schoonheid en lelijkheid is, zijn er mensen die het kwaad alleen maar omringen en proberen te profiteren van degenen die zij als ‘kwetsbaar’ beschouwen. ik

suggereer helemaal niet dat je jezelf afsluit, ik heb geleerd dat het meer schade kan aanrichten dan beschermen. Deel uw trauma’s, deel uw verhaal, deel uw waarheid op uw voorwaarden, bedenk gewoon met wie u dat deel van uzelf deelt.

Met roze lenzen mis je de rode vlaggen.

Als ik in sommige profielen rode vlaggen vind, ontvriend ik ze gewoon. Ik wist dat het volwassen is als je stopt met het vertellen van jouw kant van het verhaal, geen discussie of een confrontatie begint als je weet dat het gewoon een spel is van een geheime narcist.

Een van de uitspraken van de geheime narcist is:

‘Je zult nooit een andere man zoals ik ontmoeten. Geef hem alsjeblieft antwoord: godzijdank.

Hij kan je vertellen: je zult een eenzaam en ellendig leven leiden zonder hem en dat je geluk hebt dat je hem hebt. Maar hij kan 40 zijn, levens betalen cheque om te betalen.

Hij is een grote drugmisbruiker, alcoholist met een lang blad en twee psychiatrische bezoeken. Als je de geheime narcist verlaat, komt alles goed.

Hij kan je vertellen wanneer je dingen afbreekt: de volgende man bij wie je komt zal dik en lui zijn. Misschien kan uw antwoord hem gewoon zijn adres geven.

Hij zul je je vertellen: het is jouw schuld dat hij zich als een eikel gedroeg.

Jij bent de eikel en de klootzak met stof op je hoofd als hij niet keek.

Dit is de strijd tussen je hersenen, logica, hart en dame. En laten we de gesprekken met de rode vlaggen die opduiken niet vergeten.

Misschien leer je nog steeds hoe je jezelf weer kunt vertrouwen nadat je een paar rode vlaggen van de geheime narcist hebt gemist en jezelf afvraagt ​​wat er mis is gegaan.

Er is niets mis met jou.

Je bent menselijk en leert nog steeds hoe je door deze problemen in je liefdesleven kunt navigeren. Verdriet en geef jezelf de gratie en ruimte die je nodig hebt om te genezen.


Als je op zoek bent naar een veilige en ondersteunende container, terwijl je geneest, terwijl je diep in masterclasses duikt die je helpen begrijpen waarom dit gebeurt, dan zouden we je graag in onze Inner Circle willen hebben en om een vriendverzoek op FB vragen.

De basis van relaties uitleggen

Als je merkt dat je dingen als empathie en gevoelens uitlegt en aardig bent ben je misschien met een geheime narcist. Normale mensen hoeven de basisregels van de kleuterschool niet te leren.

Nog een gemakkelijke manier om een ​​geheime narcist te herkennen: zij zijn de luidste slachtoffers in de kamer. Niets is ooit hun schuld. In elk verhaal zijn ze de held of het slachtoffer, nooit de slechterik. Geloof patronen over woorden.

Verborgen narcisten vergelijken zichzelf indirect met jou of met anderen.

Of ze zullen je subtiel vergelijken met anderen. Hun doel is om je er slecht uit te laten zien en je slecht te voelen, zodat je eraan werkt om hun goedkeuring te winnen of je probeert jezelf te bewijzen als een goed persoon.

Ze beschuldigen je meestal niet openlijk van iets. In plaats daarvan zullen ze indirecte opmerkingen maken die op u projecteren, wat ze ook proberen te provoceren in uw reactie.

Zoek naar de patronen en geloof de woorden niet. Mensen laten je zien wie ze zijn met hun gedrag. Een begin is te geloven wat je ziet dat ze doen.

Als je je verhaal begint te vertellen en een man een opmerking maakt dat je moet stoppen met het belasteren van mannen, omdat vrouwen emotioneel beledigend kunnen zijn, hoef je niet in de verdediging te gaan.

De meeste mensen die dit soort opmerkingen maken, kunnen simpelweg niet omgaan met een vrouw die moedig is en een stem heeft. Blokkeer en verwijder deze geheime narcisten.

Sta niet toe dat iemand je schuldig laat voelen over de pijn die ze hebben veroorzaakt. Het slachtoffer de schuld geven is wat misbruikers doen. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in hoe uw ex u aan anderen wil uitbeelden.

Normale mensen werken niet constant om zichzelf aan anderen te verkopen.

Zo zullen narcisten en andere manipulatoren dezelfde verhalen blijven herhalen. Misschien heb je hetzelfde verhaal gehoord voor verschillende familieleden, vrienden of collega’s, maar je merkt hoe deze persoon het verhaal altijd vertelt met dezelfde woorden, dezelfde gebaren en dezelfde dramatische pauzes om de emotionele reactie van het publiek te krijgen.

Zelfs als je ze vertelt dat je dit verhaal al hebt gehoord, zullen ze het blijven vertellen. Dit heet histrionische storytelling.

Ze gaan door, ook al heb je het eerder gehoord, want dit is hun Pr-campagne.  Dit is een groot waarschuwingsbord. Als iemand zichzelf zo hard probeert te verkopen, is er duidelijk iets mis.

Een Misbruiker en geheime narcist doen er alles aan om elke verantwoordelijkheid te vermijden.

Wees niet tweemaal slachtoffer: de eerste voor hun gedrag en de tweede voor het de schuld geven van jou! Je bent nooit verantwoordelijk voor de acties van andere mensen.

Vergis u niet, de geheime narcist kiest ervoor om u te misbruiken. Niets in dit leven dwingt iemands hand om anderen te misbruiken. Het is elke keer een keuze. Het is een keuze om je hart te verwarren wanneer de dader je constant ‘ik hou van je’ vertelt en je tegelijkertijd vernietigt.

Misschien ben je nu emotioneel op een plek waar je niet meer huilt om al het misbruik, en dat wil je ook niet. Je kunt je denken geruststellen door het feit dat hij of zij een bedrieger is.

Je weigert nog meer tranen te vergieten. Misschien was je zo laag dat het gevaarlijk was voor je welzijn en wil je nooit meer naar die plek gaan.

Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat hij u niet meer misbruikt?

Niets. Zolang je jezelf dit afvraagt, blijf je gevangen in de illusie van een verborgen narcist dat hun misbruik een reactie is op en reactief is op iets wat je hebt gedaan.

Dit zorgt ervoor dat u probeert het niet-herstelbare probleem op te lossen. Je bent niet verantwoordelijk voor iemands beslissing om je te misbruiken. Dat staat allemaal op hen. Je bent niet de enige die ze ook zullen misbruiken.

Het uiterlijk van de narcist is net zo perfect en stoer als een vers gepolijste diamant. Hun interieur is echter net zo zacht en lelijk als dezelfde en gerecyclede onzin waarvan ze zijn gemaakt.

Het is gek hoe een verborgen narcist wrok koestert voor iets wat zij hebben gedaan en je daarvoor straffen.

De verborgen narcist PR campagne.

Deze campagne moet er voor zorgen dat zij er een goed persoon uitzien, nederig, menselijk en in het algemeen perfect.

Velen werken bijvoorbeeld bij Ngo’s of andere liefdadigheidsorganisaties, sommigen als vrijwilligers en anderen als werknemers of leiders.

Ze zouden hun geld, tijd of andere middelen kunnen schenken om anderen te helpen. Ze zullen je altijd vertellen hoeveel ze doen om de samenleving te helpen.

Wees voorzichtig, in veel gevallen (of natuurlijk niet in alle gevallen) is dit een verborgen narcist. Je zult dit vooral zien in posities van hoge rang zoals de executives, managers, enz.

Ze gebruiken die posities om er goed uit te zien voor anderen.

Public relations (PR) gaat over het managen van het imago van een persoon of bedrijf in het publieke oog. Dit is de reden waarom de narcist of een andere manipulator altijd aan zijn publieke imago bewerkt.

Ze willen er goed uitzien voor jou en anderen. Wanneer het moment aanbreekt waarop u hun onaanvaardbare gedrag ontdekt of hen erop aanspreekt, steunen ze op hun Pr-campagne om u te laten denken dat ze onmogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor wat u zegt dat ze hebben gedaan.

Deze beeldcampagne wordt gebruikt om er ook zeker van te zijn dat niemand anders je zult geloven.

Een paar vragen:

Waarom ben je voor hem gevallen?

Wat was de reden dat je bleef en bleef ?

Waarom leefde je zo ellendig?

Hoezo je geloofde zijn beloften?

Waardoor geloofde je zijn leugens?

Waarom vergaf u voortdurend, terwijl u in uw vermomming leefde?

Waarom gaf je het gewoon niet op?

Vraag, voordat je betrokken raakt bij een beweging, wie erachter zit.

Hoe ze hiervan profiteren?

Veel psychopaten en andere manipulatoren infiltreren en verstoppen zich in grote sociale bewegingen.

Ze doen dit via organisaties en stichtingen, om de andere leden als pionnen of poppen te kunnen leiden.

Je zult dezelfde dynamiek zien in families waar deze personages aanwezig zijn.

Ze zullen bepaalde taal gebruiken om polariteit te creëren via een verhaal dat ze zullen gebruiken om mensen te verdelen en te veroveren.

Je zult vaak nooit zien wie de mensen achter de beweging zijn of wie de touwtjes echt beweegt.

Dit is waarom het belangrijk is om, voordat je betrokken raakt bij een beweging, te onderzoeken wat voor soort taal wordt gebruikt en of ze polariteit en verdeeldheid creëren.

Het einddoel van de manipulatieve mensen die in dat soort organisaties infiltreren, is om te verdelen en te veroveren.

Spirituele psychopaten infiltreren vaak groepen om de energie van de massa te oogsten. Dit kan gebeuren in spirituele en religieuze groepen, persoonlijke ontwikkelingsgroepen, wereldwijd gesynchroniseerde meditaties enzovoort.

Ze weten dat ze daar mensen zullen vinden die op zoek zijn naar welzijn en genezing. Ze weten dat ze kwetsbare mensen kunnen vinden die het gevoel willen hebben dat ze bij een groep horen of een belangrijke missie hebben.

Soms zijn de manipulatoren de deelnemers en soms zijn ze de leiders.

Soms hebben de manipulatoren paranormale gaven of geavanceerde vaardigheden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het hebben van deze gaven of capaciteiten niet noodzakelijkerwijs correleert met spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid.

Ze leren het dogma, de woorden en de praktijken van de groep. Dit zal verwarrend zijn, want als je ziet dat ze veel kennis hebben over het onderwerp, kun je ze uiteindelijk idealiseren. Als je iemand of een groep idealiseert, kan dat je ervan weerhouden de rode vlaggen te zien.

Een tactiek die ze gebruiken om je energie te oogsten is via de formule:
probleem >> reactie >> oplossing

Eerst profiteren ze van een probleem of crisis op dit moment.

Als er geen probleem is, maken ze er een.

Wat ze willen is een emotionele reactie van jou uitlokken.

Dan bieden zij jou de oplossing, wat natuurlijk nooit in jouw voordeel is. In plaats daarvan is de oplossing het doel waar de manipulator naar toe wil komen.

De meest geavanceerde misbruikers zullen geen geweld gebruiken, maar zullen je eerder laten smeken om de oplossing die ze al die tijd wilden bieden.

Wat ze met deze tactiek doen, is je emoties beheersen, zodat ze je gedrag kunnen sturen. Daarom is het zo belangrijk om te reageren in plaats van te reageren.

Een verborgen narcist kijkt om te zien wat anderen hebben en probeert dat vervolgens voor zichzelf te nemen.

Dit is waarom ze je energie oogsten. In plaats van rechtstreeks verbinding te maken met de algemene stroom van energie, nemen ze van anderen.

Er zijn mensen die geloven dat een negatieve reactie op een manipulatietactiek de manipulator leert dat ze je niet mogen storen.

Maar helaas, als je reageert, voer je ze alleen en zal het gedrag doorgaan. Je leert ze hoe ze een reactie uit je kunnen krijgen, zodat ze narcistische voorraad kunnen krijgen.
 
Daarom is het zo belangrijk om zelfbeheersing te oefenen en te reageren in plaats van te reageren, grenzen te stellen en je energie te besparen. Soms is de beste reactie helemaal niets.

Verborgen narcisten en andere manipulatoren zijn energieke vampiers.

Door hun manipulatietactieken, putten ze anderen uit door hun energie te oogsten. Het zijn mensen die zich voeden met de energie van anderen. Ze hebben narcistische voorraad nodig om te leven.

Narcistische levering kan tastbaar zijn (uw middelen, uw geld) of immaterieel (uw emoties, uw energie).

Je hoeft niemand je waarde te bewijzen.

Je hoeft je moraal, waarden en uitgangspunten niet op te offeren om iemand van je te laten houden. Uw waarde is niet gehecht aan externe factoren en het vermogen of het onvermogen van anderen om uw waarde te zien.

Boeken

Quantum Healing Starter Pack

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!