Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
therapeutische limieten

Lever kan uw geestelijke gezondheid helpen. +video

Lever is een ECHTE superfood voor de hersenen (en het is goedkoop!).

Dat is wel belangrijk om uw herstel te bevorderen na trauma, of de geestelijke ontwikkeling te bevorderen.
Orgaanvlees is tegenwoordig niet populair, maar traditionele culturen wisten dat het gewaardeerde voedingskrachtcentrales waren.

Afrikaanse stammen beschouwden lever als zo heilig dat ze hem nooit met blote handen zouden aanraken. De lever weer in uw dieet opnemen, kan de geestelijke gezondheid ten goede komen. Het is moeilijk om voedsel met meer voedingsstoffen te vinden.

lever, de tirannie van verdienste
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Lever zit boordevol vitamine A, alle B-vitamine, kalium, ijzer, fosfor, zink, CoQ10 en selenium.

Het voedt de energie-veeleisende hersenen met essentiële vetzuren EPA‘s, DHA en arachidonzuur. Hun ontstekingsremmende effecten op de hersenen kunnen depressies en angstsymptomen helpen.
Het is belangrijk om te putten uit grasgevoerde, grazige dieren. Als je niet de smaak lust, kun je ook vinden via supplementen.

IJzer is een van de meest voorkomende mineraaltekorten in de VS. Ijzer-tekort kan leiden tot bepaalde soorten bloedarmoede, leidend tot vermoeidheid, spierzwakte en een gebrek aan focus. Lever is een uitstekende bron van zowel ijzer als vitamine B12, die in combinatie werken om uw bloedcellen in goede conditie te houden.

In feite was een van de vroegste behandelingen voor pernicieuze anemie het regelmatig eten van runderlever. Tegenwoordig kan het toevoegen van een paar porties ijzer aan uw wekelijkse voeding bloedarmoede helpen verlichten of voorkomen.

Hoewel er bezorgdheid bestaat over toxiciteit als gevolg van overconsumptie van vitamine A, komen deze zorgen voort uit onderzoeken waarin werd vastgesteld dat matige doses synthetische vitamine A problemen veroorzaakten en zelfs bijdroegen aan geboorteafwijkingen.

Maar dit gebeurt niet met natuurlijke vitamine A die wordt aangetroffen in hoogwaardige lever.

Vitamine A afkomstig van echt, heel voedsel is een uiterst belangrijke voedingsstof voor de menselijke gezondheid en veroorzaakt geen problemen, behalve in extreem, extreem grote hoeveelheden. Toen mensen synthetische vitamine A-supplementen begonnen te nemen, begonnen we op dat moment vitamine A-toxiciteit te zien. Daarom is het advies om tijdens de zwangerschap geen orgaanvlees te eten, ongegrond. Het is het beste om uw vitamine A uit natuurlijke bronnen te halen, zoals gele boter, eidooiers en orgaanvlees versus synthetische vitamine A.

Dit is waarom lever een geweldig gezondheidsvoedsel is:

Onlangs hebben onderzoekers ontdekt dat vitamine A belangrijk is voor veel andere processen. Deze omvatten het voorkomen van kindersterfte, het voorkomen van astma bij kinderen, het bevorderen van de puberale ontwikkeling, het beschermen tegen oxidatieve stress, het beschermen tegen milieutoxines, het voorkomen van nierstenen, het reguleren van de hoeveelheid vetweefsel in het lichaam, het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het beschermen tegen leververvetting. -Chris Masterjohn, PhD

Hoe wordt vitamine A in het lichaam gebruikt?

Vitamine A is een krachtige antioxidant. Terwijl het door uw lichaam beweegt, verwijdert het schadelijke vrije radicalen en bestrijdt het ontstekingen.

De voordelen van vitamine A zijn verreikend en spelen een invloedrijke rol bij de hersenfunctie, de huid, het hart, de nieren, de longen, het gezichtsvermogen en de gezondheid van het immuunsysteem. Door zijn brede invloeden op uw algehele gezondheid heeft het de reputatie gekregen een vitamine tegen veroudering te zijn.

Een van de bepalende kenmerken van vitamine A is dat het vetoplosbaar is, wat betekent dat het wordt opgelost, geabsorbeerd en opgeslagen door vetweefsel. Onthoud dit als u uw vitamine A-spiegel wilt verhogen, omdat u de opname van uw lichaam aanzienlijk zult verbeteren als uw bron vet bevat. Dat betekent dat je wat grasgevoerde boter op je wortels moet doen.

Legale informatie. Dit artikel bevat algemene informatie van referentiekarakter en mag niet worden beschouwd als een alternatief voor de aanbevelingen van een arts. We zijn niet verantwoordelijk voor enige diagnose die door de lezer wordt gesteld op basis van het materiaal op de site. We zijn ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere internetbronnen waarnaar in dit artikel wordt verwezen. Als u zich zorgen maakt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees