vrouw voor narcisme.blog

Ik wil echt dat je begrijpt dat deze reis in het leven met mensen die onze grenzen overschrijden nooit wordt opgelost door te proberen ‘wie ze zijn’ te veranderen.

De diagnose is niet belangrijk.

 

Wat belangrijk is voor ons allemaal is om onze angst om te spreken los te laten, zodat we kunnen confronteren, spreken en vragen kunnen stellen en zelfs mensen kunnen vertellen wanneer er iets niet in orde is met ons zoals een buikgevoel dat ze iets te verbergen hebben.

Als we dit niveau niet bereiken, ja, je zou kunnen vertrekken, maar je zult alleen waarschijnlijk later één van deze mensen weer op je pad hebben!

Het is een noodzaak om hiervan af te studeren voor je ziel.

 

Dus mijn meest krachtige suggestie voor jou is om je focus van de verborgen narcist af te halen en het diep in je op te nemen om aan te pakken waarom je niet eerlijk en direct met deze persoon bent.

Dit gaat ook over groeien in onze ontwikkeling en weten dat, ongeacht de uitkomst van onze degelijkheid en authenticiteit, de resultaten bedoeld zijn te groeien.

Als ze de middelen hebben om hun gedrag aan te passen, zal deze persoon je op je hogere integriteitsniveau ontmoeten. Hebben ze die middelen niet, dan is het nogmaals een signaal dat deze persoon een verborgen narcist is.

Als ze dat niet doen, zal zich blootgeven en kun je vertrekken.

Het belangrijkste is dat je afgestudeerd bent door je Ware Zelf te zijn en te eren en dan kan het patroon van deze mensen uit je leven verschuiven.

Is dit duidelijk?

Hier nog enkele patronen van verborgen narcisten:

Ze hebben pech in de liefde “omdat al hun exen controlerend / beledigend / saai waren”. Geen geleerde wijsheid hier.
Ze willen versmelten met je leven (verwachtingen, verlangens, meningen, vrienden, middelen, activiteiten) “omdat je geweldig bent”. Geen argumenten om hier volwassen op te reageren.
Ze hebben geen langdurige vrienden ‘omdat ze veel zijn verhuisd’. Geen referenties hier.
Ze zoeken hun nieuwe vriendschappen niet “omdat ze introvert zijn”. U hoeft hier niet volwassen te onderhandelen.
Ze vinden mensen op het werk erg uitdagend, dus passen ze zich aan “omdat ze proberen een teamspeler te zijn”. Het is niet nodig om anderen te begrijpen, in te leven, compassie te gebruiken of hier te onderhandelen.

Enkele waargebeurde verhalen over heimelijke narcisten zijn:

1) date (maak kennis) lang genoeg om een ​​gebied van meningsverschil te vinden VOORDAT u ENIGE middelen combineert.

Eenmaal gevonden, vertel je zonder aarzelen je waarheid en kijk je uit naar escalatie / acteren / intrekking, dat wil zeggen hun onvermogen om gezond hun hele waarheid (waarden, emoties, gevoelens, denken) te spreken en de jouwe te accepteren.

Als ze dat niet kunnen, ga dan weg. Stop dan deze persoon te daten.

Ik weet het dat is een hoop investering die je dan moet weggooien want ze kunnen het valse zelf lang volhouden, maar het alternatief is een puinhoop.

2) date ze lang genoeg om te begrijpen dat een relatie zonder conflict nep is.

Twee volledig volwassen gevormde mensen hebben ongetwijfeld veel meningsverschillen die ontstaan ​​zijn uit waarden, prioriteiten of timing.

Als jij het bent die altijd toegeeflijk is, dan ben jij het misschien die nog wat innerlijk werk te doen heeft.

Als dat zo is, vraag dan een advies en pas dan de eerste methode toe wanneer er verschillen optreden.

3) date ze lang genoeg om te observeren dat ze steeds meer het recht zullen hebben om de ‘bewaarder van regels (hoe tijd, geld en moeite toe te wijzen) en normen (wat als schoon, gezond en eerlijk wordt beschouwd) te zijn’.

4) date lang genoeg om te observeren dat u de verantwoordelijkheid krijgt voor alle verifieerbare prestaties (dingen repareren, rekeningen betalen, logistiek) door indirecte communicatie (hun intrekking, u prijzen, hun gebrek aan vrijwilligerswerk)

De geheime narcistische ‘passieve’ aard maakt ze moeilijk te detecteren.

De meeste methoden zijn gebaseerd op hun ‘afwezigheid’ van gezonde interacties.

Gelukkig komt hun obsessief kritische aard (van zichzelf en anderen) normaal naar boven als je erop staat om je waarheid te spreken. Dus, volg ons advies, en je krijg klaarheid over hoe ze werkelijk zijn als je er nog geen hebt!

Het is vooral wijs advies voor het detecteren van heimelijke narcisten die ongelooflijk bedreven zijn om zich als de meest vredelievende persoon te verbergen.

Ik antwoord graag op je vragen.

Liefs,

 

Voorbereiding en kennis nodig over narcisme om het misbruik te stoppen. 1

 

Hoe ons terug verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1

 

Hoe je hogere kracht gebruiken voor herstel narcistisch misbruik?

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!