Je ware zelf worden en de verborgen narcist.

Ik wil echt dat je begrijpt dat deze reis in het leven met mensen die onze grenzen overschrijden nooit wordt opgelost door te proberen ‘wie ze zijn’ te veranderen.

De diagnose is niet belangrijk.

Wat belangrijk is voor ons allemaal is om onze angst om te spreken los te laten, zodat we kunnen confronteren, spreken en vragen kunnen stellen en zelfs mensen kunnen vertellen wanneer er iets niet in orde is met ons zoals een buikgevoel dat ze iets te verbergen hebben.

Als we dit niveau niet bereiken, ja, je zou kunnen vertrekken, maar je zult alleen waarschijnlijk later één van deze mensen weer op je pad hebben!

Het is een noodzaak om hiervan af te studeren voor je ziel.

Dus mijn meest krachtige suggestie voor jou is om je focus van de verborgen narcist af te halen en het diep in je op te nemen om aan te pakken waarom je niet eerlijk en direct met deze persoon bent.

Dit gaat ook over groeien in onze ontwikkeling en weten dat, ongeacht de uitkomst van onze degelijkheid en authenticiteit, de resultaten bedoeld zijn te groeien.

Als ze de middelen hebben om hun gedrag aan te passen, zal deze persoon je op je hogere integriteitsniveau ontmoeten. Hebben ze die middelen niet, dan is het nogmaals een signaal dat deze persoon een verborgen narcist is.

Als ze dat niet doen, zal zich blootgeven en kun je vertrekken.

Het belangrijkste is dat je afgestudeerd bent door je Ware Zelf te zijn en te eren en dan kan het patroon van deze mensen uit je leven verschuiven.

Is dit duidelijk?

Hier nog enkele patronen van verborgen narcisten:

Ze hebben pech in de liefde “omdat al hun exen controlerend / beledigend / saai waren”. Geen geleerde wijsheid hier.
Ze willen versmelten met je leven (verwachtingen, verlangens, meningen, vrienden, middelen, activiteiten) “omdat je geweldig bent”. Geen argumenten om hier volwassen op te reageren.
Ze hebben geen langdurige vrienden ‘omdat ze veel zijn verhuisd’. Geen referenties hier.
Ze zoeken hun nieuwe vriendschappen niet “omdat ze introvert zijn”. U hoeft hier niet volwassen te onderhandelen.
Ze vinden mensen op het werk erg uitdagend, dus passen ze zich aan “omdat ze proberen een teamspeler te zijn”. Het is niet nodig om anderen te begrijpen, in te leven, compassie te gebruiken of hier te onderhandelen.

Enkele waargebeurde verhalen over heimelijke narcisten zijn:

1) date (maak kennis) lang genoeg om een ​​gebied van meningsverschil te vinden VOORDAT u ENIGE middelen combineert.

Eenmaal gevonden, vertel je zonder aarzelen je waarheid en kijk je uit naar escalatie / acteren / intrekking, dat wil zeggen hun onvermogen om gezond hun hele waarheid (waarden, emoties, gevoelens, denken) te spreken en de jouwe te accepteren.

Als ze dat niet kunnen, ga dan weg. Stop dan deze persoon te daten.

Ik weet het dat is een hoop investering die je dan moet weggooien want ze kunnen het valse zelf lang volhouden, maar het alternatief is een puinhoop.

2) date ze lang genoeg om te begrijpen dat een relatie zonder conflict nep is.

Twee volledig volwassen gevormde mensen hebben ongetwijfeld veel meningsverschillen die ontstaan ​​zijn uit waarden, prioriteiten of timing.

Als jij het bent die altijd toegeeflijk is, dan ben jij het misschien die nog wat innerlijk werk te doen heeft.

Als dat zo is, vraag dan een advies en pas dan de eerste methode toe wanneer er verschillen optreden.

3) date ze lang genoeg om te observeren dat ze steeds meer het recht zullen hebben om de ‘bewaarder van regels (hoe tijd, geld en moeite toe te wijzen) en normen (wat als schoon, gezond en eerlijk wordt beschouwd) te zijn’.

4) date lang genoeg om te observeren dat u de verantwoordelijkheid krijgt voor alle verifieerbare prestaties (dingen repareren, rekeningen betalen, logistiek) door indirecte communicatie (hun intrekking, u prijzen, hun gebrek aan vrijwilligerswerk)

De geheime narcistische ‘passieve’ aard maakt ze moeilijk te detecteren.

De meeste methoden zijn gebaseerd op hun ‘afwezigheid’ van gezonde interacties.

Gelukkig komt hun obsessief kritische aard (van zichzelf en anderen) normaal naar boven als je erop staat om je waarheid te spreken. Dus, volg ons advies, en je krijg klaarheid over hoe ze werkelijk zijn als je er nog geen hebt!

Het is vooral wijs advies voor het detecteren van heimelijke narcisten die ongelooflijk bedreven zijn om zich als de meest vredelievende persoon te verbergen.

Ik antwoord graag op je vragen.

Liefs,

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Voorbereiding en kennis nodig over narcisme om het misbruik te stoppen. 1

Hoe ons terug verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1

Hoe je hogere kracht gebruiken voor herstel narcistisch misbruik?

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%