Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Internationale expert pleegzorg: dr. John DeGarmo +video

Veel heb ik kunnen leren van Dr John DeGarmo, internationale expert pleegzorg over rouwverwerking van kinderen die je verliest door oudervervreemding, in pleegzorg, en door wantoestanden in de jeugdzorg.

Hij is een TEDx- spreker. Dr. John is al 17 jaar pleegouder. Ik durf hem terecht een toonaangevende expert in pleegzorg noemen, een groot contrast met wie zichzelf een expert noemt.

Hij en zijn vrouw hebben meer dan 60 kinderen in huis gekregen. Hij is een internationale adviseur voor scholen, advocatenkantoren en pleegzorgbureaus, evenals een empowerment en transformationele spreker en trainer voor scholen, kinderwelzijn, bedrijven en non-profitorganisaties.

Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder Love and Mayhem: One Big Family’s Uplifting Story of Fostering and Adoption en schrijft voor verschillende publicaties.

Dr. John DeGarmo heeft zijn Facebookpagina en werkt bij The Foster Care Institute, je kunt daar met hem contact zoeken.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over pleegzorg

Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees