Internationale expert pleegzorg: Dr. John DeGarmo

excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Veel heb ik kunnen leren van Dr John DeGarmo, internationale expert pleegzorg over rouwverwerking van kinderen die je verliest door oudervervreemding, in pleegzorg, en door wantoestanden in de jeugdzorg.

Hij is een TEDx- spreker. Dr. John is al 17 jaar pleegouder. Ik durf hem terecht een toonaangevende expert in pleegzorg noemen, een groot contrast met wie zichzelf een expert noemt.

Hij en zijn vrouw hebben meer dan 60 kinderen in huis gekregen. Hij is een internationale adviseur voor scholen, advocatenkantoren en pleegzorgbureaus, evenals een empowerment en transformationele spreker en trainer voor scholen, kinderwelzijn, bedrijven en non-profitorganisaties.

Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder Love and Mayhem: One Big Family’s Uplifting Story of Fostering and Adoption en schrijft voor verschillende publicaties.

Dr. John DeGarmo heeft zijn Facebook pagina en werkt bij The Foster Care Institute, je kunt daar met hem contact zoeken.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!