Categorieën
Recent Steun narcisme.blog

Als je Huisbenodigdheden zoekt vind ze bij bol.com! Steun ons!

Zonder extra kosten “narcisme.blog” steunen door uw aankopen van huisbenodigdheden!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips voor huisbenodigdheden hier te beginnen. Klik dan op een bol.com foto op narcisme.blog of g naar het menu de rubriek steunen. Of te klikken op de link bij de foto hieronder!

We hebben een kleine commissie op je aankopen zonder dat dit de prijs voor jou doet stijgen. Die commissie gebruiken we om een deel van de kosten voor onderhoud van de website te kunnen betalen. Zo kunnen we zo laagdrempelig mogelijk blijven, en geen vergoeding vragen voor advies of gesprek.

Al onze teksten, video’s en werktuigen voor je trauma herstel van narcistisch misbruik bieden we gratis aan. Je vindt deze in het menu. Op al je vragen vind je een antwoord als je de zoekfunctie gebruikt en de moeite doet om de tekst te lezen of de video te bekijken. Je vindt ons op de meeste socialemediaplatforms. Je kunt je gratis abonneren.

Onderschat de kosten niet om een website goed te laten functioneren en zijn doelgroep te kunnen bereiken! We doen dit om onze eigen ervaringen van traumaherstel te kunnen delen en zo verbinding te maken met mensen die willen werken aan een solidaire samenleving. Voor ons is de interactie en het schrijven ook een creatieve vorm van traumaherstel.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Huisbenodigdheden bij bol.com

Onder huisbenodigdheden verstaan we o.a. woonaccessoires, poppenhuizen, speelhuisjes, decoratieve accessoires, speelhuizen en tenten, beelden en figuren, wanddecoraties, tuinhuisjes, huisparfums, kaarsen en houders, kussentjes, speeltenten, letterborden, klokken, geurstokjes, tekstborden, speelsets, schilderijen, vazen en flessen, huishouden, huisnummers, vloerbekledingen, tafels, wandplanken, wandrekken, klokken, buitenspeelgoed, meubels, beelden, figuren, poppenhuisinrichting, tuinhuisjes enz

Geen woning zonder accessoires! Maak je kamer gezellig met de goede decoratie en pimp je slaapkamer met de goede kaarsjes, kussentjes en fotolijstjes. Gebruik je fantasie en bouw je kamer om tot je nieuwe kasteel. Kijk ook even bij de gordijnen en de fotolijstjes wanneer je het helemaal af wilt maken!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren