Hoe zouden chronische pijnen kunnen verdwijnen?

Hoe zouden chronische pijnen kunnen verdwijnen?

Bloeien werd mogelijk vanuit de ergste omstandigheden

Om deze genezing te bereiken moest Melanie bij vele gelegenheden intrekken bij Catherine. Alleen zo kon Melanie haar  helpen bevrijden, omdat de traumatische belasting zo hoog.

Catherine zit al haar hele leven vast aan chronische pijn en bezwaren. Ze heeft alleen maar leed gekend, met de ziekte van Lyme, schimmeltoxiciteit, hoge pathogenen en autistische problemen.

Hoe dit zich afspeelt in het dagelijkse leven van Catherine is dat ze lijdt aan krampen en spasmen, spijsverteringsproblemen, buitengewone angst, slaapproblemen, mentale waasvorming en oncontroleerbare huilbuien.

Catherine heeft narcistische mishandeling ondergaan.

Om te zeggen dat louter overleven, laat staan ​​bloeien, een uitdaging is geweest voor Catherine is een zwaar understatement.

hoe zouden chronische pijnen kunnen verdwijnen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De invloed van traumatische herinneringen.

En wat haar strijd veroorzaakt, is precies wat ook bij ons allemaal verantwoordelijk is voor alle pijnen als we gescheiden zijn van ons Ware Zelf namelijk een interne ingebed trauma. Er waren massale somatisch fysiek gevoelde traumatische herinneringen en trauma’s in Catherine’s energieveld die verantwoordelijk waren voor de fysieke, emotionele en mentale omstandigheden waarin ze gevangen zat.

Catherine heeft geprobeerd deze diepe problemen op te lossen door hard te werken met het NARP-programma. Het voelde echter alsof het nooit uitmaakte hoeveel ze aan zichzelf werkte.

Daarom is Melanie binnengestapt bij Catherine om haar te helpen. Door persoonlijke contact kon Melanie de grote onderbewuste programma’s bereiken die Catherine ondersteunden en saboteerden.

Deze healing was fascinerend op zoveel niveaus. Deze demonstratie heeft het vermogen om veel mensen te helpen die vastzitten in diep fysiek en emotioneel lijden en misschien ben jij dat …

Zowel Catherine als Melanie zijn gepassioneerd over hoe deze genezing in staat zou kunnen zijn om de mensen in de Gemeenschap te helpen die lijden aan aandoeningen waar ze hun weg niet uit kunnen zien.

Ouder trauma uit het leven dat nog steeds actief is in ons energieveld is verantwoordelijk voor zoveel. Als het trauma opvallend is en niet wordt aangepakt, speelt het zich op zeer impactvolle manieren af.

Het loslaten van energie bij een trauma.

Je zult tijdens de healing zien hoe deze energie in contact werd gebracht en losgelaten en vervangen. Dit doen Catherine en Melanie laag na laag, omdat het een zeer significant trauma is.

Bovendien is deze healing een demonstratie van het verweven web van overtuigingen met hoge traumatische inhoud die moeten worden vrijgegeven om echte ruimte en opluchting in onze cellen te krijgen. Door de traumatische inhoud in de cellen vrij te geven kan genezing en welzijn (up-leveling)  binnen komen.

Dit is een healing voor iedereen die vastzit in chronisch trauma. Het is vooral belangrijk voor vrouwen die voor zichzelf moeten opkomen, vrij van trauma en consequent lijden worden.

Een geweldig resultaat van deze aflevering gebeurde ongeveer een uur na deze healing. Wat naar mijn bescheiden mening naar voren kwam was, wat ik geloof, een uitzonderlijke menselijke ervaring.

Wijsheden over het slachtofferschap.

Wat ook gepresenteerd wordt, is een fascinerende dichotomie en opkomende wijsheid, die organisch gebeurt met het Quanta Freedom Healing proces over het “slachtofferschap”, waarvan ik weet dat veel mensen zich hiermee kunnen identificeren.

Dit gesprek is vooral belangrijk als je het gevoel hebt dat je de gestresseerde gevoelens niet kunt afschudden, hoe hard je ook aan jezelf werkt om te genezen.

De aanhoudende sequentie van innerlijk werk dat Catherine aan het einde van de healing kreeg, met de doelstellingen module in NARP, zal ook diegenen van jullie interesseren die zich kunnen vinden in deze Shifts Happen afleveringen van Melanie.

Met logisch innerlijk werk en de doelstellingen module kun je diepgaande chronische pijn en aandoeningen opruimen.

Dit is precies het genezingspad dat Melanie enkele jaren geleden nam om haarzelf permanent te bevrijden van chronische fysieke en mentale aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze ongeneeslijk waren.

En het is mijn grootste wens vandaag dat deze episode van transformatie je kan helpen bij de diepste kernlagen in je ziel.

Als u nieuw bent bij de gemeenschap en graag wilt leren hoe u Quanta Freedom Healing kunt toepassen op uw helende reis, raad ik u aan het Narcissistic Abuse Recovery Program te bekijken (Narp) in het menu.

Het Narp programma behandelt specifiek de 10 belangrijkste haken van narcistisch misbruik. Narp geeft je een compleet systeem om te gedijen.

En zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en vragen over deze genezing!

Zou ontgiften nu mogelijk zijn?

Onmiddellijk na het bekijken van deze video heb ik de module gebruikt voor het instellen van doelen om aan mijn eigen gezondheid en genezing te werken.  Het is echt een beloning voor mij. 

Meteen heb ik gemerkt dat nog zoveel trauma gewoon in mijn lichaam leeft.  Wanneer ik deze grote verschuivingen ga doen zoals Melanie deed in de genezing die ik met je deelde hoop ik dat mijn lichaam tot weken kan ontgiften. 

De belangrijkste conclusie die ik kan maken is dat ik vind dat de module voor het stellen van doelen met de bedoeling: “Ik zal mijn lichaam genezen” me echt heeft geholpen. Het helpt  niet alleen fysiek, maar ook om betere voedingskeuzes te maken.

Voeding heeft letterlijk alles met mijn gezondheidsuitdagingen te  maken die enigszins lijkt op wat je ziet. De kunde is om mijn oefeningen gaande te houden. Allereerst dien ik op te duiken als de auteur van mijn gezondheid. Dit betekent dat ik mezelf toesta ​​om te slapen en te rusten zonder me er schuldig over te voelen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees