Hoe jezelf genezen van narcistische ouders?

Er zijn veel mooie ervaringen die je kunt delen als gevolg van het loslaten en transformeren van je jeugdwonden.

Ik dank je hartelijk voor alle mooie ondersteunende opmerkingen over het vrijgeven van trauma in onze steungroep op Facebook “Support voor Volwassen kinderen van narcisten waardoor sommigen in staat waren jezelf genezen van narcistische ouders.

Bovendien weet ik dat velen van jullie het verband hebben gelegd tussen de pijn van je jeugd en de teleurstellingen van je volwassen leven vooral over relaties.

Ik weet dat velen van jullie ook een veel gezondere voortdurende ervaring van leven en liefde willen creëren.

Wat we moeten begrijpen is dat we als kinderen emotionele sponzen waren.

We waren in alfa hersengolf.

We hadden geen kritische geest die zich kon terugtrekken, rationaliseren wat er gebeurde en beslissen of we wel of geen specifieke ‘berichten’ accepteren die we van onze omgeving hebben ontvangen.

Deze berichten, vooral degenen die belangrijke emotionele ladingen droegen, kwamen rechtstreeks  in ons onderbewustzijn binnen.

Neurale studies hebben bevestigd dat op de leeftijd van 35 jaar  95% van ons leven wordt gecontroleerd door onze onderbewuste programmering.

Het dicteert hoe we reageren, tot wie we ons aangetrokken voelen, wie en wat we accepteren en de relaties die we ervaren.

Welkom op een video op narcisme.blog.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/437182

Er zijn zoveel haken en verslavingsverschijnselen die optreden als gevolg van narcistische liefdesrelaties, en NARP behandelt uitgebreid deze vrijgeven uit je onderbewustzijn.

Dit programma van Melanie biedt absoluut een uitstekende toevoeging om de kinderkwetsuren op te ruimen die je naar de narcistische relatie hebben gebracht  om je misbruikpatroon echt te genezen.

Wanneer je een narcistische relatie hebt gehad in je oorspronkelijk gezin en geen intieme partnerrelatie, dan is er een keuze.

Als je “Geen Contact” of “Beperkt Contact” hebt toegepast om te  kunnen loskoppelen van hen en jezelf kunt eren met de Family of Origin-narcist (en), kun je gewoon de cursus “Transforming Family of Origin Wounds” (TFOOW) volgen.

Herstellen programma

Als je nog steeds wordt misbruikt en je verslaafd, schuldig of verantwoordelijk voelt tegenover de ouder. broer of zuster- narcist (en), zou ik je ten zeerste aanraden om specifieke NARP-modules te doen (gericht op de ouder of broer-zust-narcist en dan TFOOW te doen zodra je klaar bent die genezingen.

Ik hoop dat je nu veel hoop voelt over de diepe genezing en herstel die je kunt bereiken wanneer je je jeugdwonden bevrijdt.

Het is een groot verlangen van mij dat je kunt voelen hoe dit programma in staat zal zijn om je leven op ongelooflijke manieren te veranderen.

Ik kijk uit naar uw opmerkingen en eventuele vragen over deze video.

Ben je klaar om te genezen? Neem een ​​kijkje hieronder en onderneem nu actie.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

 • communicatie
 • complex trauma
 • echtscheiding van een narcist
 • huiselijk geweld
 • Nederland België Nederlandstalig
 • partnergeweld
 • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%