Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe jezelf genezen van narcistische ouders? +video

Er zijn veel mooie ervaringen die je kunt delen als gevolg van het loslaten en transformeren van je jeugdwonden.

Ik dank je hartelijk voor alle mooie ondersteunende opmerkingen over het vrijgeven van trauma in onze steungroep op Facebook “zelfgenezing voor Volwassen kinderen van narcisten” waardoor sommigen in staat waren jezelf genezen van narcistische ouders.

Bovendien weet ik dat velen van jullie het verband hebben gelegd tussen de pijn van je jeugd en de teleurstellingen van je volwassen leven vooral over relaties.

Ik weet dat velen van jullie ook een veel gezondere voortdurende ervaring van leven en liefde willen creëren.

Wat we moeten begrijpen is dat we als kinderen emotionele sponzen waren.

We waren in alfa hersengolf.

We hadden geen kritische geest die zich kon terugtrekken, rationaliseren wat er gebeurde en beslissen of we wel of geen specifieke ‘berichten’ accepteren die we van onze omgeving hebben ontvangen.

Deze berichten, vooral degenen die belangrijke emotionele ladingen droegen, kwamen rechtstreeks  in ons onderbewustzijn binnen.

De hypnotiserende narcist(e) heeft helemaal geen liefde. Deel 2

Neurale studies hebben bevestigd dat op de leeftijd van 35 jaar  95% van ons leven wordt gecontroleerd door onze onderbewuste programmering.

Het dicteert hoe we reageren, tot wie we ons aangetrokken voelen, wie en wat we accepteren en de relaties die we ervaren.

Welkom op een video op narcisme.blog.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Er zijn zoveel haken en verslavingsverschijnselen die optreden als gevolg van narcistische liefdesrelaties, en NARP behandelt uitgebreid deze vrijgeven uit je onderbewustzijn.

Dit programma van Melanie biedt absoluut een uitstekende toevoeging om de kinderkwetsuren op te ruimen die je naar de narcistische relatie hebben gebracht  om je misbruikpatroon echt te genezen.

Wanneer je een narcistische relatie hebt gehad in je oorspronkelijk gezin en geen intieme partnerrelatie, dan is er een keuze.

Als je “Geen Contact” of “Beperkt Contact” hebt toegepast om te  kunnen loskoppelen van hen en jezelf kunt eren met de Family of Origin-narcist (en), kun je gewoon de cursus “Transforming Family of Origin Wounds” (TFOOW) volgen.

Het Herstellen programma!

Als je nog steeds wordt misbruikt en je verslaafd, schuldig of verantwoordelijk voelt tegenover de ouder. Broer of zuster- narcist (en), zou ik je ten zeerste aanraden om specifieke NARP-modules te doen (gericht op de ouder of broer-zus-narcist en dan TFOOW te doen zodra je klaar bent die genezingen.

Ik hoop dat je nu veel hoop voelt over de diepe genezing en herstel die je kunt bereiken wanneer je je jeugdwonden bevrijdt.

Het is een groot verlangen van mij dat je kunt voelen hoe dit programma in staat zal zijn om je leven op ongelooflijke manieren te veranderen.

Ik kijk uit naar uw opmerkingen en eventuele vragen over deze video.

Ben je klaar om te genezen? Onderneem een ​​kijkje hieronder en onderneem nu actie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees