Hoe jezelf genezen van narcistische ouders?

Er zijn veel mooie ervaringen die je kunt delen als gevolg van het loslaten en transformeren van je jeugdwonden.

 

Ik dank je hartelijk voor alle mooie ondersteunende opmerkingen over het vrijgeven van trauma in onze steungroep op Facebook “Support voor Volwassen kinderen van narcisten waardoor sommigen in staat waren jezelf genezen van narcistische ouders.

Bovendien weet ik dat velen van jullie het verband hebben gelegd tussen de pijn van je jeugd en de teleurstellingen van je volwassen leven vooral over relaties.

Ik weet dat velen van jullie ook een veel gezondere voortdurende ervaring van leven en liefde willen creëren.

Wat we moeten begrijpen is dat we als kinderen emotionele sponzen waren.

We waren in alfa hersengolf.

We hadden geen kritische geest die zich kon terugtrekken, rationaliseren wat er gebeurde en beslissen of we wel of geen specifieke ‘berichten’ accepteren die we van onze omgeving hebben ontvangen.

Deze berichten, vooral degenen die belangrijke emotionele ladingen droegen, kwamen rechtstreeks  in ons onderbewustzijn binnen.

Neurale studies hebben bevestigd dat op de leeftijd van 35 jaar  95% van ons leven wordt gecontroleerd door onze onderbewuste programmering.

Het dicteert hoe we reageren, tot wie we ons aangetrokken voelen, wie en wat we accepteren en de relaties die we ervaren.

Welkom op een video op narcisme.blog.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/437182

 

Er zijn zoveel haken en verslavingsverschijnselen die optreden als gevolg van narcistische liefdesrelaties, en NARP behandelt uitgebreid deze vrijgeven uit je onderbewustzijn.

Dit programma van Melanie biedt absoluut een uitstekende toevoeging om de kinderkwetsuren op te ruimen die je naar de narcistische relatie hebben gebracht  om je misbruikpatroon echt te genezen.

Wanneer je een narcistische relatie hebt gehad in je oorspronkelijk gezin en geen intieme partnerrelatie, dan is er een keuze.

Als je “Geen Contact” of “Beperkt Contact” hebt toegepast om te  kunnen loskoppelen van hen en jezelf kunt eren met de Family of Origin-narcist (en), kun je gewoon de cursus “Transforming Family of Origin Wounds” (TFOOW) volgen.

Herstellen programma

Als je nog steeds wordt misbruikt en je verslaafd, schuldig of verantwoordelijk voelt tegenover de ouder. broer of zuster- narcist (en), zou ik je ten zeerste aanraden om specifieke NARP-modules te doen (gericht op de ouder of broer-zust-narcist en dan TFOOW te doen zodra je klaar bent die genezingen.

Ik hoop dat je nu veel hoop voelt over de diepe genezing en herstel die je kunt bereiken wanneer je je jeugdwonden bevrijdt.

Het is een groot verlangen van mij dat je kunt voelen hoe dit programma in staat zal zijn om je leven op ongelooflijke manieren te veranderen.

Ik kijk uit naar uw opmerkingen en eventuele vragen over deze video.

Ben je klaar om te genezen? Neem een ​​kijkje hieronder en onderneem nu actie.

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik wil je gewoon laten weten dat dit je laatste kans is om met ons mee te doen aan de eendaagse interactieve workshop You Can Thrive After Narcissistic Abuse dit weekend.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Als je “narcistische” relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.