Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Het monster komt naar buiten en kent geen grenzen in de wegwerpfase!

De wegwerpfase is het ergst. Dit is wanneer de narcist je niet langer nodig heeft en andere mensen en situaties hebben om in hun behoeften te voorzien. Man, het monster komt naar buiten en kent geen grenzen.

Mensen met een persoonlijkheidsstoornis behandelen je alsof je niets en waardeloos bent. Narcisten kunnen niet eens de moeite nemen om je hun handelingen uit te leggen. Ze behandelen je alsof je een last bent. En als je ze vertelt dat je voelt dat er iets mis is, zullen ze je letterlijk vertellen dat je gek bent, terwijl ze tegelijkertijd de deur uitlopen.

Er is iets zo gebroken binnen deze mensen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe gevaarlijk en gestoord ze zijn.

Ze nemen alles van je af, melken je uit totdat je niets meer over hebt. Dan gooien je ze je weg als vuilnis. Ze kunnen niet eens de moeite nemen om het je uit te leggen of met je te praten. Dat ben je niet eens waard. Het zijn walgelijke mensen. Niemand mag ooit zo worden behandeld. Het is onmenselijk.

En geloof me, ze denken dat ze geweldige mensen zijn en niets verkeerd hebben gedaan.

Zo ziek is deze pathologie. Onthoud gewoon dat je het niet bent wat ze van je zeggen. Neem niet hun onzin aan, het zijn zieke individuen. Blijf van hen weg.

grenzen
Meer hersteltaken en wat je kunt doen vind je hier!

Conclusie

Ik hoop dat dit heeft geholpen om grenzen te verklaren op een manier die beknopt, demystificerend en empowerment is.

Niemand zei dat grenzen waarborgen voor jezelf makkelijk zijn! Het vergt lef, genezing, ontwikkeling en omarmen van de angst om op een geheel nieuwe manier te verschijnen.

Nadat je narcistisch bent misbruikt, moet je voorbij de angsten komen van mensen die je bekritiseren, afwijzen, in de steek laten en proberen te straffen (CRAP) als gevolg van het terugnemen van je macht.

Ik ben zo opgewonden om je te laten weten dat Melanie’s-workshop (Engelstalig) binnenkort plaatsvindt. Daarin kijken we diep naar en werken we met grenzen!

U kunt zich hier aanmelden.

Ik raad ook haar Empowered Self-cursus (Engelstalig) aan, die diep ingaat op co-afhankelijkheid en grenzen (ze zijn diep met elkaar verweven) en hoe je ECHTE en krachtige grenzen kunt stellen.

Ik zeg “ja” tegen jezelf zodat je een grensbeest wordt! Je vindt ook andere gratis tools in het menu.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees