Schuld voor het hebben narcistische ouders?

 

Geef jezelf niet de schuld voor het hebben van narcistische ouders.

Sommige slachtoffers van narcistische ouders of moeder of vader of beide, beschuldigen zichzelf dat ze niet perfect zijn. Ze geven zichzelf de schuld voor het hebben van narcistische ouders.

Zij voelen zich schuldig, omdat ze niet aan de verwachtingen van de ouders voldoen.

De eisen en verwachtingen van de narcistische ouders zijn waanzinnig.

Zelfs als zou u de perfectie bereiken je zou nooit voldoen.

Als een kind van een narcistische moeder of vader herinnert u zich dat het nooit genoeg zelfs al had u de grootste inspanning geleverd om aan hun eisen en wensen te voldoen.

Je werd bekritiseerd en vernederd.

Zelfs wanneer je A’s op school had, hebben ze je verworpen, omdat je niet genoeg buitenschoolse activiteiten had gedaan.

Het was altijd iets.

Ze zouden altijd een manier vinden om je te blameren.

Veel slachtoffers van narcistische ouders voelen zich nog steeds achtervolgd door gevoelens van onwaardigheid als gevolg van ontelbare verbale aanvallen op hen als kinderen en volwassenen.

Sommige van deze volwassen kinderen nemen de beslissing om hun relatie met de narcistische ouders te stoppen.

Zij kunnen dit niveau van mondeling mishandeling niet meer aan en zullen dat niet langer tolereren. Een andere reden om hun relatie te stoppen met hun ouders is, omdat ze afspreken met andere familieleden om uw reputatie te vernietigen.

schuld voor het hebben van narcistische ouders
klik hier voor meer info

Je hebt een uniek individueel leven dat aan je toebehoort en dat geen schuld voor het hebben van narcistische ouders treft.

Bovendien heb je veel talenten en kwaliteiten die je kan gebruiken om je leven te verrijken.

Je hebt mogelijkheden om relaties op te bouwen met mensen die echt om je geven en van je houden.

Denk hierover na: u kunt vrij zijn. Om te leren over de narcistische persoonlijkheid in de diepte en uw vragen te beantwoorden ga naar mijn profiel op Facebook.

Heb je behoefte aan een gesprek?

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken.

We zullen jou hier een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken die u zullen helpen u door elke fase van herstel van misbruik door een narcist  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

 

Waarom maakt de narcist van je leven nog steeds een hel?

 

Wanneer je als kind en later als vrouw volledig wordt geïsoleerd

 

Heb je een trauma binding met de narcist?

 

Wat zit er achter het masker van de narcist?

 

Leven met een familie.

 

Hoe de narcist bedriegt? Deel 3

 

Welke Kenmerken hebben narcistische moeders? Deel 3

 

Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

 

Wat doe je als je vastzit in de cyclus van een giftige relatie?

 

Ga je jezelf versterken in het belang van jouw kinderen? Deel 1

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze workshop is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.