Ben jij de oorzaak dat je narcistische ouders hebt?

Geef jezelf niet de schuld voor het hebben van narcistische ouders.

Sommige slachtoffers van narcistische ouders of moeder of vader of beide, beschuldigen zichzelf dat ze niet perfect zijn.

Zij voelen zich schuldig omdat ze niet aan de verwachtingen van de ouders voldoen.

De eisen en verwachtingen van de narcistische ouders zijn waanzinnig.

Zelfs als zou u de perfectie bereiken je zou nooit voldoen.

Als een kind van een narcistische moeder of vader herinnert u zich dat het nooit genoeg zelfs al had u de grootste inspanning geleverd om aan hun eisen en wensen te voldoen.

Je werd bekritiseerd en vernederd.

Zelfs wanneer je A’s op school had, hebben ze je verworpen omdat je niet genoeg buitenschoolse activiteiten had gedaan.

Het was altijd iets.

Ze zouden altijd een manier vinden om je te blameren.

Veel slachtoffers van narcistische ouders voelen zich nog steeds achtervolgd door gevoelens van onwaardigheid als gevolg van ontelbare verbale aanvallen op hen als kinderen en volwassenen.

Sommige van deze volwassen kinderen maken de beslissing om hun relatie met de narcistische ouders te stoppen.

Zij kunnen dit niveau van mondeling mishandeling niet meer aan en zullen dat niet langer tolereren. Een andere reden om hun relatie te stoppen met hun ouders is omdat ze afspreken met andere familieleden om uw reputatie te vernietigen.

Je hebt een uniek individueel leven dat aan je toe behoort.

Bovendien heb je veel talenten en kwaliteiten die je kan gebruiken om je leven te verrijken.

Je hebt mogelijkheden om relaties op te bouwen met mensen die echt om je geven en van je houden.

Denk hierover na: u kunt vrij zijn. Om te leren over de narcistische persoonlijkheid in de diepte en uw vragen te beantwoorden ga naar mijn profiel op Facebook.

Heb je behoefte aan een gesprek?

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn facebook pagina te liken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aan reiken die u zullen helpen u door elke fase van herstel van misbruik door een narcist  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

 

Liefs xx

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Als je open staat om meer te leren van Melanie Tonia Evans, abonneer je dan op haar Engelstalige nieuwsbrief en ontvang:

Je krijgt directe toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles wat Melanie wist over herstel veranderde … Dat zijn onderwerpen waar zelfs psychologen, counselors of steungroepen niet over spraken.

2 e-boeken die de onmisbare eerste stappen bieden die u moet nemen om uw herstel gestart te krijgen.

Je krijgt toegang tot een gratis online seminar over online narcisme. U kunt Melanie’s helende methode uit eerste hand ervaren.

Schrijf je ook in op onze Nederlandstalige nieuwsbrief . Daarbij krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.