Alle artikelen voor je dier vind je bij bol.com en je geeft ons steun!

Zonder “extra” kosten “narcisme.blog” steunen en alle artikelen voor je dier aankopen.

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog als je op zoek bent naar alle artikelen voor je dier.

Geen narcisten bij je dier.

Narcisten willen ten koste van alles domineren, winnen en zegevieren. Ze moeten winnen ongeacht de effecten, de fysieke pijn of zelfs de soort … zelfs als die soort de beste vriend van de mens is. We zien deze behoefte om te domineren in hun relaties met hun echtgenoten, hun kinderen…

Narcisten en dieren!

Narcisten exploiteren en misbruiken dieren niet alleen zoals mensen dat doen. Ze gebruiken ze ook creatief als manipulatie-instrumenten om je verder te misbruiken.

Dr.George K.Simon, een vooraanstaand expert op het gebied van manipulatieve agressieve persoonlijkheden en auteur van de bestseller “In shapes clothing en het Judas-syndroom bevestigt dat mensen met geheime agressieve persoonlijkheden zoals pathologische narcisten niet in staat zijn om lief te hebben omdat ze geen empathie hebben.

De waarschuwingssignalen van dergelijke tekortkomingen in empathie zijn gedeeltelijk te vinden in de houding die ze ten opzichte van verplichtingen aan de dag leggen. Narcisten hebben gewoon een hekel aan inspanningen die zelfs gedeeltelijk ten goede kan komen van iemand of iets anders.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media steun je ons!

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Alle artikelen voor je dier

alle artikelen voor je dier
klik voor meer info

De aanschaf van een huisdier betekent ook dat je alle artikelen voor je dier zal nodig hebben. Zoals dierenvoeding, maar ook artikelen voor dierenverzorging en dierenspeelgoed Maar er zijn ook dierenboeken en dierenweegschalen. Het verschilt natuurlijk per huisdier wat je nodig hebt, daarom biedt de online-dierenwinkel van bol.com je het breedste assortiment voor je huisdier.

Houd bij je keuze voor voeding rekening met de levensfase. Na het eten wil ook je maatje even bijkomen, kijk hiervoor naar ons aanbod hondenmanden, kattenbakken en konijnenkooien.

Naast honden- en kattenspullen, vind je hier ook alles voor je knaagdier, vogel, konijnen, vis, puppy’s, kittens, kippen reptiel of paard en ruiter. Je hoeft alleen maar de zoekfunctie te gebruiken op bol.com.

Er zijn 91.436 artikelen in de bol.com dierenwinkel

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees