Zonder extra kosten narcisme.blog steunen en alle artikelen voor je dier aankopen.

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog als je op zoek bent naar alle artikelen voor je dier.

Geen narcisten bij je dier.

Narcisten willen ten koste van alles domineren, winnen en zegevieren. Ze moeten winnen ongeacht de effecten, de fysieke pijn of zelfs de soort … zelfs als die soort de beste vriend van de mens is. We zien deze behoefte om te domineren in hun relaties met hun echtgenoten, hun kinderen…

Narcisten exploiteren en misbruiken dieren niet alleen zoals mensen dat doen, ze gebruiken ze ook creatief als manipulatie-instrumenten om je verder te misbruiken.

Dr.George K.Simon, een vooraanstaand expert op het gebied van manipulatieve agressieve persoonlijkheden en auteur van de bestseller “In shapes clothing en het Judas-syndroom bevestigt dat mensen met geheime agressieve persoonlijkheden zoals pathologische narcisten niet in staat zijn om lief te hebben omdat ze geen empathie hebben en de waarschuwingssignalen van dergelijke tekortkomingen in empathie zijn gedeeltelijk te vinden in de houding die ze ten opzichte van verplichtingen aan de dag leggen. Narcisten hebben gewoon een hekel aan inspanningen die misschien zelfs gedeeltelijk ten goede komen aan iemand of iets anders.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Alle artikelen voor je dier

De aanschaf van een huisdier betekent ook dat je alle artikelen voor je dier zal nodig hebben. Zoals dierenvoeding, maar ook artikelen voor dierenverzorging en dierenspeelgoed Maar er zijn ook dierenboeken en dierenweegschalen. Het verschilt natuurlijk per huisdier wat je nodig hebt, daarom biedt de online dierenwinkel van bol.com je het breedste assortiment voor je huisdier.

Houd bij je keuze voor voeding rekening met de levensfase. Na het eten wil ook je maatje even bijkomen, kijk hiervoor naar ons aanbod hondenmanden, kattenbakken en konijnenkooien.

Naast honden- en kattenspullen, vind je hier ook alles voor je knaagdier, vogel, konijnen, vis, puppy’s, kittens, kippen reptiel of paard en ruiter. Je hoeft enkel de zoekfunctie te gebruiken op bol.com.

Er zijn 91.436 artikelen in de bol.com dierenwinkel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!