Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent Steun narcisme.blog

Al het speelgoed vind je ook bij bol.com!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.
Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips voor speelgoed te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op “narcisme.blog”.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Klik hier voor Speelgoed

Voor alle leeftijden. Buitenspeelgoed, artikelen voor hobby of creatief, spellen, voorbouwen of constructie, babyspeelgoed of peuterspeelgoed,feesartikelen, verkleedkleding, knutselspullen voor kinderen, speelgoedvoertuigen, puzzels, poppen knuffels, speelfiguren en sets, educatief, rollenspel, houten, microfoons en muziekinstrumenten, funcadeaus, enz

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Je kunt het Grote Speelgoedboek van bol.com nu ophalen bij Delhaize.

Breng het boek tot leven

Scan speelgoed en ontdek meer plaatjes en filmpjes, zet het digitaal in je kamer en maak een digitaal wensenlijstje!

Het grote boek van Sinterklaas

De Sint kan nu eenvoudig digitaal alle wensen bekijken, kopen en delen.

De digitale versie van Het Grote
Speelgoedboek

Blader nu digitaal door “Het Grote Speelgoedboek”. In de digitale versie vind je altijd direct de actuele prijzen. De link vind je hier!

Bekijk ook de speelgoed deals hier!

Speelgoed Deals

Met de Speelgoed Deals haal je extra voordelig speelgoed in huis. Of het nu kouder wordt, de dagen korter en kinderen graag fijn binnen spelen, of juist als de temperaturen weer stijgen en ze eropuit willen: voor ieder kind hebben we speelgoed te verkrijgen dat het best past bij het huidige moment. Het leukste buitenspeelgoed, grote bouwsets van LEGO, populaire kinderspellen of gave speelfiguren: wat het kind ook leuk vindt, op deze pagina vind je het hele jaar door de scherpste aanbiedingen en actueelste acties over speelgoed. Zo wordt spelen extra leuk!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren