Categorieën
groeitaak Nederland België Nederlandstalig Recent video

Wat is de werkwijze om resultaten te hebben met zelfgenezing? Deel 1 video

De werkwijze om te werken aan jezelf na narcistisch misbruik

We zijn zo blij, Annemie en ik om deze informatie met jullie te kunnen delen.
Wat is nu de werkwijze volgens “narcisme.blog” om aan jou het beste resultaat te geven? Welke artikels bij voorkeur lezen en oefeningen doen om resultaten te krijgen met zelfgenezing?

Want je wilt nu verlichting van de pijn verkrijgen.

Je wilt de best mogelijk oplossing voor de problemen die zich nu stellen.

Door onze informatie en vooral die Url die je onderaan dit artikel vindt, kun je het meest resultaat krijgen uit de verandering in je leven die je wilt nu je bent blootgesteld geweest aan narcistisch misbruik.

Het is belangrijk om te beginnen met je te focussen op je herstel. Een effectieve focus is je niet laten afleiden door iets anders.

@narcismeHelp

Stop de obsessie bij jezelf over de narcist, over narcisme en aanverwanten.

De acties van de narcist zijn er precies opgericht om je herstel te beletten door aandacht te trekken. Eventueel zelfs je hoop te voeden dat de narcist zou zijn veranderd.

Als je die conclusie trekt dan verkies je niet aan je eigen herstel te werken. Je denkt dat als de narcist zou stoppen met doen wat hij doet dat je dan niet meer gaat voelen wat je voelt.

Wat je voelt is het gevolg van de peptides in je lichaam waar je eventueel aan verslaafd bent. Die peptides noch die verslaving verdwijnen zomaar.

Dit maakt het dus mogelijk voor de ex-narcist of een nieuwe narcist zich in te dringen in je emoties.

Dus zolang je het innerlijke werk niet doet om de denkpatronen en gevoelspatronen te veranderen die voor die peptides zorgen ben je een potentiële prooi voor een narcist.
Daarom dat we aanbevelen om dit innerlijke werk zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te doen.

Ga naar deel 2

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Één reactie op “Wat is de werkwijze om resultaten te hebben met zelfgenezing? Deel 1 video”

Wat ik bereikt heb na een jaar de narcist verlaten te hebben: ik ben erg tevreden met de persoon die ik geworden ben. Ik hou van mezelf. Ik heb vrede met mijn nieuwe situatie. Ik heb een normaal leven. Ik heb met niemand conflicten. Ik heb rust en ben in emotionele balans. Ik slaap goed. Ik heb veel minder lichamelijke klachten.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren