Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

De werkwijze om te werken aan jezelf na narcistisch misbruik

 

We zijn zo blij, Annemie en ik om deze informatie met jullie te kunnen delen.
Wat is nu de beste werkwijze met de artikels van narcisme.blog om aan jou het beste resultaat te geven? Welke artikels bij voorkeur lezen en oefeningen doen om resultaten te krijgen met zelfgenezing?

 

Want je wilt nu verlichting van de pijn verkrijgen en de best mogelijk oplossing voor de problemen die zich nu stellen.

 

Door onze informatie en vooral die url’s die je onderaan dit artikel vindt, kun je het meest resultaat krijgen uit de verandering in je leven dat je wilt inzetten nu je bent blootgesteld geweest aan narcistisch misbruik.
Het is belangrijk om te beginnen met je te focussen op je herstel. Een effectieve focus is je niet laten afleiden door iets anders.

Stop de obsessie bij jezelf over de narcist en over narcisme en aanverwanten.

De acties van de narcist zijn er precies op gericht om je herstel te beletten door aandacht te trekken en eventueel zelfs je hoop te voeden dat de narcist zou zijn veranderd.

Als je die conclusie trekt dan verkies je niet aan je eigen herstel te werken. Je denkt dat als de narcist zou stoppen met doen wat hij doet dat je dan niet meer gaat voelen wat je voelt.

Wat je voelt is het gevolg van de peptides in je lichaam waar je eventueel aan verslaafd bent, en die peptides noch die verslaving verdwijnen zomaar. Dit maakt het dus mogelijk voor de ex-narcist of een nieuwe narcist zich in te dringen in je emoties.
Dus zolang je het innerlijke werk niet doet om de denkpatronen en gevoelspatronen te veranderen die voor die peptides zorgen ben je een potentiële prooi voor een narcist.
Daarom dat we aanbevelen om dit innerlijke werk zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te doen.

de werkwijze volgens narcisme.blog

Vooral de teksten en trainingen rond het verhogen van je zelfliefde zijn effectief.

Ze hebben absolute voorrang boven de horror verhalen en de schuldtoewijzigingsverhalen omdat deze laatste de machteloosheid versterken noch de verslaving verminderen.
Eens dat je de patronen herkent, werkt het eerder ziekmakend om de horrorverhalen van jezelf te herhalen of je te laten triggeren door dit soort verhalen van anderen.
Immers waar je energie of aandacht naar toegaat wordt de gewoonte sterker. Het zou goed zijn als je inschrijft op de nieuwsbrief omdat je op die manier de patronen snel herkent en we je laten kennismaken met de mogelijkheden van herstel en ontwikkelen van zelfliefde.

Dit zorgt er voor dat je niet alleen herstelt maar een leven ontwikkelt van geluk ver boven dat wat je tot nu toe gekend hebt.

Om het effect van de oefeningen snel in je op te nemen is het belangrijk dat je in balans gaat volgens de werkwijze van narcisme.blog.

Dat je dus rustig ademt. Wanneer je adem verdiept en vertraagt ben je beter voorbereid voor de creativiteit en de hoop die het lezen van onze teksten met zich meebrengt. Alles wat je balans bevordert zal je herstel bevorderen en zal ruimte scheppen voor je herstel. Gezonde voeding, gezonde beweging, meditatie, spiritualiteit, mindfulness, elke vorm van creativiteit, yoga enz

Zo wat je doet is je comfortabel plaatsen, eventueel met een drankje of een koffie en zorg er voor dat je niet kan gestoord worden door mobiel of andere apps als je aan een oefening, video of tekst van narcisme.blog begint.

Dan ga je rustig ademen en ontspan je. Je transformatie kan op die manier starten, een transformatie die wordt ingezet omdat je reflecteert met verminderde angst op wat je is overkomen, de situatie waarin je bent en de toekomst die je verwacht.

Ontspannend ademen maakt dat je beseft dat er obsessieve gedachten zijn die steeds weer opnieuw in je gedachten komen, die nieuwe ideeën verhinderen die je uit onze artikels kunt halen om los te breken, je te bevrijden en je dromen te realiseren.

Notities maken van je reacties.

We hebben ook nog een suggestie als je teksten of video’s bekijkt van narcisme.blog en dat is om een notaboekje bij te hebben om notities te maken. Als je je bewust wordt dat een bepaalde emotie wordt getriggerd door de tekst en die emoties heeft een grote invloed gehad en activeert een negatieve patroon maak er dan een notitie van.

Werkwijze met een trigger.

Het is dan de bedoeling dat je een connectie maakt tussen dat gevoel en je innerlijke zelf. Je dient dan jezelf af te vragen op het moment dat je dat gevoel hebt of je dit gevoel aanvaardt.

Dan ga je dit gevoel toespreken in gedachten dat je het voortaan zal aanvaarden als waardevol, niet alleen door er aandacht aan te besteden maar af te vragen over wat dat gevoel gaat.

Dat helpt om contact te leggen met jezelf.

Als dan een bepaalde gedachte in je opkomt, schrijf die gedachte neer.

Wellicht is het ook interessant om dan in je notaboekje te zetten waar en wanneer dat was en hoe het voelde voor jou.

Dan is het ook belangrijk om tegen jezelf te zeggen dat je van dat deel houdt en dat je zo snel als mogelijk terug zal komen om die pijn los te laten.

Dan kun je met het programma van Melanie dat deel veranderen. Pas de quantum healing methode toe. Als je dat doet zal je ontdekken dat je angst, pijnlijke emoties of woede zal verminderen.

Immers je innerlijke zelf weet dat je daar bent om naar binnen te keren om dat deel op zijn gemak te stellen, ondersteuning en liefde te geven. Dat innerlijke deel heeft immers al die tijd gewacht op het moment dat je het aandacht zou geven.

Met narcisme.blog hebben we de bedoeling om mensen te bevrijden van trauma.

Dat doe je net door die delen van jezelf die de emoties bevatten als gevolg van het narcistisch misbruik, te vinden, te aanvaarden, op hun gemak te stellen, ze graag te zien, de pijn er uit te halen en te vullen met liefde in een “visualisatie”.

Dat betekent dat we elke emotionele trigger in narcisme.blog bespreken dat je kan raken en meestal heel hard. Naarmate je meer en meer trauma’s transformeert zal de trigger ook zwakker worden, maar als je aan het begin bent van je herstelproces kan het behoorlijk zwaar zijn.

Eens dat je die manier gewoon bent zul je ook de fijnere triggers leren te onderscheiden.

Dan kun je de specifieke methodes die Melanie ons geeft in haar programma gebruiken voor die specifieke trigger.
Als je begint is het belangrijkste dat je je bezig houdt met wat nu je de pijn bezorgt en niet een pijnlijke herinnering uit het verleden.

Oefeningen voor herstel door zelfgenezing van narcistisch misbruik

Als je het programma van Melanie aanschaft kun je sneller en op een dieper niveau werken dan met deze die je vindt in narcisme.blog. De oefeningen zijn dan wel  in het Nederlands. Deze oefeningen zijn ook volledig verenigbaar en volledig van uit de zelfde visie als Melanie om je naar een bloeiend leven te brengen.
De bedoeling is er voor te zorgen dat je uit een machteloze status geraakt, waar je overweldigd wordt door gevoelens en uiteindelijk energie verliest in plaats van verandering brengt.

Het is de bedoeling om eerst de negatieve energie weg te nemen van die triggers die op dit moment het hardst toeslaan.

de werkwijze volgens narcisme.blog

Welke artikels ga je lezen om je herstel te bevorderen volgens de werkwijze met narcisme.blog?

Het is ook in die zin dat je de keuze om te lezen wat je wilt lezen op narcisme.blog afhankelijk maakt van wat jou het meeste last bezorgd en als je dat bepaald hebt kun je die teksten opzoeken met de zoekfunctie.

Het zijn vooral die steeds weerkerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen die je bij jezelf ziet op dit moment waar je je eerst op concentreert. Dus datgene die er nu voor zorgt dat je niet kunt slapen, pijn voelt, niet kunt eten of waardoor je  zelfs totaal niet meer functioneert. Kortom datgene dat je het moeilijk maakt om uit bed te komen.

Je moet dus geen teksten lezen over stalking als dat niet van toepassing is op jou, noch over gecompliceerde gevoelens als het stockholmsyndroom als het meest voor de hand liggende gevoel bij jou je minderwaardigheidsgevoelens zijn, jouw angst, of drang om hem te willen redden, of het verlangen naar de narcist enz.

Het zijn die gevoelens die er voor zorgen dat je op bepaalde momenten niet de dagdagelijkse taken kunt uitvoeren of naar je werk gaan die je eerst dient aan te pakken.

Het is dus niet alleen gewoon tijdverlies maar het beschermt je ook niet tegen een terugval als je problemen bestudeert die niet van toepassing zijn.
Het is best mogelijk dat je zo getraumatiseerd bent dat je geen mensen wilt zien op bepaalde momenten, met niemand erover wilt praten, noch er over lezen.

De vraag is dan naar wie luister je volgens de werkwijze met narcisme.blog?

Als je luistert naar het innerlijke stemmetje dan is er veel kans dat dat de echo van de narcist is.

Als je luistert naar het innerlijke stemmetje dan is er veel kans dat dat jouw ego is.

De beslissing om naar iemand te luisteren heeft niet te maken met hoe hij of zij eruit ziet. Het heeft ook niet te maken met de bekendheid, het charisma of de diploma’s.

Je luistert naar iemand die in de daden doet wat jij wilt bereiken. En die is geweest waar jij nu bent.

Als je van je angst voor een stalker af wilt dan zoek je iemand die niet meer gestalkt wordt, alles weet over stalking, en gestalkt is geweest.

Als je van je trauma als gevolg van verkrachting af wilt, dan zoek je iemand die een gelukkige relatie heeft, die volkomen in balans is en die alles weet over verkrachting en verkracht is geweest.

Als je pijn hebt door dat je ouderverstoting meemaakt, dan zoek je iemand die een gelukkige relatie heeft met zijn kinderen, die alles weet over ouderverstoting en die ouderverstoting of oudervervreemding heeft meegemaakt en zijn kinderen in balans heeft kunnen brengen.

Het is ook mogelijk dat door het trauma je niet in staat bent om voor de mensen te zorgen waarvan je houdt.

Geen contact onderhouden is dan wel een kwestie van overleven, het is immers veel moeilijker om aan je herstel te werken als je contact onderhoudt met de narcist, maar het is ook geen garantie dat er geen triggers zullen zijn, of dat je je niet machteloos gaat voelen zelfs al heb je een hele tijd de narcist niet gehoord of gezien.

de werkwijze volgens narcisme.blog

 

Het belang van nadenken en het weten over wat na te denken volgens de werkwijze met narcisme.blog.

De gevolgen van een toxische en narcistische relatie zijn net dat er geen manier is om ons uit de situatie te helpen met die relatie te vermijden of over die relatie na te denken of ons te motiveren om niet in te gaan op die relatie.

Dat wil niet zeggen dat we daarom die relatie moeten opzoeken, niet moeten denken over de praktische uitvoering van ons beschermen en grenzen te trekken.

Je gaat het stoppen van het leegzuigen van uw bankrekening door de narcist niet tot stand brengen met er over na te denken of er over te voelen, uiteindelijk moet je naar de bank gaan, je geld op een aparte rekening krijgen waar de narcist niet meer aankan. Dus je dient actie te ondernemen.

Herstel ligt niet in het denkcentrum van ons brein.

Het concrete gevolg is dat oordelen, veroordelen, zelfveroordelen, schuld, begrip heel weinig bijdraagt aan het herstel als je een trauma hebt.

Absoluut is het belangrijk dat je je kennis verdiept eens je herstelt bent van het trauma.

Het is niet als we zouden begrijpen waarom de narcist deze zaken tegen ons gedaan heeft dat ons trauma zou verminderen. Als we het willen begrijpen dan hebben we niet alleen wellicht contact nodig, en waarom zouden we het antwoord van de narcist als juist beschouwen?

Zelfs inzicht in geheel het mechanisme kan bijdragen aan het herstel, maar is opzich niet dat wat het herstel tot stand brengt. De neerslag van het trauma zit immers niet in ons brein en het is daardoor ook niet in de denkcentra van ons brein dat het kan hersteld worden.

Eerst het lichaam dan volgt het brein.

Dat we ons er niet kunnen uitdenken heeft ook niet als hoofdoorzaak het feit dat de daden van de narcist totaal irrationeel, onmenselijk, wreed en gewetenloos zijn.

Het is immers ook voor een getraumatiseerd brein dat schade heeft opgelopen bijvoorbeeld ontkenning, dissociatie, geheugenverlies enz. onmogelijk om objectief te denken over die dynamiek van de relatie met de narcist, omdat de verslaving aan de peptiden de visie erop of bepaalde aspecten zal minimaliseren of veralgemenen.

“De filter” (tunnelvisie) wel of niet door de manipulaties van de narcist over hoe je denkt over je situatie belet je dat. Dus is het op basis van de pijnlijke gevoelens en het innerlijke werk en niet het denkwerk die je daar op verricht dat je denk – gedrag en gevoelens patronen kunt veranderen. Kortom eerst het lichaam dan volgt het denken.

werkwijze van een narcist narcissist johanpersyn.com VKoN blog over narcisme

Eerst het onbewuste dan volgt het bewuste automatisch.

Het is best mogelijk dat je voelt alsof je dood gaat of dat je zelfmoordneigingen hebt, het is dan ook begrijpelijk dat iemand in die situatie zich niet door nadenken kan herstellen.

Je dient dan echt een methode te gebruiken dat het onbewuste bereikt  meestal opgesteld door een expert, en dan kom je snel terecht bij Melanie haar programma omdat dat betaalbaar, en permanent beschikbaar is.

Met EMDR blijkt je ook resultaten te verkrijgen, maar het is niet permanent beschikbaar. Hier zijn geen wachtlijsten, hier op narcisme.blog is het een kwestie van wat je nu kunt doen.

Alleen als je het nodige werk doet aan de huidige pijn, en als je geen contact toepast, heb je misschien de kans dat het trauma van je onderbewustzijn naar je bewustzijn gaat.

Alles wat je onderbewustzijn helpt om in balans te komen zal meehelpen aan je herstel.

Het is dus belangrijk dat je zo snel mogelijk uit die overlevingsmodus komt omdat dit in een bepaalde mate ook schade bezorgt aan jezelf en je omgeving.

Om dit te bereiken kan hypnotische muziek, affirmaties, visualisatie, meditatie helpen.

Dat is geen kwestie van je schuldig daarover te voelen, want herstel vraagt tijd en je kunt noch de narcist nog jezelf dwingen te veranderen.

Verandering is het gevolg van de juiste acties volgens de werkwijze met narcisme.blog.

Het zijn echt die peptide niveaus die moeten zakken en voor mij was de snelste manier het werken met het programma van Melanie.
Het is mogelijk dat je uit huis bent gesmeten dat je reputatie heeft schade opgelopen door de smaad en laster campagne van de narcist dat je je eigendom, geld of waardevolle persoonlijke voorwerpen vernietigd zijn maar ook dat je kinderen zijn vervreemd van jou waardoor je het contact met hen verloren bent.

Als de relatie met de narcist is beëindigd ben je niet alleen het leven kwijt met hem, maar ook het leven dat je er voor had.
Je beseft dat wat belangrijk was en hoe je dacht over iets voor dat je een relatie had met de narcist compleet is veranderd.
Enigszins hoop je dat dat gaat terugkeren maar je weet echter niet hoe je de klok kunt terugdraaien en die nachtmerrie kunt vergeten. Je bent immers nog maar net toe aan het aanvaarden van die realiteit.

Beseffen en aanvaarden wat je situatie is.

 

Als je vroeger een zelfzekere persoon was kan het nu zijn dat je je heel klein voelt en dat je amper in staat bent iets te zeggen in het openbaar. De gevolgen van het verlies van die eigenwaarde is dat je niet weet of je kunt verder gaan hetzij met dat werk omdat het misschien een bepaalde graad van zelfvertrouwen vereist of de opvoeding van de kinderen omdat die opvoeding zoveel energie vergt die je nu niet hebt.

Ook op vlak van jouw spiritualiteit kan er zo een omslag zijn in vertrouwen in andere mensen en vergevingsgezindheid.
Misschien heeft de narcist je zo geraakt dat je ook schade hebt gelopen op fysiek vlak.

Je kunt lijden onder een vitamine tekort als gevolg van de stress, je kunt vermagerd of veel verdikt zijn, je kunt haaruitval hebben maar je kunt ook lijden onder chronische pijnen. Doe daarom ook een check-up en bloedonderzoek bij je huisarts.

Het is best mogelijk dat ook geheel je vriendenkring uiteen gevallen is, niet alleen omdat bepaalde mensen je ontwijken, je niet meer steunen, maar ook omdat ze valse verklaringen afleggen en duidelijk bewijzen leveren dat je ze niet meer kunt vertrouwen.

Sabotage is de werkwijze van de narcist om zich beter te voelen over zichzelf.

Werken aan jezelf volgens de werkwijze met narcisme.blog.

Kortom op verschillende domeinen in je leven kan er doodernstige schade zijn toegebracht die er voor zorgt dat je de focus op jezelf moet leggen.
Als coaches of therapeuten je dit aanraden om te doen ‘ te werken aan jezelf’ kan het best zijn dat je je verloren voelt en vindt dat ze met jouw obsessies dienen mee te gaan en dat ze te weinig van narcisme afweten.

Dat zal waarschijnlijk zo zijn, maar herstel komt er niet door een verkeerde strategie voor herstel goed te keuren dat is bijvoorbeeld uitvinden hoe je toch de narcist kunt strikken, of een koekje van eigen deeg geven, of samen het leven van de narcist onderzoeken die het zou kunnen mogelijk maken om hem te begrijpen.

Het enige dat helpt is empathie voor jezelf te ontwikkelen omdat je die empathie voor de narcist al hebt, maar de dynamiek van die relatie niet begrijpt en je er niet kunt uitdenken.

Voor de narcist ben je alleen maar interessant zolang hij of zij kan genieten van het misbruik dat hij of zij pleegt. Eens de emotionele binding is omgezet in onverschilligheid tegenover de narcist zal de interesse van de narcist verminderen, opdrogen want je bent niet meer bruikbaar.
Mensen vragen zich af waarom dit allemaal gebeurt omdat ze denken dat een beetje uitleg hen verlichting van woede en pijn zou meebrengen.

Maar die uitleg is een studie van de pathologie van narcisme, dat enkele jaren duurt die geen inzicht in de specifieke situatie op dat moment brengt, noch dat bij het slachtoffer op dat moment de energie voor dergelijke studie aanwezig is.

Er gewoon zijn voor jou zonder te oordelen volgens de werkwijze met narcisme.blog.

De mate aan overweldigende gevoelens door het gebrek aan al die antwoorden op zoveel vragen kan ondraaglijk zijn, daarom is het wel belangrijk dat je door vertrouwvolle mensen wordt gesteund, die er gewoon zijn, zonder dat ze je stimuleren om te doen wat het minst productief is dat is niet werken aan de innerlijke wonden.

Een van de moeilijkste punten dat narcisme.blog wenst te stimuleren is het nemen van radicale verantwoordelijkheid, te gaan naar radicale zelfvergeving voor de schuldgevoelens dat je hebt. Het is dus niet de narcist dwingen om verantwoordelijkheid te nemen of een sorry van de narcist te krijgen.

Dat is nog veel moeilijker gezien hij of zij geen empathie heeft. Maar dat is nu net wat veel slachtoffers verwachten. Als je daar dan niet in meegaat wordt dat gezien als een gebrek aan solidariteit. Maar steun is niet dat een coach, therapeut of vriend mee in die val trapt, laat staan het goedkeurt en noch erger: dat stimuleert.
Het is het omgekeerde dat moet gedaan worden want dat is net het enige waar het slachtofferschap kan verdwijnen door dat die persoon er controle over heeft.

 

Schuldgevoelens als gevolg van narcistisch misbruik.

Het is volledig barbaars, wreed en onrechtvaardig wat de narcist doet, toch denkt de narcist dat jij de oorzaak bent, jij de dader, jij de verantwoordelijke bent.
Het is best mogelijk alhoewel we grotendeels onschuldig zijn, of weinig foute zaken hebben gedaan, en al zeker niet met een verkeerde bedoeling dat we ons toch schuldig voelen.
Je voelt je vooral schuldig om dat schuld er bij jou is ingestampt. Wat je nu moet aanpakken als allereerste onderwerp is meestal net die schuldgevoelens. Dat wil niet zeggen dat je jezelf moet overtuigen van je onschuld.

Het is vooral de pijn die je moet wegnemen van je schuldig te voelen.

Hoe je dat doet vind je in de teksten die over zelfliefde gaan, valse overtuigingen, narp en quantum healing maar de snelle procedure vind je in het programma van Melanie.
De url naar het programma van Melanie vind je onderaan deze tekst en ik hoop dat je op één of de andere manier actie gaat ondernemen, afhankelijk of je al dan niet de Engelse taal begrijpt.

Als je de oefeningen hebt gevonden die je best doet in jouw situatie dan is het aan te raden om zo intensief en dikwijls mogelijk die oefening te herhalen tot je het resultaat krijgt en ga dan pas over naar een volgende oefening die bij het volgende probleem past.

Stap per stap dus. Probleem per probleem volgens de werkwijze met narcisme.blog.

Het is voorspelbaar dat in eerste instantie je ego zal willen vasthouden aan de pijn voor het verlies van de narcist en die pijn niet willen oplossen omdat daarmee een einde komt aan de relatie die nog maar pas in jouw optiek een droom was.

Dat willen vasthouden aan die droom dat is wat ons ego doet, want verlies daarvan wilt het niet zomaar aanvaarden. Het ego zoekt naar allerlei redenen zoals twijfelen wie nu de narcist is, of in welke mate.

Het is je ego die je doet stoppen om naar binnen te keren en te zien wat jij kunt veranderen. Het is best mogelijk dat je vasthoudt aan de rol die je nu al een tijdje in die dynamiek vervult, nl. het slachtoffer terwijl je beseft dat de relatie vals is, niet wederkerig, het gevolg is van een persoonlijkheidsstoornis enz. maar dat je de ultieme beslissing niet wilt nemen aan de ene kant uit schrik voor de reactie, maar ook uit schrik voor de ongewone weg die je dan moet inslaan.

Het is ook mogelijk dat je beseft dat je ook een deel fout hebt, en je daar schuldig rond voelt.

Hou je nog van die persoon? Vind je dat die relatie moet werken omdat je geen andere persoon ziet die je zou kunnen liefhebben? Ben je bang voor het alleen zijn, dat je het niet zal redden, het zwarte gat … Aub probeer te begrijpen dat vasthouden aan een persoon die ons trauma bezorgt ons op geen enkele manier helpt.

Vasthouden aan de narcist, vernietigt onze gezondheid op alle vlak. Het beschermt ons niet, het voedt ons niet, op geen enkele manier. Het enige waar vasthouden aan de situatie  voor zorgt is de mogelijkheid geven aan de narcist om ons op te zetten om onszelf te vernietigen. Dat klinkt ongelooflijk maar dat is het ultieme doel.

Hoe pijn loslaten volgens de werkwijze met narcisme.blog?

In contrast met het vasthouden is er het loslaten, het losbreken dat je doet door de juiste visualisatie bij een specifiek gedeelte van jou dat je behandelt zoals Melanie in haar procedures aanbeveelt. Je moet doen zoals in quatum freedom healing staat beschreven: dat is je pijn te vervangen door je ware zelf.

Met quantum freedom healing kun je niet alleen valse overtuigingen, traumapijnpunten zelf behandelen maar ook alle symptomen die samengaan met je trauma. Op zich kunnen dat fysieke condities zijn die genezing van het trauma bemoeilijken.

Telkens als je erin slaagt om pijn los te laten schep je feitelijk ruimte voor welzijn. Een andere manier creëren voor welzijn bestaat er niet. Je kunt er zeker van zijn dat als je de quantum freedom healing methodes juist gebruikt dat je daardoor kunt verhinderen dat bepaalde fysieke condities voor de rest van je leven zullen blijven.

Immers veel van de symptomen die beschreven staan als gevolg van trauma zoals schade toegebracht aan organen of zenuwen zoals cptss zijn onomkeerbaar als je niet van de juiste methodes gebruik maakt.

Als je pijn verbonden met het trauma kunt vrijmaken dan krijg je meer persoonlijke kracht om je los te maken  van de narcist en te zorgen voor jezelf.

Je gebroken identiteit die niet meer in staat was om jezelf te vertrouwen en anderen zal beginnen met zich te herstellen.

Naarmate dat je meer aan je herstel werkt kun je terug eten, slapen en functioneren. De periodes van innerlijke vrede gaan langer duren en dieper.

Informatie over je pijnpunten.

In het begin als je begint te werken aan jezelf, zelfs al is het maar een tekst lezen, een video bekijken op narcisme.blog kan het zeer moeilijk zijn om precieze informatie te krijgen  van het pijnpunt zoals hoelang het pijnpunt al bestaat, met welke context het geassocieerd is.

Dat is geen probleem zolang je je maar openhoudt en luistert naar jezelf welke gevoelens en welke gedachten opkomen. In alle geval helpt het zolang je maar rustig kunt blijven ademen en je de pijn toelaat.

Als je zo goed mogelijk de procedure toepast zelfs al is het niet perfect zal het effect hebben, maar je mag niet verwachten dat je onmiddellijk resultaat ziet, hoewel niet onmogelijk, maar bij de meeste personen heb je enkele keren de oefeningen te doen voordat je resultaat ziet.

Het is belangrijk dat je vraagt aan je lichaam om de blokkade te tonen en eventueel dien je de oefening opnieuw te beginnen.

Als je nadat je de plaats van die blokkade gevraagd hebt voelt dat er een bepaald idee daarrond ontstaat ga er dan naartoe. Als je je niet een bepaalde mate toelegt op herstel geduurde een periode dan ga je ook onvoldoende verandering zien.

Daarmee wil ik niet zeggen dat als je niet de resultaten ziet dat je had verondersteld, ga dan niet naar je ego, want dat werkt niet.

Dit is geen methode die werkt met erover te denken.

We noemen dat shifting in plaats van thinking.

Hoe sneller je de praktijk van Melanie toepast, hoe sneller je resultaat boekt. De visie die we in narcisme.blog hanteren is deze van de bloeien methode van Melanie Tonia Evans aangevuld met ideeën van Ruth Buczinsky.

Als je meer tijd nodig hebt om de pijnpunten in je lichaam te vinden, als je meer tijd nodig hebt om de pijn los te laten en dat gat te vullen met liefde Aka positieve energie dan neem je zoveel tijd als nodig.

Immers de procedures die te vinden zijn in narcisme.blog zijn 24/7 beschikbaar, net zoals onze video’s en net zoals het Engelstalig programma van Melanie.

Ik hoop zo dat deze video of artikel heeft geholpen.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig.

Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

Ik hoor graag uw opmerkingen en vragen hieronder.

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq   Johan Persyn

Orthopedagoge

cover boek als je wereld instort

 

e-book

foto cover book You can trive after narcissistic abuse

e-book

 

Dit zijn de artikels die je moet toepassen als je systematisch resultaten wil bekomen als je herstel wenst van narcistisch misbruik door er op te klikken.

 

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

 

Hoe narcistisch misbruik snel overkomen? test!

Oefeningen voor meer zelfliefde en het veranderen van valse overtuigingen.

Hoe ons terug verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1

Wat is quanta freedom healing? Deel 1

Hoe Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 1

Oefeningen voor meer zelfliefde en het veranderen van valse overtuigingen.

Het beste om uw herstel op te starten is persoonlijke verantwoordelijkheid.

Wat zijn de 5 illusies van “ik ben een slachtoffer” of slachtofferschap? Deel 1

Jouw lieve innerlijke kleine, jonge voornaam. Transformatie actie

Wat heeft het trauma in de kindertijd met narcisme te maken?

1 Feedback on “Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?”

  1. Wat ik bereikt heb na een jaar de narcist verlaten te hebben: ik ben erg tevreden met de persoon die ik geworden ben. Ik hou van mezelf. Ik heb vrede met mijn nieuwe situatie. Ik heb een normaal leven. Ik heb met niemand conflicten. Ik heb rust en ben in emotionele balans. Ik slaap goed. Ik heb veel minder lichamelijke klachten.

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.